КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Lemy  различни са. Напоследък пускат само варианта с таблетки. Тези с торбичките излизат доста по-икономично. Има вариант да си ги купим от Джъмбо, но там мисля, че само с кутия се продаваха, не като консуматив.

# 91
В някои филиали на Кауфланд тези торбички са в постоянния асортимент, а в други ги зареждат само на промоция...
Леми, тези торбички са за влагоуловители тип пластмасова кутийка. Не са за уредите на ток (ти май такъв имаше), спокойно!🙂 За електрическия поръчах филтър от Алиекспрес (че тук не намерих)- дано, като дойде, да е такъв, какъвто трябва...

# 92
  • оттам, откъдето започва България
Всички ли влагоуловители имат такива торбички?  Наскоро взех един от Кауфланд, и изобщо не знаех че има и такъв консуматив за влагоуловителите🤔

За тези става въпрос:

# 93
Ясно, благодаря ви, моят е електрически.
Долче, като дойде, ще кажеш става ли.

# 94
Да, Леми, ще кажа. Само да видя това, което дойде, дали ще е като на снимката...🤭😃 Искам резервен, че докато единият съхне след миене, да слагам направо другия. Тегаво ми е да чакам съхненето.

# 95
  • оттам, откъдето започва България
Долче, каква е причината да поръчваш филтър, нали са пластмасови, какво се повреди? Моят е пластмасов (на ел. влагоуловител)и само го почиствам от праха.

# 96
Моят влагоабсорбатор е от Лидъл и филтърът му е черен (карбонов май се водеше). Вади се, пере се и после пак се слага. В упътването пише, че уж е масово разпространен, но аз никъде в Пловдив не открих такъв...Реал о, искам втори, за да не го чакам да съхне след миенето...

# 97
Долче, на колко време го переш?

# 98
Старая се да е веднъж на две седмици, но то си зависи колко прах има в помещението. Вижда се, когато е понасъбрал прах- покрива се със сивкав прашен слой (филтърът на нашия влагоабсорбатор е черен).🙂

# 99
Здравейте, мога ли да върна стока срещу дигитален касов бон (не пазя хартиения)?

# 100
Не. В Кауфланд не може с дигитален.

# 101
И за обикновена стока ли се отнася? Не става въпрос за рекламния, техника или подобни...А за артикул със сгрешил етикет с цена

# 102
За всички артикули се отнася.

# 103
Някакви отзиви за мултикукъра Crown?

# 104
Някои хора тук са писали, че са връщали с дигитална бележка, но разпечатана на лист, за да се вижда някакъв код (не помня точно). Също така, не е ясно дали "минава" във всеки филиал...Иначе по принцип казват, че не може, и в приложението го пише. Аз си връщам с хартиената бележка.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 16:44 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт