КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Изрично пише в приложението, че се изисква хартиен касов бон.

# 106
Сега прочетох в общите им условия и са го написали. Тогава не виждам какъв е смисъла от дигиталната касова бележка. Ядосах се! Тази т. хартия на Фамилия беше сложена на палета посредата, където стоят промоционалните стоки. Исках от седмичната промоция 32+8 за 18лв. Грабнала съм 32+16 и цената е 34,70лв. Днес разбрах и много се ядосах. Това е двойна цена. Сега ако не мога да я върна ще съм бясна. Хем вината е моя, че не гледам. Хем ми писна от номерата им с непромоционални стоки при промоционалните. На Фамилия Ххл или хххл често взе да им се случва с грешен етикет

# 107
Да, твоя си е вината. Затова не си хвърляйте бележките. Аз си ги пазя 2 месец, за нехранителни и повече.

# 108
  • shumen
Сешоара от другата седмица някои има ли отзиви хубав ли е?Моя след дълга вярна служба тази вечер сдаде багажа.

# 109
Изрично пише в приложението, че се изисква хартиен касов бон.
Така е, аз не казвам, че не го пише. Но тук са писали съфорумки, че са връщали и с разпечатана ел. бележка. Не знам как им се е получило. Аз не съм пробвала дали ще мине в нашия филиал.

# 110
  • София
Някакви отзиви за мултикукъра Crown?

Отскоро го имам и ползвам. Доволна съм!

# 111
  • София
Здравейте. Моля за мнението ви за ръчният чопър, който е на промоция тази седмица.

# 112
  • София
Здравейте. Моля за мнението ви за ръчният чопър, който е на промоция тази седмица.

На Brio е. Много  е добър!

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 12:00 от Amiamo

# 113
  • София

На Brio е. Много  е добър!
Благодаря!

# 114
Днес беше страшно в Кауфланд, народ/колички, народ/колички, не може да се провреш. Особено на нехранителните промоции - всички нарамили завивки, възглавници, шалтета и тн ......

# 115
  • Сливен
ден за пенсии

# 116
Ден за пенсии Grinning
Добре, че не отидох.

# 117
  • Пловдив
А при нас нямаше поне половината от нехранителните...аз дирих чашите-няма. Една жена боксерките-пак няма...казаха, че можело да не са дошли.

# 118
Дами ,взимали ли сте спален комплект 5части на добрa цена са и се чудех..,ако са останали 😬, не са обаче май на тази фирма Dilios?

# 119
Беше така още от преди 8. Аз викам ще ида рано, пък и вали, ще е спокойно- нищо подобно

Общи условия

Активация на акаунт