Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 128
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Благодаря на Lady_G* за милото отношение,коректността и наградата,която ми предостави☺️
Толкова свестни хора "срещнах" покрай форума,с които общуването носи само положителни емоции.
Пристигна една награда от ИГ,на която синът ни се изкефи много.

# 1 486
Във връзка с Толк панела.
Заявила съм ваучер на 05.12.2023г а още не съм го получила ? За колко време пристигат Вашите ваучери дали да им пиша или е изгубена кауза...

# 1 487
Ако имейла ти е на mail.bg е изгубена кауза. Ако си на друг имейл, идват буквално веднага.

# 1 488

Скрит текст:

Активни игри през месец Януари: 🥳💥🎁

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baileys - "Избери перфектния подарък за Св. Валентин" - https://sweetmoments.drinklink.bg/ 🥳

Влез в сайта на "Baileys" , регистрирай се за участие в играта и можеш да спечелиш:
🎁 1бр. Сет от гривна и Baileys Original Irish Cream
🎁 1бр.  Сет от ваучер на стойност 150 лв и Baileys Original Irish Cream
🎁 1бр. Сет от ваучер за преживяване на стойност 300 лв и Baileys Original Irish Cream
🎁 1бр. Кафемашина

*Играта НЕ Е обвързана с покупка 🍀

Играта продължава до 5-ти февруари 🤩

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Боровец - GIVEAWAY - "Сладък СПА Уикенд - 14 февруари" 🥳

*Влез във "Facebook" профила на Боровец ( "Боровец - вафли и бисквити" - 44хил. последователи  ) , изпълни условията на играта в съответния пост за играта и Участвай за 1 от 2бр. СПА Уикенд за двама в Grand Hotel "Therme" ❤️

*Влез в Instagram" профила на Боровец ( "borovets.wafers.biscuits" - 11,3хил. последователи ) , изпълни условията на играта в съответния пост за играта и Участвай за 1 от 2бр. СПА Уикенд за двама в Grand Hotel "Therme" 🤩

Игрите продължават до 11-ти февруари 🎁

Rexona & BulMag - "Раздвижи се и участвай за награди" 🤩

Купи 2 продукта Rexona за мъже от BulMag, изтегли скреч карта от касата и можеш да спечелиш:
🎁 1 от 3бр. Ваучер за "Sport Depot" на стойност 100лв.
🎁 1 от 20бр. Сак "Rexona"
🎁 1 от 30бр. Продукт "Rexona"

Играта продължава до 22-ри февруари или до изчерпване на количествата награди 🥳

Новите Седмични награди в приложението "Coca-Cola App" - от 15.01 до 28.01.2024г. 🥳🤩🥤

Награди:
🎁 1 от 5бр. Фритюрник с горещ въздух "Tefal" ( 5 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 2бр. Волан с педали "Logitech" ( 7 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 15бр. Барбарон "Coca-Cola" ( 3 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 39бр. Спортен сак + Червени чорапи "Coca-Cola" ( 2 🪙 & 50 💎 )

Бисквити "Престиж" - https://prestigepromo.bg/AllBiscuits/ 😍🍀

Купи Бисквити "Престиж" за минимум 3.50лв. , регистрирай касовата бележка на сайта и Разбери веднага дали печелиш:
🎁 с 1 касова бележка - 1 от 500бр. Комплект с 1бр. Чаша - "Престиж"
🎁 с 2 касови бележки - 1 от 50бр. Смарт Телевизор - "Philips" 43"

Играта продължава до 15-ти март 💥🥳

Бургаско - https://burgasko.bg/promo 🎁🍻

Купи бира Бургаско - Бутилка 500мл. и виж под капачката дали печелиш - "Бургаско - Кен 500мл." 🥳

Costa Coffee & LIDL   https://bg.costacoffee.com/promo - ☕️ 🥳

Купи продукти "Costa Coffee" от LIDL за минимум 12лв. , регистрирай касовата бележка на сайта и Разбери дали печелиш:
🎁 1 от 4бр. Ваучер за СПА Уикенд за двама в Хотел "Атмосфера" в град Павел Баня
🎁 1 от 144бр. "Costa Coffee" Сет с дизайнерска COSTA чаша

Играта продължава до 7-ми февруари 🤩

Milka / Oreo & Kaufland https://go.milka.bg 🎄☃️🎅

Купи продукти Milka / Oreo от Kaufland,  събирай точки и Участвай в томболата за 1 от 20бр. Ваучер за онлайн пазаруване в "Sport Depot" на стойност 1000лв. 🥳

*1точка = 1 ст. ( При събрани 1000 точки = 10лв. - Участвате в Томболата за Ваучер ) ❤️

