Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 997
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 105
  • Nesebar
ЧНГ! Пожелавам ви много желани награди.Чакам утре куинс с нетърпение.

# 106
И аз чакам Куинс и хейнц. Другаде не съм участвала. Късмет на всички.

# 107
Нямам имейл от Финиш,явно не печеля.Пробвах за чорапи,но и там не уцелих.И КК пробвах и там нищо.

# 108
  • София
За декември имам 5 награди.
2023 година=94 награди
като 31 са от Кока-кола
повечето ми награди са с покупка
инстаграм нямам профил
Очаквам да донесат ваучерите от Киндер-шоколад и пингуин.
ваучер от Ная за Кауфланд и кафе-машина от Престиж,
100 лв от Даре и 50 лв от Кауфланд (томболата с 3000 ваучера)
Чакам да изтеглят Куинс, Лидл и Мастеркард, Фантастико-Занзибар
 и всички календари дето всеки ден цъках.
Играя ако ми харесат наградите.

# 109
Утре имам рожден ден и аз тайничко ще си мечтая за тегленето на Куинса .Да започна добре годината и отбележа празника с подарък.
Здрава и много успешна година на всички. Казваме си да сме здрави ,но дали наистина знаем колко безценно е това. Бъдете здрави!

# 110
  • В страната на бурите
Желая ви много здраве и късмет през 2024 и да печелите най-желаните награди! За Queens - май всички тук играят, сигурно по празниците е имало наплив от участници, та утре ще е голям късмет да си в списъка! Не зная дали по регламент участват и бележките от началото на играта, но моето лично впечатление от всички предишни игри на Queens е, че печелят само бележки, регистрирани в самата седмица преди съответното теглене.
Печелили сме 2-3 пъти през годините (веднъж аз и 2 пъти други членове на семейството) и винаги е било с бележка, регистрирана в съответната седмица преди тегленето.
Има ли някой спечелил в настоящата игра с регистрирана бележка от по-ранна седмица? (Как го обясних само Wink)

# 111
  • София
Много е полезно, когато споделяте игра, в която не са тагнати победителите. И аз попаднах на такава.

В Queens и Фантастико ми се струва малко вероятно да ме изтеглят, твърде много хора участват по празниците. Дано в ДМ или Лили ме огрее.

# 112
  • Бургас
Хубаво е това че и от инстаграм качвате печеливши!❤️
И там съм играла,но никога не са ме теглили или поне не съм била тагната или известена по някакъв начин.
Ще е полезно за всички ни да ги споделяме и тук.

# 113
  • София
Честита нова година! Бъдете здрави и щастливи и много късмет желая на всички!
Много се радвам, че печеля от форумната игра на Президент и започвам годината с нещо хубаво!
Надявам се и на Куинс, но бележките ми са от началото на играта, та едва ли ще ме огрее, но здраве да е!

# 114
2023 година беше постна откъм награди, но имам 2 по-едри - едната с покупка и друга от ФБ. В ИГ играя от време на време, спечелих бутилка Узо. Чакам и аз като всички Куинс, искам фраер.

# 115
За много години и от мен! Дано тази година е наистина по-добра и щедра от предната. Дано има повече хубави награди, за да сме доволни Flowers Four Leaf Clover
Аз не се оплаквам от миналата година, но ми се искаха големите награди, не малките Simple Smile
Сега съм на изчакване за продуктов пакет на Престиж, суичър на Ментос, ваучерите от Ная и Dare, термоса от Житен дар и едната тенджера от КК и ФФ, защото не били на различни лица,  а аз дадох себе си за получател в мейлите, че все искат лично. Абе да има драма Simple Smile
Чакам Куинс днес и аз, регистрирах в последния ден 4 семейства Smile Flowers Four Leaf Clover

# 116
Имам спечелен термос на 28.11.23, имейл с данни пратих, потвърдиха и те с имейл да го очаквам след 30 дни, но ни вес ни кост от тях, а срока мина.

# 117
Внимателно изчетох правилата на Милка /7Д и разбрах, че ако не спечеля с дадена бележка, то сумата се натрупва за седмичната награда. Днес обаче регистрирам втора бележка (естествено непечеливша)  и гледам, че за седмичната награда нямам натрупани точки .
В тази игра знам, че няма да спечеля, как-то и в предната им, но няма и да се откажа 😅. Не обичам моменти награди, защото никога не печеля от тях, но ме сърбят ръцете да купя пак. Мрън, мрън

# 118
Когато станат за 21 лв и няма спечелена моментна, май тогава ще се прехвърлят.

# 119
Дали някой има излишни MB Vivacom?
Ще съм благодарна да ми пишете ЛС, за да дам номер 🌞

Общи условия

Активация на акаунт