КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 102
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Моля ви, кажете за какво ползвате лампата?

# 301
Не написах,че мелачката не се регулира,  а че не мели достатъчно ситно за еспресо  поради износване на зъбците.
Това ми го каза техник.
А за температурата той я измери с уред и каза, че не е тази която търся/92 градуса/
За температурата бях търсила контакт със съпорта на Филипс и ми бяха изпратили указания за промяна, но уви.
Това, което пиша е личен опит. Просто исках да съм полезна на потребителите.
Ползваш ли я още, или я смени?

# 302
  • София
Ползвах активно инфрачервената лампа за нагряване на лице, синуси, гърло. Много ми помогна. При вирус, настинка, грип - след ползване на лампата чувстваш едно облекчение.... светва ти пред очите. 10 - 11 процедури направих.
Горещо я препоръчвам!

viki_1974, за такива стоки се ходи с отваряне на магазина, за да си сигурна, че ще купиш желания продукт. Simple Smile

# 303
Благодаря!

# 304
За ръчния чопър да питам.
На какви парчета режете лук/морков преди да го сложите в чопъра?

# 305
Аз в големият чопър който е 900мл мятам всичко на едро ,примерно  глава лук я режа само на половина,морков на 2-3 парчета и изобщо както ми дойде. В по-малкия ги режа на повече части защото когато съм сложила морков или лук понякога запречват ножа и се дърпа трудно въженцето

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 16:35 от Leona_

# 306
Много ти благодаря, Leona! Flowers Hibiscus

# 307
Дева, морковите режа на дебели кръгчета (освен когато са по-крехки), а голяма глава лук на 4-6 парчета.

# 308
Не вярвах в това чопърче с дърпането, но се оказа успешно. Само за лук ще го ползвам, че не ме кефи така накълцан моркова.
Пробвах го за айрян, супер го направи, но с ножчетата и за домат за готвене.
На другия ден отидох за още едно, но нямаше.

# 309
  • София
Пак ще пуснат.
В Лидл също пускат.

# 310
Чакам пак да го пуснат, че някой ми е фичнал купата някъде и да си купя нов.  Днес го гледах на 17 лв. Ама викам...ще го чакам на 8 лв Wink

# 311
Само ви чета за този ръчен чопър и се чудя трябва ли ми🤔. Аз лук не ползвам, само моркови, но ако ще трябва да ги ситня по-бързо ще си се справя с ножа или ренде направо. Абе хем знам, че няма да го използвам и само ще стои, хем искам да го купя заради вас🤭. Всеки път го гледам, взимам го, аха да го сложа в количката оставям го. Или си казвам "айди, бе, 6 лв" и го сложа в количката, завъртя се малко и пак го върна на място му 😆 и така всеки път.
Даже и аз мислих да ви питам трябва ли да ги режа зеленчуци преди да ги сложа вътре.

# 312
Майка ми си готви, аз за нея го взех.
Но още не го е пробвала, затова питах, че се страхува да не повреди нещо.

# 313
Дева, да внимава с ножчетата, за да не си повреди пръстите.😃😉

# 314
Дева, да внимава с ножчетата, за да не си повреди пръстите.😃😉

Аууу, да, при първото миене на ножчетата така се изпонарязах, вече само плакна🙂

Общи условия

Активация на акаунт