Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 097
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Сандански
КК АПП засича спам от ваша страна. От там понякога идва проблема.

# 1 546
Интелигентен отговор.Ще ми обясниш ли как така засича спам?И как да не ни засича като спам.

# 1 547
Интелигентен отговор.Ще ми обясниш ли как така засича спам?И как да не ни засича като спам.
Когато почнем да презареждаме приложението по няколко пъти или натискаме много пъти бутона "награди" и приложението спира да работи.  Изписва "В момента няма наличност" и се оправя чак след най-малко 5мин.

# 1 548
Да, аз презареждах много усилено.

Скрит текст:
Бинго! Това е отговорът. Благодаря!

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 21:46 от evhen

# 1 549
  • София
Когато почнем да презареждаме приложението по няколко пъти или натискаме много пъти бутона "награди" и приложението спира да работи.  Изписва "В момента няма наличност" и се оправя чак след най-малко 5мин.
При мен си работеше приложението. Просто наградите, които се показваха бяха много малко. Можех да си закупя билет за одеяло, можех да добавям кодове, можех и да играя на игри. Между 17 и 17,25 часа пробвах точно 3 пъти да заредя наградите. Имало е по повече от 5 минути между опитите. В 17,33 се появиха. Може и по-рано да е било, но аз пробвах тогава.

# 1 550
Таня, явно не се изразих правилно, работи си, но не се виждат петъчните сделки.
Аз явно и много бързо ги купувам билетите, защото след втори-трети ми вика Ууупс🤣,  това имам предвид, че ме изхвърля. След това като започна да презареждам бързо и съвсем ме отбива.

Снощи си направих експеримент, та направо щеше да ми ограничи достъпа завинаги🤣, едвам влезнах после! След 17-то и след 20-то бързо презареждане ми се появява празната бутилка.

# 1 551
# 1 552
Да ви питам относно играта на Lilly и Pantene през декември,някой получи ли си продуктовия пакет?ММ спечели,но все още няма пратка,а моя ваучер от същата игра пристигна преди седмица

# 1 553
Днес и утре до 14 ч има промоутъри на Коста кафе в Лидл в Люлин (Царица Йоанна). При покупка на Коста кафе за минимум 12 лв избираш на таблет късметче - има 4 чаши с кафе, избираш и каквото ти се падне. На мен ми се паднаха Коста късметчета - долната лява чашка, но видях, че горната дясна чашка е с награда термо чаша. Имаше и една кутия за кафе като награда, четвъртата не знам каква е. Момичето ми даде листовка и каза да си регистрирам бележката и в другата игра Simple Smile

# 1 554
Имам въпрос към спечелилите от играта на чио миналата година - при получаване на наградата искаха ли опаковката? Събирам тази информация, за да преценя дали да участвам тази година, тъй като кодовете са отпечатани върху пакета и са видими от всеки.

# 1 555
  • София
И в Люлин 5 има момиче от Коста.

# 1 556
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен ми е много странно това за чио чипс. Досега не съм играла в тяхна игра. Илиза, че всеки би могъл да използва кодовете без да закупува продукт- служители, собственици на магазини, клиенти в големите вериги. Поне аз така го разбирам. Кодът според мен може да е отпечатан от вътрешната страна на опаковката като при капачките и кенчетата например.. 
depeva, искали само снимка май, пишеше по-назад в темата. Което пак обезсмисля закупуването. Някой може да го е въвел кода и да му е направил снимка.

# 1 557
  • Пловдив
Имам въпрос към спечелилите от играта на чио миналата година - при получаване на наградата искаха ли опаковката? Събирам тази информация, за да преценя дали да участвам тази година, тъй като кодовете са отпечатани върху пакета и са видими от всеки.
Искаха да изпратиш кода по имейл, за да валидират наградата. Аз си ги режех и си ги съхранявах така и изпратих отрязан и сниман код. Но не пречи "професионалистките" да наснимат кодовете в магазина и да участват така... Дават шанс на измамниците да се вихрят!

# 1 558
Миналата игра имаше информация, че една дама, която обра няколко ваучера, е собственичка на магазин. Щом и тази година не са си направили труда да сложат кодовете отвътре, аз съм пас. Бездруго доста качиха цените на чипсовете, а е и вредно.

# 1 559
  • Бургас
На мен куриера ми искаше опаковката и му я дадох, но това беше последното теглене. За първите , не знам.

Общи условия

Активация на акаунт