Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 279
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Пловдив
Добре е, че Чио ще теглят печелившите на лотариен принцип, а не както беше в онази игра за спечелване на клавиатури, при която пускаха наградите и първите регистрирали кода печелят. Тогава имаше много бъг в системата и изобщо човек не можеше да влезе в сайта, за да спечели нещо. Помня, че сайта отново заработваше, след като вече бяха спечелени наградите.

# 1 081
Много тъпо, че кодовете на чио пак са отвън. Надявам се задължително да искат печелившия код и к.б.. И пак моменти награди 😡. Хич не ги обичам. Едно, че не печеля, друго че се губи тръпката да си чакаш тегленето.

# 1 082
  • София
Спиди донесе карта с 50 лв от Кауфланд от играта "Спечели 10 айфона и 3000 по 50 лв"
Скрит текст:
и спечелени чорапки от Милка
Скрит текст:

# 1 083
Някой получи ли вече чорапките от Милка,кой ги разнася?

# 1 084
Здравейте, аз също спечелих този ваучер, но нямам представа къде мога да го използвам и за какво точно. Съжалявам за глупавия въпрос, наистина нямам представа. 😁
Днес получих ваучера за разкрасителна процедура от Лили и Пантен и нямам търпение да го оползотворя Blush

# 1 085
Gift картите са си като обикновена дебитна карта, можеш да плащаш навсякъде, където имат постерминал.

Някой дали видя ето тук дали изтеглиха печеливш? Казват, че е бил на стори, но аз нещо не видях такова, изпуснах ли го или се направиха.. 

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 20:50 от Малечка90

# 1 086
Какво правите със старите карти edernеd?  Използвах я, сега искам да изтрия приложението, но не знам да деактивирам ли профила по някакъв начин, карата да я хвърлям ли?

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 20:54 от zlplst

# 1 087
  • Велико Търново
Gift картите са си като обикновена дебитна карта, можеш да плащаш навсякъде, където имат постерминал.
Не всички стават навсякъде. Когато спечелих от ОМВ гифт карта - беше упоменато, че може да се ползва само в ОМВ, Спорт депо и още един обект, не помня кой точно беше.

# 1 088
Здравейте, аз също спечелих този ваучер, но нямам представа къде мога да го използвам и за какво точно. Съжалявам за глупавия въпрос, наистина нямам представа. 😁
Днес получих ваучера за разкрасителна процедура от Лили и Пантен и нямам търпение да го оползотворя Blush

Опитах да Ви пиша,но сте си забранила съобщенията.Според мен това е обикновена гифт карта и може да се използва навсякъде където има ПОС терминал.

# 1 089
  • София
Видях сторито днес,но не помня името,не беше от моите играчи,които тагвам.

Някой дали видя ето тук дали изтеглиха печеливш? Казват, че е бил на стори, но аз нещо не видях такова, изпуснах ли го или се направиха.. 

# 1 090
И аз днес си получих пуловера. Много ми хареса. Поръчах С и ми е чудесен. Не искаха бележка, само се подписах. Честито и на другите  спечелили в игрите

# 1 091
  • Пловдив
Какво правите със старите карти edernеd?  Използвах я, сега искам да изтрия приложението, но не знам да деактивирам ли профила по някакъв начин, карата да я хвърлям ли?
Пластики от невалидни карти ползвам като стъргалка за скреж по колата. Много са удобни. Blush

# 1 092
  • Бургас
Колекционирам си ги. След време може да имат нумизматична стойност Simple Smile
Сина ми си играе с тях , прави си къщички като с карти за игра.

# 1 093
# 1 094
  • Бургас
Като заговорихте за edernеd, какво стана със зайците?
И аз имам тяхна карта.

Общи условия

Активация на акаунт