Играта продължава до 31-ви януари 2024г. 🎁

Милка - "Любовта и нежността се носят във въздуха" 😍

- Играта се провежда в Instagram страницата на Milka ( @ milka.bg - 12,8K последователи ) 🥳
Намери поста за играта в Instagram страницата на Milka , изпълни условията и участвай за 1 от 450бр. Комплект - Шоколад Milka MMMAX Alpine Milk или Бонбони I love Milka с персонализирана опаковка с име по желание на победителя. ❤️

Играта продължава до 28-ми януари 🎁

Новите Седмични награди в приложението "Coca-Cola App" - от 01.01 до 28.01.2024г. 🥳🤩🥤

Награди:
🎁 1 от 25бр. Ваучер за "Fashion Days" на стойност 300лв. ( 5 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 100бр. Ваучер за "Fashion Days" на стойност 100лв. ( 4 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 250бр. Ваучер за "Fashion Days" на стойност 50лв. ( 2 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 20бр. Мини хладилник "Coca-Cola" ( 3 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 8бр. Безжични гейминг слушалки "Logitech" ( 3 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 16бр. Термос - Чаша - Кен "Coca-Cola " ( 2 🪙 & 50 💎 )

Бисквити - Мilka / OREO и Кроасани 7DAYS - https://milka-promo.bg 🎁

Купи Бисквити Milka / OREO и/или Кроасани 7DAYS , трупай точки и участвай за невероятни награди:

Седмична томбола:
💥 1 от 6бр. Samsung Galaxy S23 Ultra - ( Всяка седмица по 1бр. ) - 2100 точки за участие - 21лв. ✨️

Моментни награди:
💥 1 от 60бр. GiftCard TM на стойност 200лв. - 500 точки за участие - 5лв. ✨️
💥 1 от 800бр. Комплект от 3 чифта чорапи ( 7DAYS / OREO / Milka ) - 500 точки за участие - 5лв. ✨️

*1ст. = 1 точка

Играта продължава до 11-ти февруари 🥳

Pringles - "Спечели Филм за гледане ( Rakuten TV )" - https://stage65-night-in.pringles.com/bg_BG/home.html 🤩

Влез в промоционалният сайт на Pringles , регистрирай се , изиграй играта "Ловец на Pringles" и Разбери веднага дали печелиш 1 от 120бр. Ваучер за "Rakuten TV" на стойност 120€ 🥳

Играта продължава до 31-ви януари 🎁

EKO Smile - Изтегли приложението "EKO Smile" , регистрирай се и участвай в томболата за 1 от 3бр. Автомобил 🚘🎁

*Пълни правила и условия - https://ekosmile.bg/offers/suzuki_promo 🥳

Coke Friday - Coca-Cola App - Отново всеки петък - Специалният час на Coca-Cola - 17:00ч. - 18:00ч. 🥤🎁

Участвайте в игрите на "Lilly Drogerie" - и през месец Януари 🎁🤩
https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games

- Kaufland Card - https://www.kaufland.bg/kaufland-card/kaufland-card-yellow-labels.html 🎁

1.) В периода от 02.01.2024 г. до 31.01.2024 г. пазарувай продукти с жълти етикети на стойност поне 5 лв. в една касова бележка 🎆
2.) Сканирай своята дигитална Kaufland Card или физическа Kaufland Card, добавена към Kaufland Card профил в мобилното приложение на Kaufland 🎉
3.) Вече участваш автоматично в тегленето на наградите 🥳

Играта продължава до 31-ви януари 💥

- Coca-Cola App - "Зимна магия в Пампорово" 🥳

Изтегли "Coca-Cola App", регистрирай кодове от капачките / езичетата / етикетите и участвай за магични награди:
🎁 1 от 4бр. Ваучер на стойност 500 лв., за настаняване в хотели Перелик или Орловец
🎁 1 от 30бр. Еднодневни ски карти SELECT
🎁 1 от 10бр. Еднодневно ски или сноуборд оборудване
🎁 1 от 200бр. Поларено одеяло "Coca-Cola"

*Официални правила на играта - https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/pamporovo-zimna-magiq 🎆

Играта продължава до 31-ви януари 🎉

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Очаквайте скоро:

Скрит текст:

Очаквайте - Новите награди в "Coca-Cola App" -  "Coca-Cola - Рецепта за магия" - от 29-ти януари в "Coca-Cola App"

🥳🎁🥤

Очаквайте - Новата игра на "Chio" - от 5-ти февруари 🥳🎁💥

*Шанс да спечелите:
✨️ MacBook Air 13"
✨️ iPhone 15
✨️ GiftCard Edenred - 100лв.

