Запознанства!

• 11 771
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
Май сегашните младежи от Gen Z освен да пишат във всевъзможни чатове на непознати жени , друго не се сещат.

Даже в Линкдин са ми писали ..
Онзи ден , понеже ходя на онлайн курс в Софтуни някакъв си ми пише в Дискорд "Много яка снимка.Искаш ли да се запознаем, аз съм студент тук също"
И аз му викам... Момче, дърта съм ти вече. Grinning
Той отговаря, а не аз съм на 23... Е аз на 33.
И чакам как ще се откаже, ама не, и 33 го устройва. 🤣

Така де, забавно ми е просто, тоя маниер на свалки не го разбирам.
Пък и снимките тооолкова лъжат.

# 91
  • SF
Защото това е само едно от качествата, които ни привличат.
Свръхпотентен, но потен и тъп през цялото време, не върши особена работа.
Защото жените харесват половата мощ и креативност, но обичат и да общуват в леглото и извън леглото.

# 92
Не подценявайте и физическите характеристики , излъчването,  мъжкото присъствие, тембъра на гласа , сексиалното привличане. Аз съм доста визуална жена , въпреки че мъжете се смятат за по-визуалния пол , и аз намерих мъж , който да ме привлича както интелектуално , така и сексуално. Има си проучвания , в абсолютно идентични ситуации , с абсолютно идентични репертоари , двама мъже, с абсолютно паралелни външности ,ще постигнат коренно различен успех с жените . Едно е да ви заговори готин пич в бара или на курса, друго е някой , приличащ на сериен убиец. Вярно, визията е до време , но затова има и присъствие , начин на изказване , самоувереност , взаимно усещане.

# 93
Предпочитам да бъда с жена със страхотен характер, отколкото с жена с ужасен характер. Не бих се интересувал дори ако изглежда като модел, пък лоша от вътре.
Но ако имат страхотен външен вид и страхотен характер, тогава тя ще бъде перфектна жена.. но на такива жени Бог им е определил друга съдба и мъжът само ще я развали.

Бракът е за простосмъртните, а човешката любов е като празна стомна колкото и да я пълниш, все ще изтече отнякъде.

# 94
Прекалено много глупости и странни неща са писали някои хора тук. 
Каквото и да си говорим, една жена не ме ли привлича като визия (като всеки има различен вкус, разбира се), не бих искал да стигна до опознаването на характера й, а естествено ако ме привлече като визия, но характерът й не ми допадне, пак не става.Мисълта ми е, че за да искам да я опозная като характер, трябва да ме привлича физически, колкото и повърхностно да звучи.

Общи условия

Активация на акаунт