Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 525
  • 859
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Оздравявайте момичета! И вие и близките ви.
Мен много ме боли рамото и колената. Така хрускат,все едно ям солети....😔

# 106
  • на Мелмак
Карзче, не звучи добре Thinking

Аз днес почивам, но сега се връщам от задачи по работа. Сменят ми мивката в кухнята, която трябваше да дойде преди месец. Спиди са ми писали едни глупости. Не е за разправяне. Та сега трябва да чистя кухнята, която сутринта чистих. Да направя нещо за ядене и да направя едни сладки по желание на малкия. Утре и вдругиден съм на работа.
Вирусите пъплят. И около мен много болни.

# 107
Предадох се, Хот спрингс ще е, само дето трябва да отложа, че не можем да си напаснем датите с хотела.
Когато те могат, аз не искам и обратното Joy
Бубе, как стои въпроса с паркинга. Има ли къде да се паркира.
Уф, че се бях навила да е в януари.

# 108
  • София
Добро утро!
Спорен първи петък за годината, момичета!

# 109
Добро утро и от мен. Да мине петък и събота и пак съм отпуска за 5 дни.
Хубав ден от мен!

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 06:52 от mariat

# 110
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, има къде да се паркира, поне ние като сме ходили, не е имало проблем. Това което е обособено като паркинг не е голямо, но по улицата не е проблем.
Има и подземен паркинг, но ключа на колата остава у тях и не ми е комфортно така.
Храната е уникална и СПА-то е хубаво. Планински масаж правих веднъж и беше топ, но аз харесвам малко по-силови масажи, а не галене с перце! Дано ви хареса!
Ще ходим и ние, но вероятно през март!

Ние сме си вече у дома, но и днес съм в отпуск. Ще свърша доста неща и едно от тях ще е махането на украсата.

Честит петък, момичета!

# 111
Добро утро.
Аз съм в потрес от някои хора, с които се налага да комуникирам. Колкото по-човечно постъпваш, толкова повече ти се качват на главата и те вземат за балък. ММ е прав, че не трябва да правиш компромис на никой! Кога станахме толкова лоши?!! 😒
Чаках събота, поне да поспим, макар, че пак ще сме на работа. В  неделя съм на семинар и ще стана в 6... 😆

# 112
  • София
Ех, Ени, чуден уикенд ще имаш значи с наспиване. Simple Smile
Аз вече гледам да предприемам стратегия да не се карам на хората и дори да не им се сърдя. Просто игнор и си правя аз каквото реша. Опитвам се и да нямам много очкавания от никой, за да няма и разочарование после.

# 113
  • Бургас
Добро утро!
От днес съм в почивка. Но ставането в 6:30 си остава,заради учениците 😔 Ей,това ранно ставане,ме мори!😔

Имам излизане по институции,но хич не ми се ходи....омммм!😔

# 114
  • София
Савиии, честита, здрава и щастлива бъди! Не спирай да дерзаеш и да си сбъдваш мечтите! GiftKissing Heart

# 115
Мерси, Ради!😘🤗♥️ Момичета, черпя виртуално за моя празник! Пожелавам си здраве за мен и любимите ми хора!

# 116
Честит рожден ден,  Сави! Да си много, много здрава!

Ние сме в София по прегледи. Дружката на втори след раждането и да видим кога ще е втората операция. Любимият мина да го погледнат и него, че стана година от неговата,  всичко е наред.  Аз съм куфар 😆

Много ми се спи.  Станахме в 3 и аз не, само, че не се наспах, ами и не мога да се събудя 😁

# 117
  • Бургас
Честита да си,Савина!🍀 Здрава,щастлива и много обичана!🍀

# 118
Роди, и аз игнорирам много успешно, но в случая не мога. Днес мисля да съм рязка и да приключи всичко, щото ми писна да се съобразявам и да ме правят на маймуна някакви...

# 119
  • София
Ени, идват и такива моменти наистина.
Аз съм със свекъра по прегледи пак днес. Трябва да минава специалисти заради изтичащ ТЕЛК. Следващата седмица съм заредила часове за него почти всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт