Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 188
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 260
❗️Точките в играта на Бисквити Милка СЕ ТРУПАТ ❗️

*Закупих продукти за 6лв. и регистрирах бележката за чорапи. Резултатът опитай пак - регистрирам днес втора бележка на стойност пак 6лв. и за наградата телефон ми изписва,  че имам 0 натрупани точки. Реших да регистрирам бележката за телефона и очаквах да ми изпише че ми остават още 1500 точки ( 15лв. ) - изписа ми обаче че остават 9лв. ( 900 точки ) 🙂

# 1 261
Благодаря, Станимир, тъкмо се чудех защо не ми се трупат точки за телефона от 5те регистрирани и непечеливши  бележки за ваучера, а те явно все пак стоят там някъде. Чудя се още дали е седмица за седмица трупането за седмична награда, или могат да се натрупат за телефон от целия период на играта?

*Закупих продукти за 6лв. и регистрирах бележката за чорапи. Резултатът опитай пак - регистрирам днес втора бележка на стойност пак 6лв. и за наградата телефон ми изписва,  че имам 0 натрупани точки. Реших да регистрирам бележката за телефона и очаквах да ми изпише че ми остават още 1500 точки ( 15лв. ) - изписа ми обаче че остават 9лв. ( 900 точки ) 🙂

# 1 262
ПОДАРЕН
Подарявам купон за ЛИДЛ, който изтича днес.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 18:36 от litalcheto

# 1 263
Благодаря, Станимир, тъкмо се чудех защо не ми се трупат точки за телефона от 5те регистрирани и непечеливши  бележки за ваучера, а те явно все пак стоят там някъде. Чудя се още дали е седмица за седмица трупането за седмична награда, или могат да се натрупат за телефон от целия период на играта?

Първата ми бележка не е от тази седмица. Явно се трупат за цялата игра. Успех! 🍀

# 1 264
Днес получих куфара от колата много е симпатичен 😻Вчера дойде и хладилната раничка на ментос, големичка се оказа събира 1,5л бутилка.

# 1 265
  • Пловдив
Подарявам 2000 мб йетел.

# 1 266
  • Бургас
Най-накрая!🍀

Сега се сещам,че децата искаха милка,но шоколад! Викам си,тъкмо ще регна и бележката 😂 Да,ама кой да се сети,че играта е с бисквити 😂

# 1 267
И аз се нареждам за код за емаг, ако някой има излишен. Също за памперси (надявам се за последно 😁).

# 1 268
  • Варна
Подарявам 5000МВ на Yettel.

# 1 269
Да помоля за МВ към А1 🤗

# 1 270
Някой да иска МБ на Йетел, само че по-бързичко, че няма много време, пишете телефон на лично...

# 1 271
Честито на  спечелилите желаните награди и късмет на всички.
Аз не печеля никъде, да си се оплача, освен в една игра от форума миналата година и плюшена Милка кравичка преди не помня вече колко години.
Някой участва ли в анкетите на BluePoint и да е спечелил ваучер за ozone. Колко анкети  попълних и нищо, продължават да ми пращат. И аз не знам защо си губя времето.

# 1 272
  • София
Мъжа ми септември спечели 50 лв ваучер за Озон от анкетите на Блу-поинт, след 2-3 години участия. А сина ми 20 лв кеш по банков път му ги изплатиха. Сега пак пращат анкети ама по-рядко попълвам. Това с томболите да раздават награди-я те изберат, я не.
В толк-панела поне се събират точки и за 1000 точки дават 10 лв за Емаг. За 3-4 месеца се събират.

# 1 273
И аз се нареждам за код за емаг, ако някой има излишен. Също за памперси (надявам се за последно 😁).
Имам код за 5 лв на Emag, валиден до утре(за поне 2 продукта, общо над 49,99лв). Ако върши работа.

# 1 274
  • Велико Търново
Имам код за 5 лв на Emag, валиден до утре(за поне 2 продукта, общо над 49,99лв). Ако върши работа.

Ако на pgeober не и върши работа, аз бих го ползвала, имам 3 продукта, все бебешки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт