Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 098
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 530
Аз пак да питам, че милка всеки път са сбъркани нещо. Вчера регистрирах бележка за 9лв и не спечелих.. Пише, че се натрупват за седмичното теглене, обаче за да участвам в него тази седмица ли ще трябва да закупя останалото до 21лв или ще ми останат и след тази седмица за следващите тегления? Да знам дали да си давам зор да купя тези дни.[video][/video]

# 1 531
Аз пак да питам, че милка всеки път са сбъркани нещо. Вчера регистрирах бележка за 9лв и не спечелих.. Пише, че се натрупват за седмичното теглене, обаче за да участвам в него тази седмица ли ще трябва да закупя останалото до 21лв или ще ми останат и след тази седмица за следващите тегления? Да знам дали да си давам зор да купя тези дни.[video][/video]

Остават си,аз първата седмица ги бях направила 18 лева и следващата седмица допълних останалите и тогава влязох в седмичната игра ама не спечелих и се отказах

# 1 532
Чио не се научиха къде трябва да се слагат кодовете. Знам че ще им излезе по-скъпо да правят талони и да ги слагат вътре,  но като ще правят игри нека са качествени и изрядни.
При положение че вече станаха повече измамници от колкото честно играещи те не предприемат нищо!
Нито опаковки искат при доставка , само и единствено снимка. Всеки знае че снимка може да се направи още в магазина , срамота е такава голяма фирма да действат по едни и същи правила години наред

# 1 533
  • Бургас
Преди дни писах за нещо,сега ще се допълня!
Вече ми потвърдиха,че съм аз и печеля инхалатор от фб игра! Много съм щастлива! Моя се развали капачето на батериите и не може да се използва. А ни е необходим,че с децата,често го използваме.
Нямам търпение да ми го доставят!

# 1 534
  • Пловдив
Да се похваля и аз с награда за тази година - кутия с чорапки от Милка. Дано да ми се отпуши късмета най-накрая!
Пожелавам здраве и късмет на всички в темичката!

# 1 535
# 1 536
karzz дано сте толкова здрави ,че инхалатора да хване паяжина в някой шкаф Flowers Four Leaf Clover

# 1 537
  • Бургас
karzz дано сте толкова здрави ,че инхалатора да хване паяжина в някой шкаф Flowers Four Leaf Clover
Дай Боже,Ани!
Това е най-добрият вариант!🍀

# 1 538
Coke Friday - Coca-Cola App - 26.01.2024г. - до 18:00ч. 🥳🎁🥤

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 17:01 от Станимир Иванов 641942

# 1 539
  • София
Моля, ако някой има излишни МБ на Йетел, да ми пише. Благодаря!

# 1 540
  • Велико Търново
Моля, ако някой има излишни МБ на Йетел, да ми пише. Благодаря!
Йетел пуснаха 3 месеца неограничен интернет. Трябва само да го активирате.

# 1 541
  • София
Coke Friday - Coca-Cola App - 26.01.2024г. - до 18:00ч. 🥳🎁🥤
Скрит текст:
Интересно, при мен наградите се появиха чак около 17,30. И миналата седмица пак беше така. Точно в 17 проверих и имаше само 3 награди, които са за Пампорово. Седмичните също бяха изчезнали. А твоят коментар дори е преди 17 часа. Специално изчистих кеша.

Току-що проверих. При мен все още стоят наградите. Дори си купих още един билет с диаманти за Фешън дейс. Явно стоят по 1 час, но за различните потребители има разминаване във времето.

# 1 542
Понеже миналия петък не можах да купя нищо в апп-а от петъчните сделки, реших този път да проследя.
Приложението предполагам има определен лимит потребители едновременно и който успее да се закачи.
Нямам представа от какво зависи "закачането", телефон, интернет връзка, айпи..., при мен не става.
В първите минути успях да купя един-два билета и след това следващото ми успешно влизане, в смисъл да видя наградите, беше в 17.44. За това време имаше изкупени примерно 20% от наличните билети, все пак някой успява.
Забелязала съм, че когато стане такава патаклама държат петъчните сделки още 10-тина минути, сега ги държаха още точно половин час. За този половин час положението не се промени, така и не успях да купя нищо, а непрекъснато обновявах.
Мисля да им пиша да ги разкарат изобщо тези сделки.

# 1 543
По тази логика ако ти следя мисълта.Ако не излезнеш от приложението.Група хора да кажем 100 човека стоят постоянно вътре си гарантират по-голям шанс за печалба.Защото никой друг няма да може да влезне.Случвало ми се е на мен да не зареждат,но натискам директния бутон за петъчните награди на началната страница няколко пъти и ме вкарва.Не знам дали ще ти помогне,но това е моя начин.Не ,че някога съм печелила от петъците де 😅 Време е да се промени мисля 😁

# 1 544
  • София
Ростислав Димитров от София-големият победител в специалната
коледна кампания на „ФАНТАСТИКО“ – „Усети почивката“.
който ще пътува до Занзибар
Скрит текст:
Да се надяваме, че не е брадчет на Миро Димитров
и племенник на Пеньо и Руска Димитрови

https://www.facebook.com/photo/?fbid=761894342636175&set=a.627094969449447

Успях да купя по 1 билет за волана с педалите
по 3 билета за 100 лв на ФД
и по колкото успях да взема само с точките
в случаите когато успях да се включа.
това е снимка от 17:59 часа
Скрит текст:

Пиринско почва от 01 февруари