КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 022
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тази ТХ харесва ли ни?
Цената е крайно ниска и имам съмнения.

# 481
  • Пловдив
Не рискувам, взимам си от тяхната марка 8 рула за 4,85.

# 482
Tова е рециклирана тоалетна хартия, може би една идея по-добре от Сиси...Не купувам такава. Нито ароматизирана- не ми харесват, късат се по-лесно и т.н.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 14:16 от dolce miele

# 483
  • София
Tова е рециклирани тоалетна хартия, може би една идея по-добре от Сиси...Не купувам такава.
Защото е рециклирана ли или защото не ти харесва?

# 484
Не ми харесва, къса се по-лесно, по-рехаво навита от хартията, която харесвам, получавам раздразнения от ароматизирани и рециклирани хартии...
Отдясно е Санитекс Оcean, отляво е К-класик (нова ролка), която купуваме (200 къса на ролка, бяла и без аромат):

За забърсване на маски за лице или подобни дейности използвам Санитекс.🙂

# 485
Тази тх изобщо я няма налична при нас. Исках да купя, но няма. По принцип малката опаковка на Ocean е хубава.

# 486
  • София
Много полезно, dolce, благодаря!
Няма да рискувам.

# 487
Ребел, Санитекс е по-добре от Сиси- просто аз не се "разбирам" с рециклирани и ароматизирани тоалетни хартии.
Тази тх изобщо я няма налична при нас. Исках да купя, но няма. По принцип малката опаковка на Ocean е хубава.
Снимала съм ролка Санитекс от малка опаковка с 4 броя. Коректно е да кажа, че ролката Санитекс не е нова. Но от големите опаковки може да се очаква ролките да са една идея по-рехави от малките опаковки (при някои марки има компромис с качеството).

# 488
Долче, аз съжалявам, че в момента нямам ролка Оушън. Не съм забелязала да е рехава.
За рециклирането - нямам проблем.

# 489
Дева, рехава е в сравнение с другата хартия, която съм снимала и харесвам. По-добре е от други рециклирани обаче.

# 490
  • Mostly in my mind
последите няколко пъти взимам лидълска хартия, 20 лв, 20 ролки, но много плътни стегнати ролки, дали 200 къса не са, не съм сигурна. много съм доволна. май е някаква нова...търсих снимка, но не откривам.

# 491
  • София
Коя е фирмата ,която продава храна за вкъщи в сами К.?

# 492
Коя е фирмата ,която продава храна за вкъщи в сами К.?

Repeat е при нас.
Имат хубави и вкусни неща (не всички де).
Тортите и десертите ми харесват също.
Имат и доставка с глово и тейкауей.

# 493
Момичета от Пловдив, къде да намеря тези картофени сърчица? Днес бях във филиала на Пещерско шосе, търсих при замразените картофи за пържене, но уви- нямаше такива.

# 494
  • София
И аз взимам от тх на тяхната си марка и не се заглеждам за друга.

Общи условия

Активация на акаунт