Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 023
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пак ще им пишем на куинс да направят проверка,то шарения,то чудо,регва се де що се види по касовата бележка.
Реално така с една касова бележка си осигуряват n брой участия, което не е никак справедливо спрямо останалите.

Няма да казвам с колко бележки съм и че като цяло у нас брандът се харесва и се консумира, но надеждата ми се изпари. Лошото е, че нямахме и обратна връзка от тях за касовата бележка дали е одобрена, а само, че е качена успешно.

Искрено си пожелавам тази година да има повече прозрачност при провеждането на игрите и реално хората да имат истински шанс да спечелят, а не да се урежда по-хитрият и наглият.

P.S всички вече са качени, естествено ме няма, няма такава некоректност, няма шанс да се включа повече в тяхна игра.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 14:48 от Stoyanova.A

# 181
Давайте бързо и масирано да пишем!

Кажете на кой мейл, моля!
Един регистрирал Булстата на търговеца от бележката, друг телефонния номер, смях, смях смях🤣

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 16:19 от evhen

# 182
Виждам се при фраерите, но телефонът не е моят повтаря се с долния ред.

# 183
  • Сандански
И ако не бяха качили бележките Куинс нямаше да знаем колко е зле положението Joy

# 184
Няма ме в Куинс и този път. Така исках прахосмукачка....Даже в нито едно от тегленията няма име като моето , че да се загледам в тел. номер Laughing

# 185
И нас ни няма, имаме над 12 кб Simple Smile че доста празници ни се събраха.

Аз лично им писах на месинджър, дали ще ми отговорят не знам.

# 186
Положението при соковете е “тотал щета”… Изключително много се изложиха

# 187
Значи тази Десислава, която е с чопър:
Номерът, който е въвела, веднага излиза в Гугъл - в сайта на НАП и Бълг.агенция по метрология.
Номерът е на “ Интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност /ИАСУТД/

Номерът е на БИЛЛА България ЕООД, гр. Пловдив, бул. Стамболийски 131

# 188
Зажалост едвам отворих сайта  но има един и същи номер с две различни имена спечелена една и съща награда 😁

# 189
За много години чакам последното теглене на куинс надявам  се  на прахосмукачка.
Спечелих няколко козметични продукти от иг през декември и съм доволна.
Някой да разменя кукър? Мога да предложа фраер

# 190
Регистрирам си аз само номера на касовата, а хората как действали... Голяма будала ще се окажа.

# 191
  • София
Най-вероятно има хора, които регистрират една и съща бележка няколко пъти с различни номера, като това увеличава нечестно шансовете им за спечелване. И сигурно е масово по всички игри с покупки.

# 192
  • Сандански
Куинс качете и снимките на бележките ние ще проверим и ще свършим работа като ви кажем кои са реални и кои не…
Радакция, казали са на този да се пише.
office.bulgaria@maspex.com

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 15:13 от Ivaylo77

# 193
  • София
Дам, цинично ще прозвучи, но явно, заради дупликатите на КБ, които касиерките си вадят, както и от тези които регистрират една и съща бележка, със всичките й възможни номера, доста от нас не успяха да спечелят нищо от Куинс. В случай, че Куинс не си коригират списъците след щателна проверка, аз приключвам с техните продукти и игри.

# 194
Дам, цинично ще прозвучи, но явно, заради дупликатите на КБ, които касиерките си вадят, както и от тези които регистрират една и съща бележка, със всичките й възможни номера, доста от нас не успяха да спечелят нищо от Куинс. В случай, че Куинс не си коригират списъците след щателна проверка, аз приключвам с техните продукти и игри.
И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт