КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Щом нямат пробна, редно е да може да се връща. Приемат да върнеш тениска, спортен потник и т.н но сутиен или бюстие не??? Каква е разликата? Че едното се води бельо, за разлика от другото...

# 616
Подарявам
Скрит текст:

# 617

И да попитам, някой да е забелязал пирографа от брошурата, нещо не мога да го открия.
Ако пирографът е този модел https://donsoft.bg/Parkside-pirograf-PBMK-30-A1 - у нас не се одобри. Имаме го от Лидл. Не го харесваме, защото бавно нагрява и бавно изстива, от накрайниците само един одобрихме. Единственото преимущество, което намерихме, е, че е лек. Имаме руски пирограф от моето детство и с него детето работи много по-спокойно и по-лесно. Но не му го давам да го носи в училище - тежък е, а и ни е спомен.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 08:07 от poems

# 618

И да попитам, някой да е забелязал пирографа от брошурата, нещо не мога да го открия.
Ако пирографът е този модел https://donsoft.bg/Parkside-pirograf-PBMK-30-A1 - у нас не се одобри. Имаме го от Лидл. Не го харесваме, защото бавно нагрява и бавно изстива, от накрайниците само един одобрихме. Единственото преимущество, което намерихме, е, че е лек. Имаме руски пирограф от моето детство и с него детето работи много по-спокойно и по-лесно. Но не му го давам да го носи в училище - тежък е, а и ни е спомен.

Скрит текст:

Изглежда същият и моделът съвпада, но е без накрайниците. Благодаря за информацията. Руските бяха много добри, но вече няма откъде да се купят.

# 619
Новата брошура във promooferti.com

Новата брошура🕛

Това е линка,но по някаква причина,още я няма.По-късно може да опитате

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 10:12 от lenak

# 620
Благодаря. Все още го няма..

# 621
Може да се свали като ПДФ, иначе не става

# 622
  • Mostly in my mind
На мен пък изобщо не ми излиза в секцията с брошурите.

# 623
В предстоящи излиза

# 624
  • Пловдив
Излиза, но при мен при опит да я отворя ми изписва: "Възникна грешка"...

# 625
  • Mostly in my mind
Благодаря, Брадли.  Стана със сваляне, да.
Традиция ми е с кафето събота сутрин да я разглеждам и ми стана тъпо първоначално като не успях да я отворя хаха. Blush

# 626
През приложението я разгледах-на пръв поглед само Циф и Доместос набелязах.

# 627
  • Русе
Вече няколко седмици нищо интересно.

# 628
  • София
Купих шампоан на Лореал за 13 лв., а другата седмица е на добра цена. Май ще купя още един.  Оранжерията е на безумна цена - 50 лв. Rage

# 629
  • В реалния живот
Имам известен проблем с К, но им писах на обслужване на клиенти и ще изчакам началото на седмицата. После, ако има нужда, ще дам гласност

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:57 от TanyaMG

Общи условия

Активация на акаунт