КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 106
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Да, сладък ми е (този в жълтата кутия). А и избягвам стевия и не харесвам вкуса и'. Листа от стевия пишеше на моята жълта кутия. Понеже от Лидъл купувам чай с малина и ягоди (червена кутия) и знам, че в него няма стевия, затова не съм и помислила, че в жълтата кутия от Кауфланд ще има листа стевия.🙂

# 286
  • София
Точно на касите на самообслужване в които можеш да платиш кеш се освобождавам от събралите се монети. Изсипваме всичко налично и после слага банкноти. Пак има ресто някакви стотинки, но основните съм ги разкарал.
Всички събрани монети обменям в машината за издаване на фиш и с него на информация вземам карта за пазаруване в магазина. Тя е с валидност няколко години и може да се допълва със сумите по нови фишове за обменени монети.

# 287
Жалко че в много малко магазини има такива машини за монети. Доколкото знам аз.

# 288
Такива машини няма във всички магазини.  Даже не знам има ли поне една такава в някой магазин в Пловдив. Те и да сложат избират все едни смотани магазини на края на града 🤦

# 289
Не съм виждала аз.

# 290
Имам същия кафеавтомат. Не прави хубаво еспресо. Мелачката след първата година не мели достатъчно ситно и вероятно керамичните ножове са износени. Винаги в системата остава кафе, което влошава вкуса. Няма регулиране на температурата и налягането, което е ключово за добро еспресо. Не препоръчвам.

# 291
Точно на касите на самообслужване в които можеш да платиш кеш се освобождавам от събралите се монети. Изсипваме всичко налично и после слага банкноти. Пак има ресто някакви стотинки, но основните съм ги разкарал.
Всички събрани монети обменям в машината за издаване на фиш и с него на информация вземам карта за пазаруване в магазина. Тя е с валидност няколко години и може да се допълва със сумите по нови фишове за обменени монети.

При нас не може да се зарежда.
Нося 10 лв на жълти стотинки. От машината излиза касова бележка. С касовата бележка на информация издават карта пластика, заредена със сумата.
След като сумата свърши и ако реша да нося пак стотинки, процедурата се повтаря.
Питала съм момичето защо се разхищава така материал и че е безсмислено всеки път нова пластика да се дава…. Тя каза “знам” и така.. Joy

# 292
  • София
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/mashina-za-moneti.html

Тук са написани магазините в които има машина за монети. Действително няма нито един в Пловдив.

# 293
# 294
Интересна оферта- 20 чифта чорапи.😃

# 295
Имам същия кафеавтомат. Не прави хубаво еспресо. Мелачката след първата година не мели достатъчно ситно и вероятно керамичните ножове са износени. Винаги в системата остава кафе, което влошава вкуса. Няма регулиране на температурата и налягането, което е ключово за добро еспресо. Не препоръчвам.

И температурата и мелачката се регулират, за налягането не знам. Иска си и поддръжка, смазване. Но ако очакваш перфектното еспресо - вземи си хубава кафе машина (не от тези по 100 лв Wink ) по-добре.

# 296
Не написах,че мелачката не се регулира,  а че не мели достатъчно ситно за еспресо  поради износване на зъбците.
Това ми го каза техник.
А за температурата той я измери с уред и каза, че не е тази която търся/92 градуса/
За температурата бях търсила контакт със съпорта на Филипс и ми бяха изпратили указания за промяна, но уви.
Това, което пиша е личен опит. Просто исках да съм полезна на потребителите.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 07:45 от Странджанска зеленика

# 297
  • Русе
Май само инфрачервената лампа си харесах от новата брошура.

# 298
  • София

Наскоро я имаше в Лидл. Оттам я купих и съм много доволна!

# 299
  • Русе

Наскоро я имаше в Лидл. Оттам я купих и съм много доволна!
Аз тогава я изпуснах. Беше дори по-евтина, с купон. Щях да си я купувам, не си направих списък и забравих да отида. В края на седмицата вече нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт