КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
На такива направо им правя забележка,че мястото на детето не е в количката.

# 556
Манталитетът ни е такъв. Общото ниво на хигиена ни е ниско. Аз обичам Кауфланд и пазарувам само от него. Има всичко на изгодни цени. Тяхната марка К- класик ми е любима за всички продукти. И най- вече обичам големите им и удобни паркинги.

# 557
  • София
Аз в Кауфланд съм виждала служители да нареждат закуските с голи ръце - да върви по дяволите хигиената, важното е витрината да изглежда добре.

Явно културата ни е такава. Миналата седмица една млада майка много ми се засегна, че измърморих недоволно, задето детето е с обувките в количката, където хората си слагат хранителните продукти. "Ама, те са опаковани!" Питам я как тогава ще измие брашно, захар, насипни продукти от витрината с ослужване - "Е, ами, детето като плаче, елате Вие да му обясните." Не беше малко детето, 4-5 годишно поне изглеждаше.
Това не е ли задължение на персонала?
Аз рядко ползвам колички и ако, гледам да трупам в празен кашон...
Пп. Някой знае ли таблите в бързото хранене например в моловете -как ги почистват?

# 558
Никак, с една салфетка прибърсват няколко табли.

# 559
На мен също никога не са ми връщали разликата ,ако закупя нещо с несменен етикет.Винаги връщам стоката,а те парите.Може би,ако настоявам,защото си знам правата ще го сторят.Последно ми се случи с едни картофени дукеси,червен етикет на 4,99лв. на бележката гледам 7,99лв.

# 560
Аз в Кауфланд съм виждала служители да нареждат закуските с голи ръце - да върви по дяволите хигиената, важното е витрината да изглежда добре.

Явно културата ни е такава. Миналата седмица една млада майка много ми се засегна, че измърморих недоволно, задето детето е с обувките в количката, където хората си слагат хранителните продукти. "Ама, те са опаковани!" Питам я как тогава ще измие брашно, захар, насипни продукти от витрината с ослужване - "Е, ами, детето като плаче, елате Вие да му обясните." Не беше малко детето, 4-5 годишно поне изглеждаше.
Това не е ли задължение на персонала?

Не. Задължение на родителите е.

# 561
Пластмасовите колички поне могат да мият, в тях никой не се вози...

Реших да пробвам днес все пак краставиците, че ги похвалихте,  ама нямаше, ябълките по 99 стотинки. Малко набити, но можеше да се изберат, сочни изглеждат.

# 562
Като се замислите и опакования хляб не знаем какво се е случило с него преди да бъде опакован...това че не виждаме...
Така е. Но важи за всеки магазин и стока всъщност.
Не е вярно, че в пластмасовите колички никой не се вози- виждала съм...😉 Да ги мият не съм виждала. Големите колички съм виждала да ги мият, но отдавна беше- по време на ковид пандемията.
Дано да ги мият и сега...

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 19:22 от dolce miele

# 563
Съгласна съм разбира се, за децата в пазарските колички..
Но помислете например ако сложиш мрежа лук, картофи...
Стековете с каквото и да е, също..
Безалкохолни, вода, захар..
Нищо не е стерилно...
Би трябва да имат някакво периодично почистване на количките..

# 564
Те количките са за покупките, не за децата. Иначе е вярно, че някои покупки също могат да цапат количките, а и да бъдат замърсени още преди стигането им до рафтовете. Наясно съм, че количките не са стерилни. Колко често се случва миенето на количиките- не знам...
Да ви разкажа една случка от около седмица може би. Служители теглеха количка със замразени пици (от онези ниски колички с дръжка, с които пренасят стекове с покупки). Кутиите с пиците бяха наредени една върху друга или поне повечето кутии бяха така- без да са опаковани с фолио отвън или без кашони. Ами...при едно движение повечето кутии с пици така хубаво се изсипаха на пода...☺️ Започнаха да ги нареждат обратно, като си говореха, че не е било добра идея да натоварят толкова много кутии наведнъж и било ясно, че ще стане така.

# 565
# 566
  • София

От показаното, не виждам грил тиган на Brio.

# 567
На 37ма страница, горе е/

# 568
Не знам какво разбирате под "добър", но ние го имаме, ползваме и сме доволни. Не сме имали друг грил тиган преди това и нямам база за сравнение.

# 569
  • Карлово
Пластмасовите колички поне могат да мият, в тях никой не се вози...

Реших да пробвам днес все пак краставиците, че ги похвалихте,  ама нямаше, ябълките по 99 стотинки. Малко набити, но можеше да се изберат, сочни изглеждат.
Ужасни са. Щом ММ вика: -  това са най-безвкусните ябълки на света,- а той много не пробира, смятай за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт