Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 001
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 665
Да, и в моето кашонче са ми сложили същия талон за отстъпка.

# 1 666
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали са споделяни спечелилите от томболата на Зора.

Скрит текст:
Победители
1бр. Маша за коса Dyson Airwrap HS05 печели: ID 20412 Н.Р. с телефонен номер: 08*****504
1бр. Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black mtp03 печели: ID 23968 Х.Н. с телефонен номер: 08*****498
1бр. Конзола PlayStation 5 (PS5 Slim) Standard Edition печели: ID 14238 К.Б. с телефонен номер: 08*****156

# 1 667
Привет, късметлии. Flowers Four Leaf Clover Изпадна ми случайно темата в началото на януари и оттогава я следя тайничко. Искам да ви благодаря, че споделяте всички тези томболи и игри. Донесохте ми късмет и на мен. Спечелих чорапите на Милка от първия път, но със събрани точки от 3 касови бележки. За разлика от тогавашния ми небивал късмет, в играта на Престиж регистрирах 4-5 бележки вече, а за одеялото на КК над 70 кода и нищо не съм спечелила Grinning
Изпадна ми и на мен една игра, за която не знам дали не е споделяна преди, но с риск да се повторя, я пускам https://zdravegames.com/rules

# 1 668
Дойде и моят шоколад от Милка днес.
И още един случай от фейсбук гивъуей, много ме ядосаха как събират данните на хората за нищо. Ми като изтеглиш печелившия можеш да му пишеш във фейсбук, където си провеждаш и играта...

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 14:29 от Малечка90

# 1 669
Пуснах поръчка от Ивайла.бг.Идвам да споделя,че довечера или утре сутринта,жената ще активира код БГ МАМА,който приспада 20% от сумата на всички продукти.
Няма възможност за инициатива по случай Св.Валентин,но отстъпката ще е до 15.02.
Иначе ще има и леко увеличение на цените.Прилагам тук цитирания текст направо.

Споделяме ви, че марката Yodeyma уведоми официално, че от 02.02.2024 г. ще поддържа нови цени, за да може да се поддържа качеството на ароматите при увеличаващите се цени на натуралните сурвини.
ЦЕНИ ОТ 02.02.2024 г
Колекция THE NICHE COLLECTION: Activ Men, Blue Sand, Boreal, Linet, Oude, Dinara и  Elet ще се предлагат на цени 100 мл.: 62,00 лв.; 50 мл.:  38,80 лв. 15 мл.: 17,00  лв.
всички останали аромати на марка ще бъдат на цени:
100 мл.: 56,20 лв.; 50 мл.:  35,90 лв. 15 мл.: 15,50  лв.

НАПОМНЯМЕ ВИ, ЧЕ ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ:
всяка поръчка над 110 лв. получава подарък околоочен крем или флуид по избор 🙂
П.С.Имате много поздрави.

# 1 670
  • София
Аз съм много доволна от себе си. Пълен бойкот на всички - Милка, Фереро, Престиж, Кауфланд, Лидл. За януари месец имам една регистрирана бележка, защото дъщеря ми купила Милка бисквити да черпи. Повече няма да видят от нас. И 7 кутии Мерси, вместо Фереро. Има с различни пълнежи, кръгли, много ни харесаха.
И да не е само хвалби, видях в една брошура нова игра на Ариел.
Скрит текст:

# 1 671
  • у нас
И аз тези дни съм с Yodeyma 😉. Уникален е.

Явно пак са изтекли от някоя игра данни. Имаме писма от Киберсигурност.

# 1 672
  • Бургас
Получих си одеалото от Колата.
Малкият ми син си го приватизира веднага.

# 1 673
Код LAVOIL за безплатно лавандулово масло: https://inaessentials.com/products/bio-lavandulovo-maslo?utm_sou … G7QKz4iuZK.QXuwXb

# 1 674
Безплатно, ама плащаш такса доставка...

# 1 675
  • при късмета
Ами на производителите нищо не плащаш, подаряват ти продукта и куриера ли е обвързан с твоя подарък и трябва и той да работи безплатно ли?

# 1 676
Ами на производителите нищо не плащаш, подаряват ти продукта и куриера ли е обвързан с твоя подарък и трябва и той да работи безплатно ли?
От Ivayla нищо не сме плащали,всичко беше безплатно. За 5лв ще си я купя, та за това не подвеждайте. Напишете, че се плаща такса доставка!

# 1 677
  • при късмета
Това, че от друг сайт са решили да поемат и доставката, не задължава всички останали с подобни кампании. Аз лично, никого не лъжа, защото на Ина съм клиент, не съм отговорна за новата кампания. И линка дори не съм отваряла, защото продукта им който ползвам още не е свършил и оставям шанс на другите за безплатен продукт.
И като си я купиш за 5 лв., доставката пак трябва да си платиш и ще ти излезе 10 и нагоре. И това защото си за 5 лв. и не малко, че ти подаряват продукт се тръшкаш и доставката да ти поемат.
А щом си наясно, че доставката се плаща, значи все пак са го написали някъде и никой не ви подвежда. Да не говорим, че не им е първата такава кампания, като сте по безплатната козметика, как сте пропуснали?

# 1 678
  • Бургас
Най-обичам ‘подаръци’, на които да си плащам доставката. Благодаря Ви за подаръка, задръжте си го!

# 1 679
  • София
Ако сте им клиент ще е безплатно, защото така или иначе ще поръчате от тях. Нормално е тези кампании да са обърнати към клиентите им. Аз съм техен клиент и поръчвам много неща от тях. Щастлива съм когато към поръчката мога да добавя и някакъв комплимент от тях.

Общи условия

Активация на акаунт