Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 828
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 855
Някой вижда ли изтеглени печеливши на този линк, понеже на мен не ми излизат?

https://social.hm.com/bg_BG/24-winners/thankyou?newsletter=true

# 856
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не виждам, явно не са качени още.

# 857
  • София
Някой вижда ли изтеглени печеливши на този линк, понеже на мен не ми излизат?

https://social.hm.com/bg_BG/24-winners/thankyou?newsletter=true
Пише това:

https://social.hm.com/bg_BG/24-winners

# 858
Ураааа печеля от Кауфланд и Орал Б ,електрическа четка.Проверете си имейла,който е участвал.Точно преди 2 страници питах за тази игра 😀Дано има и други спечелили 🍀

# 859
  • Тук и там
И аз имам имейл от Орал би, даже бях забравила, че съм участвала. Преди дни пристигна и една наградка от Инстаграм, на козметика винаги се радвам Simple Smile
Скрит текст:

# 860
  • София
Интерлогистика ми донесе кафе-машината от Престиж
спечелена е на 30.11.2023
Искаше касовата бележка
Скрит текст:

# 861
Монстер съвсем се забравиха, кога ще теглят най накрая....
Честито за прекрасните награди на всички! Днес моят мъж получи една пълна с био вкусотии кошница от инстаграм.

# 862
Здравейте, имам мейл че печеля ваучер от играта на Кауфланд и Fairy, Swiffer 🥳
Така че проверявайте пощите, който е участвал 😀

# 863
Ooo страхотно и със четка от Орал Би и ДМ съм.
Купихме на малката четка и то за да участваме още веднъж в томболата за Дайсън

# 864
Честито на всички! Раздвижихте темата с положителни новини Simple Smile .
Знаете ли от предни игри каква е практиката при Монстер - дали първо публикуват печелившите или първо се свързват с тях? Трябваше вече да са публиували печелившите.

# 865
Знаете ли от предни игри каква е практиката при Монстер - дали първо публикуват печелившите или първо се свързват с тях? Трябваше вече да са публиували печелившите.

Монстър ги чакай до един месец да публикуват, а наградите до няколко месеца Angry

# 866
И аз да се похваля с комплект за кухня от Феъри ,приятно е така като те изненадат .
С една бележка бях   ...

# 867
Аз също имам имейл от Орал Б и Кауфланд за четка,но в имейла пише,че четката е Орал б io3,а на самата игра в сайта е ,io9

# 868
  • Велико Търново
Аз също имам имейл от Орал Б и Кауфланд за четка,но в имейла пише,че четката е Орал б io3,а на самата игра в сайта е ,io9
Честито! И двата вида четки за зъби са обявени като награди.
Редактирам се - серия 3 и серия 10 бяха в играта на ДМ, а на Кауфланд - серия 9

# 869
Хващам бас,че ако някой звънне на телефона на Кока Кола и пита за играта на Монстър ще ви отговорят,че няма такава игра и да питате Кауфланд.И след като обясниш,че Кока Кола организира играта ще кажат,че вече са изтеглили и валидират печелившите.🤣Тоя филм съм го гледала.Иначе първо обявяват на сайта и след това пращат имейли.Поне предишната игра със слушалките и столовете така беше.НО трябваше да им звъня поне 3 пъти докато се разберем,че имат игра и нямат печеливши.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт