Съвет за новоподписан договор с Виваком

• 6 727
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • FMSTEREO
Най лесно е с 3 месечни вноски,който въсщност стават 4 с едно месечно предизсвестие.и там до края отстъпките които сте ползвали.пишете за проблема и  до кзп няма как да не ви помогнат !

# 31
Най лесно е с 3 месечни вноски,който въсщност стават 4 с едно месечно предизсвестие.и там до края отстъпките които сте ползвали.пишете за проблема и  до кзп няма как да не ви помогнат !
[/quote
На мен ми казаха 3 месечни вноски плюс отстъпката до края на договора.
А договора е до Октомври 2025 година
Като сметнах сумата около 280 лв и лошо ми стана.За това реших да не прекратя договора.
Мобилния оператор направо връзва човека за да не се откаже човека от оператора.

# 32
  • София
Брат ми смята да преподпише (Виваком) мобилен план към с 3 в 1. с 170 канали, Интернет и телефония/
В офис са казали нещо от рода на 45лв/мес (средно за 2г излиза), та доста примамливо изглежда.
Искам да попитам, това в зелено (долу) -EON Smart TV приложение   3 лв./мес.  
- да разбирам, че се клонира всичко (170 + допълнителни канали/пакети) и може се гледа на произволен смарт ТВ (на друг адрес) - за няколко месеца само?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 18:25 от Starrydream

# 33
  • FMSTEREO
Един съвет от мен ! Бягай на далече от " примамливата оферта "
ако подпишеш все пак договор, гледай да е за 1 година .сигурно след като изтече ще има по-добри предложения ( било то от други оператори )!

# 34
  • София
На следващия ден е подписал 3 в 1 и преглеждайки договора (чрез снимки), не ми се струва много ясен (какво се случва след 6тия и 12тия месец на някои пакети) и по-скъпо от предварителния разговор (при друг продавач е бил разписал)... Довечера ще го видя и на хартия.

- след понеделник ще идват (ТВ и НЕТ, ) - и чак като премине инсталацията - договорът се активирал?
Та, имаш ли право да се откажеш - ако не се инсталира?
ПП: ПРи прехвърляне към А1 - дали ще има по-добри условия...

# 35
Виваком са ужасни мошеници. Когато баща ми почина, отидох да спра мобилния му телефон и стационарния в къщата. Под предлог, че двата телефона били свързани в общ пакет ми обясниха, че подписвам "разкачването", на таблет, където изобщо не се вижда под какъв текст се подписваш. Оказа се, че съм подписала 2 г договор за стационарния телефон, на нова, вълшебно висока тарифа. Никакви скандали не помогнаха, платих до края.
След този случай спрях всичко, което имам на виваком. От-до! Никога повече виваком.

# 36
  • FMSTEREO
Можехте да платите 3 месечни такси,и някакви други по промоционалните условия на договора ви,пак щяхте да го прекратите,оплачете се в КЗП ! би трябвало да ви помогнат ! и имаше да добавите 1 месечно предизвестие ако не бъркам.

# 37
То  е 3 месечни вноски плюс промоция до края на договора.
Аз също мислех да се откажа но като ги сметнах парите  към 300 лв и се отказах.
Да дам толкова много пари за нещо което няма да е използвано и се отказах.
И сега си ползвам интернета.

# 38
Виваком са ужасни мошеници. Когато баща ми почина, отидох да спра мобилния му телефон и стационарния в къщата. Под предлог, че двата телефона били свързани в общ пакет ми обясниха, че подписвам "разкачването", на таблет, където изобщо не се вижда под какъв текст се подписваш. Оказа се, че съм подписала 2 г договор за стационарния телефон, на нова, вълшебно висока тарифа.
Никога не подписвам на таблет. Понякога се опитват да ми обяснят, че системата била такава... Повечето пъти като кажа, че държа на лист и веднага печатат. Докато има будали да им търпят цирковите номера, ще продължават. Иначе лъжат за абсолютно всичко щом е в устна форма. Наскоро чух за служителка, която напуснала след година работа - не могла да издържи това по цял ден да лъже бабички (нейно описание).

Общи условия

Активация на акаунт