Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 193
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 290
Захарчето , чудесен разказ. Беше удоволствие за мен да го прочета! Пожелавам ти скоро да имаш същият голям късмет и се възползваш лично от наградата❣
Не пия кола, но искам капачки от някои близки, много рядко играя, но за такива награди си струва, защото са преживелищни, не са вещ една от многото и да се забрави. Дано Кока Кола видят поста ти и правят често такива игри!

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 14:40 от Мама Лиса

# 1 291
  • Бургас
Захарче, благодаря ти за разказа! Все едно аз бях там ☺️

# 1 292
  • Сливен
Леле, страхотно е било 🤩 Чак се размечтах, докато четях написаното от теб.. ☺️
А бе този Фейсбук мноог с*отан.. В дадена игра знам че участвах с коментар - влизам и ми няма коментара. Накарах позната да види - има го коментара... 😑

# 1 293
  • София
Леле, страхотно е било 🤩 Чак се размечтах, докато четях написаното от теб.. ☺️
А бе този Фейсбук мноог с*отан.. В дадена игра знам че участвах с коментар - влизам и ми няма коментара. Накарах позната да види - има го коментара... 😑
Избрала ли си опцията "Всички коментари"? Ако не си, виждаш само избрани.

Страхотен разказ за Лапландия, благодаря, че го сподели. Дано следващият път и ти да можеш да се възползваш.

На мен също любимите ми награди са пътуванията, сега тъкмо се върнахме от Боровец, супер си изкарахме. Лятото пък бях изтеглена за почивка на Златни пясъци. Преди три години имах и едно спечелено пътуване до Виена. Дано продължи тенденцията. Искам сега един Дубай от Екватор.бг. 😆

# 1 294
  • Бургас
И аз имам тези проблеми с фейса и инстаграм 🤔

# 1 295
Една анкета на Колибри. Трима от попълнилите анкетата ще получат книжен подарък.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6LT0-bfOeSiCSG3eGNDHT … GoFYSoX1-9n7XSu84

# 1 296
Захарчето, чудесен разказ, жалко че не си била лично. За международен паспорт има и експресна поръчка за 1 ден!

# 1 297
  • Сливен
Да, давам на "всички коментари" - понякога се показват, понякога не. Попринцип винаги ми излизат коментарите, дори без да дам тази опция, но от време на време се случва това, където да не ми се показват.

# 1 298
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Захарчето, чудесен разказ, жалко че не си била лично. За международен паспорт има и експресна поръчка за 1 ден!

Да знам, но в деня в който получих съобщението трябваше да дам данните за пътуването.Така и разбрах, че е изтекъл 😁

# 1 299
  • София
Защо ви е трябвал паспорт за Финландия?

# 1 300
  • Бургас
Полупих имейл от Колата,че ще ми доставят одеалото до 1 месец! Много време е 🤔☺️

# 1 301
Ехх, прекрасен разказ, благодарим ти.Blush

Тази игра за кинобилети май не е споделяна:
https://m.rozali.com/novini/zvezdi-na-pricel/otpraznuvai-jivota- … i-kinobileti.html

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 21:46 от Yo_Ana19

# 1 302
Нивеа са изтеглили. Дано някой се похвали от тук за почивка или телефон.
Мен напоследък никъде ме няма Confused

# 1 303
С 4 участия ме няма в нивея то на 8 награди и нямаше смисъл да се надявам.

# 1 304
Захарче, много хубава награда и незабравимо преживяване си подарила на твоите приятели.
Лапландия и Япония са моите мечти и се надявам някога да ги осъществя.

И мен ме няма я Нивея, но пък вчера от Престиж с номера на ММ спечелихме Модел 2 на чашите.

Общи условия

Активация на акаунт