Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 119
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 500
Лидл и Мастъркард печеливши.Ако на някой му е любопитно https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/m … lidl-winners.html
Някой знае дали са се свързали с печелившите от тази игра? Има инициали като на ММ, но не са се свързвали с него и да знам дали да се надявам Joy

# 1 501
Ако имейла ти е на mail.bg е изгубена кауза. Ако си на друг имейл, идват буквално веднага.

Аз затова се отказах от Толк панела, не получих ваучер, писах няколко пъти в контактната форма и нямаше отговор, а точки се трупат за година минимум, и е голямо разочарование като не получиш нищо, нямат и телефон, на който да звъниш. Останах си с разочарованието и дори не желая да ги чувам повече от форума разбрах и за други хора с моя проблем, а сигурно има и други попълващи анкети с MAIL.BG, които не са получили заявен ваучер, като голяма фирма трябваше да вземат мерки и да компенсират хората.

# 1 502
Тези касиерки, бре!
Казах, че има 50 лева в подаръчната карта, а тя остави за плащане 50,01 лв, естествено, че не стана Laughing
За да не е само спам, картата ми беше печалбата от Лакрима, имах усещането, че ще спечеля от тази игра, ама предчуствието ми беше за 250 лева Laughing

# 1 503
Аз пък съм изтеглена печеливша- за двоен билет за кино от Розали.🍀
Скоро подхвърлих на мъжа ми, че ми се ходи да гледаме някой филм🥰Манифестирала съм и Вселената ме е чула🥰

# 1 504
Кауфланд най-сетне са публикували печелившите от коледния календар и за последната седмица.
Ако някой от тук е спечелил - честито.

# 1 505
  • София
Лидл и Мастъркард печеливши.Ако на някой му е любопитно
https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/m … lidl-winners.html
само 46 вместо 50 са за малката награда от 1 000 лв
значи да чакаме 4 резерви

# 1 506
Някой друг да има проблем с годишния въпросник на GfK? Стигам до частта с въпросите за списанията, след което ми изписва "The service is unavailable". Писах им, дано го оправят. Върнали са ваучерите за магазини в каталога си, което е добре.

# 1 507
Аз вчера го попълвах и нямах проблеми.

# 1 508
Някой друг да има проблем с годишния въпросник на GfK? Стигам до частта с въпросите за списанията, след което ми изписва "The service is unavailable". Писах им, дано го оправят. Върнали са ваучерите за магазини в каталога си, което е добре.

Аз туко що го попълних.
Нямаше проблеми.
И да, видях - върнали са картите за Практикер, Зора…

# 1 509
  • София
Само да ви кажа, че от Talk panel един единствен път съм заявявала хартиени ваучери, помня , че много ги чаках, докато не отворих да прочета и пишеше, че идват с БГ пощи. Ходих до моя клон да питам и изведнъж се намериха ваучерите ми, то е препоръчано писмо, ама не ме били намерили, ама не знам си какво... Проверявайте.

# 1 510
Благодаря, момичета. Дано отговорят, че бездруго точките при тях се събират адски бавно.

# 1 511
Само да ви кажа, че от Talk panel един единствен път съм заявявала хартиени ваучери, помня , че много ги чаках, докато не отворих да прочета и пишеше, че идват с БГ пощи. Ходих до моя клон да питам и изведнъж се намериха ваучерите ми, то е препоръчано писмо, ама не ме били намерили, ама не знам си какво... Проверявайте.

И аз си чаках ваучера 1 месец, писах им, и ми казаха,че е изпратен и трябвало да е при мен преди 2 седмици. Естествено БГ пощи не са ме уведомили и бях на крайния срок когато ще го връщат към подателите. БГ поща нито ми пратиха известие нито нищо, а като отидох на гише ми казаха,че трябва да имам 2 известия вече. По същото време мъжът ми трябваше да получава пощенски запис и просто пита на гишето. Те бяха получени на 8.12, а ние към 20- ти питахме и те, ами трябваше да имате известие. Да ама не

# 1 512
  • София
Само да кажа, че Български пощи са ги постегнали. Ние сме към Централна поща и някъде от около месец носят всички пратки вкъщи. Обаждат се по телефона като другите куриери. Само дето са жени на възраст, а не яки момчета като в другите фирми и молят да им се спестят етажите. И прословутото гише 13, където ставаха огромни опашки, вече не функционирало според нашата куриерка. Иначе години наред носеха само известия за пратки и препоръчани писма, после и известията си спестиха. Трябваше сами да гадаем дали да ходим в пощата и да се ровят на гишето в едни тетрадки.

И пак да попитам. Има ли някой, който чака одеяло Милка от декемврийската игра? Още не съм го получила.

# 1 513
  • sofia
И аз имам проблем с попълването на въпросника. Попълвам частта с магазините, от които пазаруваме най-често, натискам бутона продължи и ме връща пак отначало.Опитах няколко пъти.

# 1 514
И при нас има промяна в обслужването.
За пратката от Натурамодо (кремовете, които бяха споделени тук в темата) - получих смс за пратка от БГ пощи, а известието в пощенската кутия беше като касова бележка с QR код (а не старите известия, които пощальоните пишат на ръка с химикалка).
В пощата сканираха кода от бележката и ми дадоха пратката.

Общи условия

Активация на акаунт