Подарък за АГ

• 4 783
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Готини персонализирани меденки, ръчни бонбони или ръчен шоколад с малък стилен букет. Пари да се дадат е много грозно и ужасно порочна практика, дълбоко загнездена. Благодарността цена няма. Жестът е важен. Наистина кадърните лекари подарък пари не биха приели.

# 31
Не съм видяла или чула някой да е върнал. ,,Нямаше нужда" и ухилени бързат да прибират.

# 32
Тия ваучери никога не са ме радвали, като ще даваш пари, сложи банкноти в плик, вместо човекът да се чувства принуден да ги харчи точно в определен магазин иска-не иска. Ваучерът си са все същите финанси, но не ликвидни..
Относно това дали на доктора му е неудобно, по-скоро подаряващия чувства неудобство да даде пари и си мисли, че ваучер или поредната тъпня за която си е мъчил акъла да избира е по-подходящо. Всичко зависи от посланието и вътрешната енергия, с която ги даваш.
А и парите винаги намират приложение без да създадат затруднения и за двете страни. Алкохол може да не пие, сладко може да не яде,а сувенир и картина може да не пасват на интериора му.

# 33
Ваучерите и подаръците отиват в коша, почерпките при санитарките.

# 34
Само се замислите дневно колко бутилки, бонбони получават и дали го оценяват? Ваучер надали ще го изхвърлят, освен ако не е някакво абстрактно нещо иначе има ваучери не само за един търговец и ако не искаш да дадеш директно пари, пак е някаква опция.

# 35
Няма да отидат да пазаруват с ваучери за да не ги говорят.

# 36
Аз пък като си тръгвах от родилно чух една акушерка да казва колко са благодарни, че има почерпка, защото не им остава време дори да хапнат по време на смяна и сладките в битовката ги спасяват. Не виждам какво ужасно има лекаря да сподели с акушерки и санитарки, все пак са екип. Естествено, алкохол няма да тръгнат да пият, но да се почерпят поне ще се оползотвори,  не поредната вещ на полицата. С пари няма да тръгне лекаря да си купува подарък, за да помни поредния пациент, вероятно ще си напазарува на път за вкъщи или плати някоя сметка. Нещо сладичко за здраве и толкова.

# 37
Няма да отидат да пазаруват с ваучери за да не ги говорят.
Кой точно ще говори някой, ако плаща с ваучер в Декатлон, ДМ или Кауфланд? Това са толкова анонимни магазини, че точно им дреме на продавачките кой кой е и как плаща...

# 38
Моят въпрос не е какво, а кога. Smile Предполагам, че в деня на изписването се носи почерпката за екипа, а отделно за АГ, ако искам да дам нещо пак ли тогава или при отделно посещение/преглед по-нататък?
Идеята ми е, че не знам точно как протича изписването и дали АГ ще е там, за да се подготвя предварително. Rolling Eyes

# 39
Аз подарих букет и подарък на първия контролен преглед, но се разбрахме да отида в кабинета,  а не в отделението.  АГ лекарката наистина направи много за да имам дете. Беше рискова бременност и се налагаше консулти с инфекционист, генетик, специализирана фатална морфология.
Накрая, като жена ме разбра и направи секциото седмица преди термин, като съобрази кой неонатолог ще е на работа.

# 40
Здравейте, а кога смятате че е удачно да се подари нещо на следящия АГ, който след издаването на 45-дневния болничен приключва с грижите за вас, защото ще раждате на друго място? Според мен е редно след като детето се роди, даже не се бях замисляла и си бях убедена че трябва да е след това, но ми споделиха мнение че "той неговата си я е свършил" като се почне с проследяването и приключим с издаването на болничния, та сега съм малко разколебана дали пък не е редно да се даде нещо при последното посещение за взимане на болничен. Как смятате?

# 41
Здравейте, а кога смятате че е удачно да се подари нещо на следящия АГ, който след издаването на 45-дневния болничен приключва с грижите за вас, защото ще раждате на друго място? Според мен е редно след като детето се роди, даже не се бях замисляла и си бях убедена че трябва да е след това, но ми споделиха мнение че "той неговата си я е свършил" като се почне с проследяването и приключим с издаването на болничния, та сега съм малко разколебана дали пък не е редно да се даде нещо при последното посещение за взимане на болничен. Как смятате?

Според мен на първия контролен преглед след раждането. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт