Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 197
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз също не бих купила награда от "късметлиите", които са всеизвестни. Спомням си наскоро беше пуснала възглавничка Емека за 20 или 25 лв 🙄.
КК явно ще теглят след "епичните оферти" на ФД, както направиха и киндер. Изчака ха да мине Коледа и след това донесоха ваучерите.

# 1 396
  • София
Този въпрос през години много е нищен и е спорено по него. Примерно купуваш даден продукт, защото го използваш дори да няма игра. Аз примерно така права със соевия сос на Маги само него купувам и то в големи количества. Излиза игра имаш бележки не една, а няколко. Наградата в играта не ти харесва или вече имаш такова нещо, какво правиш регистрираш си бележките или ги хвърляш в коша???
Аз лично си регистрирам бележката, по правилата съм си закупила продуктите. Ако спечеля и нямам нужда от дадената награда или разменям или продавам, с парите купувам нещо от което имам нужда. Обикновенно пускам неща за продажба лятото и с парите купувам маратонки, раници и дрехи за новата учебна година. Съжалявам, но организаторите раздават едни и същи награди, като слушалки и колонки е аз тези неща не използвам, но използвам дрехи, обувки и играчки, а такива награди няма или си като рекламен сфетофар.

# 1 397
Много се смях на “обявите” в групата.

“ВИСОКО КАЧЕСТВО, НИСКИ ЦЕНИ” Joy Joy
То е очевидно, че работи в магазин този.
Много бройки имал налични от чорапите.
Аз сумати бележки нарегнах… Те хората бизнес въртят с “висококачествени чорапи на ниски цени”…

# 1 398
То голям бизнес-кой изобщо би обул тези чорапи освен за вкъщи както и брандираните шапки,пуловери и други подобни щуротии.

# 1 399
  • Samokov
Имам ваучер за -20% на Хиполенд от инстаграм.

# 1 400
Групата за размени е станала като щанд за стоката на няколко търговеца.
Аз самата много искам да разменя прахосмукачката робот от Куйнс, но не ми е комфортно да се наредя до тези хора. Ако тук има желаещ за размяна, моля да пише. Основно искам еър фрайер, но и нещо друго полезно няма да откажа.

# 1 401
То голям бизнес-кой изобщо би обул тези чорапи освен за вкъщи както и брандираните шапки,пуловери и други подобни щуротии.
Аз познавам много хора,които биха си купили тези чорапи.Специално чорапи имам всякакви и гледам да са весели.
Даже веднъж си купих долнище на Кока Кола от Зара.Беше 20лв и ми хареса материята и модела.Когато няколко човека ме питаха, дали не съм го спечелила.Разбрах каква глупост съм направила 😂

# 1 402
Много се смях на “обявите” в групата.

“ВИСОКО КАЧЕСТВО, НИСКИ ЦЕНИ” Joy Joy
То е очевидно, че работи в магазин този.
Много бройки имал налични от чорапите.
Аз сумати бележки нарегнах… Те хората бизнес въртят с “висококачествени чорапи на ниски цени”…
Въпросният мъж работи в Булмаг и най-вероятно си събира касови бележки от клиенти. Иначе като касиер е много мил и вежлив. Joy

# 1 403

Даже вече пристигна. Вижда се,че е пренасочен от друг адрес.

# 1 404

Скрит текст:

# 1 405
Здравейте, а дали може да ми кажете коя е групата, тъй като мъжа ми не си хареса слушалките от играта на пюрина и Нестле , и ми се налага да ги продам..
Групата за размени е станала като щанд за стоката на няколко търговеца.
Аз самата много искам да разменя прахосмукачката робот от Куйнс, но не ми е комфортно да се наредя до тези хора. Ако тук има желаещ за размяна, моля да пише. Основно искам еър фрайер, но и нещо друго полезно няма да откажа.

# 1 406
# 1 407
# 1 408
Аз усърдно играя за чорапите, уцелих незнайно как едни, но трябва да има и за другото дете Simple Smile Та - децата ги носят, показват ги в училище, носят 2 чорапа от различни чифтове, размъкнати като клошари, абе лек ужас за майка си Simple Smile Но тези изглеждат по-качествени от тези на Найк за 12лв бройката Simple Smile

# 1 409
Здравейте ,
От няколко дни не мога да си регистрирам к.б. в играта на Милка .
На някой излизали му това съобщение ?

Общи условия

Активация на акаунт