Очаквайте - Новата игра на "Здраве" - от 1-ви февруари 🎁

- https://www.zdravegames.com/

*Награди:
🎁 5бр. Смарт часовник „Apple“
🎁 10бр. Безжични слушалки „Apple“
🎁 100бр. Подаръчен комплект “Здраве” ( 1 брой шампоан „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой балсам „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой Универсален крем „Здраве“ 145 мл., 1 брой крем „Здраве“ 30 г. )

Очаквайте - Новата игра на Бисквити "OREO" - от 1 март 🎁🥳

Очаквайте - Новата промоционална игра на "Пиринско" - от 1-ви февруари 2024г. 🎁🥳🍻

- https://pirinskopromo.bg

🎁🥳

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 17:05 от Станимир Иванов 641942

# 1 489
Пантен и Кауфланд
Имаха игра август месец в инстаграм. Септември изчезна публикацията и не обявиха победители. Декември получих съобщение, че съм отбелязана на тяхно стори и печеля четка за коса. Писах им многократно, бях изпратила и касовия Бон и глас в пустиня. На 19.01 една потребителка качи резервните печеливши и аз пак се сетих и ядосах - писах им и нищо. Писах и на P&G ………
В понеделник писах на ДНК Глобъл Груп със скриншот ( комуникацията в инстаграм), касов Бон, сториха на резервни участници. Отговориха ми в рамките на деня - че участието ми е валидирана и други фирми подизпълнители отговарят за публикувани и теглене на печеливши. В крайна сметка и вчера ( сряда) получих четката за коса. Естествено и от страницата на Пантен ми писаха в инстаграм( след като до момента не писаха, а само виждаха съобщенията)…
За мен ДНК Глобъл Груп са едни от коректните и проверяващи организатори( не заради този случай) печелила съм от организирани от тях игри - четка OralB IO9 от ДМ магазини.
Пиша всичко това  за всеки който изпадне в такава ситуация, защото писах тук няколко пъти,но не получих нито един отговор.

# 1 490
Ако имейла ти е на mail.bg е изгубена кауза. Ако си на друг имейл, идват буквално веднага.
На абв-то съм. Предният път ми го донесоха със Спиди... не съм получавала по мейла нищо.

# 1 491
  • София
На абв-то съм. Предният път ми го донесоха със Спиди... не съм получавала по мейла нищо.
Какъв ваучер си заявила?
Ако е за Емаг веднага идва по мейла.
Ако е хартиен ваучер на Идънред го изпращат -преди с Тип -топ, сега не знам дали е Спиди?
Само веднъж заявих 20 лв на Идън ред и голямо чакане падна и не повторих
заявявам само на Емаг, а сега съм си харесала една книга в Озон.бг и ще си поръчам от него.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 09:49 от lite16

# 1 492

Съвсем отделна фирма е, която им поддържа ИГ активността и са много, много зле!
Имайте предвид да ги следите, да си правите скрийншот и т.н.
Не ми се рови, да им търся името, но и аз съм се разправяла с тях.

# 1 493
  • при късмета
Ако чакаш хартиен ваучер на идънред, в сайта, в правилата си е описано, че заявените за месеца ваучери се изпращат следващия месец, в началото. Пращат по пощата, препоръчано

# 1 494
  • Велико Търново
За мен ДНК Глобъл Груп са едни от коректните и проверяващи организатори( не заради този случай) печелила съм от организирани от тях игри - четка OralB IO9 от ДМ магазини.
Пиша всичко това  за всеки който изпадне в такава ситуация, защото писах тук няколко пъти,но не получих нито един отговор.
И аз съм много доволна от тях. Два пъти ме тегляткато резерва в игри. А вчера си взех и телевизора от P&G и Лили дрогерие. Голямо нещо е, а място нямам. Relaxed

# 1 495
Току що ми се обадиха от Метро. Печеля ваучер за ОМВ, от играта с Кока Кола 🙂

# 1 496
Лидл и Мастъркард печеливши.Ако на някой му е любопитно https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/m … lidl-winners.html

# 1 497
  • София
На Престиж много ми харесва комплекта. Ще участвам.

# 1 498
Да, за хартиен ваучер на Едънред.  Ще чакам още малко, ако не - ще им пиша тези дни.

# 1 499
  • София
От месеци пробвам и не мога да се добера до хладилника на КК Sad Ако някой е готов да се раздели с него и да ми го продаде - моля да ми пише ЛС.

Edit: Тъй като се оглеждам и за барбарона, попаднах на нещо скандално: https://bazar.bg/obiava-39889881/limitirana-seriia-barbaron-na-coca-cola

Общи условия

Активация на акаунт