Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 830
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 690
Ако някой иска да се възползва:
Скрит текст:

# 691
Аз имам и eucerin30, за 30% пак за софармаси, но не знам дали не е вързан с профила, защото ми се падна от скреч картата.

# 692
Печелившите от късметчетата. Честито! 🍀

# 693
Благодаря на всички за отговора за юсерин, еми ако дойде добре, то така ми тръгна тази година
В календара на лоджитек си видях името и цифрите на телефона, като им писах казаха, че не съм аз Rage .
Юсерина може и да не дойде.
То последната година почти не успявам да участвам в игри и все пак се надявах на някаква награда - ама нищо здраве да е, явно нещо хубаво голямо ме очаква скоро Smiley

# 694
  • Пловдив
Еха, първата награда за годината е от Форума Heart
Тази година се надявам късметът ми да е на друго място, на път съм, да осъществя една 20 годишна мечта Heart
Не, че няма и да играя, но всеки път, четейки списъците с победители, сякаш повече се радвам, че ме няма, защото искрено вярвам, че късметът ми е точно там, където трябва!

# 695
И аз съм от тези, които не съм получила от Eucerin🥺
Ще им пиша и аз днес, пък каквото стане.

# 696
  • София
Във фб текат игри на туристическа фирма Екватор за почивки в чужбина, не мога да дам директни линкове, защото са в заключени групи. Влезте в профила им и вижте.

Аз не виждам проблем с Лакрима, както с покупка участват хората в поредни игри, така е и в другите. Щом са се записали честно, вече е въпрос на късмет, а някои съфорумки явно имат повече.

Проблем са фалшивите бележки и организаторите, които не следят, както и инфлуенсърите, които теглят свои роднини. Нормално е, който играе във всяка игра в инстаграм и фб, да бива изтеглен по-често.

Вчера ме изтеглиха за кремове за лице на Юсерин в инстаграм, точно ми свършва, а ползвам само техните.

Но мноого ме е яд за ДМ, от всички игри, в които участвах, след Лапландията най-много исках Дайсъна. Навсякъде се включих, където подаряваха такъв, но не ме огря.

# 697
  • Б
Аз участвах в Лакрима с бележка от закупен продукт.  Не ми хареса това, че никой не потвърди, че бележката е получена и трябваше да им пиша допълнително. В последния ден преди да обявят печеливши ми писаха, че бележката ми е приета и участвам в играта. Но късмет, не печеля!!!  Чакам бисквити от Житен дар, пуловер, пантен.

# 698
Първата ми награда за годината е от форумната игра. Ехаа супер много се радвам..

# 699
  • София
Здравейте,
Някой нещо получи ли от Престиж ?
Сега куриер на Интер-логистика донесе ваучера 50 лв от Ная за Кауфланд
Искаше касовата бележка
Скрит текст:
Чакам кафе-машина от Престиж спечелена на 30.11.2023 г.
Още две пратки от Юсерин чакам

# 700
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И във форума ме има Grinning Може би това ще бъде моята година!

# 701
Записвам се с награда от DM /с една бележка и то пазарувах за рожден ден/ и печеля тази маша Дайсън. С къса коса съм и въобще не ползвам маша, пък като видях и какви пари струва/ не знам кой ги купува, сигурно върши чудеса/...Такъв ми е късметът, явно ще я продавам...За тия пари можеше да е една екскурзийка /мечти/...

# 702
От последното теглене на Куинс с някой свързаха ли се и може ли номер

# 703
От последното теглене на Куинс с някой свързаха ли се и може ли номер

Току що ми звъннаха от този номер 0896832959

# 704
  • При децата ми
Записвам се с награда от DM /с една бележка и то пазарувах за рожден ден/ и печеля тази маша Дайсън. С къса коса съм и въобще не ползвам маша, пък като видях и какви пари струва/ не знам кой ги купува, сигурно върши чудеса/...Такъв ми е късметът, явно ще я продавам...За тия пари можеше да е една екскурзийка /мечти/...

Много исках тази маша! Здраве да е! Двете с дъщеря ми щяхме много да и се зарадваме!
Участвах и аз с една бележка.

Преди малко майка ми е получила възглавницата от "Емека". Нито бележка е искал куриерът, нито я е накарал някъде да се подпише. Тя го е попитала, но той и е казал, че не иска никаква бележка и никъде няма да се подписва. Защо тогава ги събираме тези бележки...? То така всеки може да си участва на общо основание.
Във фб текат игри на туристическа фирма Екватор за почивки в чужбина, не мога да дам директни линкове, защото са в заключени групи. Влезте в профила им и вижте.

Вчера ме изтеглиха за кремове за лице на Юсерин в инстаграм, точно ми свършва, а ползвам само техните.

От коя игра са кремовете?

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 15:46 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт