КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Имаше някакви намаления в близкия филиал...нищо не харесах, но на касата пред мен 1 г-н беше награбил 6 грил тигана Тефал. Питам касиера по колко са били? Каза 12лв Simple Smile Върнах се,  но нямаше никъде...

# 496
При нас разпродажбите не бяха нищо особено. Завивки, възглавници, уок тиган, тиган 24 см, тенджери, прибори за хранене и т.н....очаквах повече неща.
От известно време на Пещерско шосе май са махнали бързите каси- поне не виждам надпис да са бързи каси.
До вчера прясното мляко К-класик 3,5 % беше намалено с купон (срещу точки) на 1,99 лв, а от днес е 1,99 лв за всички май...😂
Вече всички купони ли ще важат за "до 5 броя на покупка"?🤔

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 07:57 от dolce miele

# 497
За краставици отидох най-вече, ама бяха едни огромни, прераснали и се отказах...а герганата 5,50 лв...Cold Sweat не , мерси
Ябълките не бяха лоши на вид, ще ги пробвам днес.

# 498
Взех от шоколадите тяхна марка, и снощи пробвахме този с портокаловите корички, хареса се в къщи:

# 499
Вчера към 17-18ч взех от късоплодните краставици ( изненадващо за мен имаха добър вкус) и от ябълките по 1.29-вкусни са и сравнено с полските от Б.-пак сочни, но по-сладки.

# 500
Аз взех малко корнишони вчера, страхотни са. Нямаше късоплодни краставици, свършили...

# 501
  • оттам, откъдето започва България
При нас късоплодните краставици са като дунапрен.

# 502
  • Стара Загора
Може ли уред, закупен от един филиал на Кауфланд, да се даде за рекламация в друг магазин в същия град? Не мога да намеря информация в сайта.

# 503
  • София
Носила съм и в друг град. Където Ви е удобно.

# 504
Така, извинявам се за заблудата, която без да искам направих-днешните ябълки( на Кукуряк в София) нямат нищо общо с вчерашните. Вчера бяха червени и едри, а днес- жълтеникаво розови и дребни. Различен сорт на една цена, а по етикет "червени"...

# 505
  • Mostly in my mind
Няколко пъти се лъжа да купувам от късоплодните краставици. Ужас са. Няма да повторя.

# 506
Около Великден стават хубави късоплодните краставици.
Харесах един спален комплект, който беше намален от 49 на 14 лв. Взех 2 бр. Обаче на касата излиза цена 49 лв. Казах на служител, ходихме до табелката с цената. Пишело , че тази цена важи до 12ти, но не сменили етикета. Ако искам на 50 лв , ако не... Няма да ги вземам. Не ги взех.

# 507
Всъщност са длъжни да ти го продадат на цената по етикет.

# 508
Да ти кажа, за първи път смятам да се обадя на централата и да питам.

# 509
Няколко пъти се лъжа да купувам от късоплодните краставици. Ужас са. Няма да повторя.

Нашите бяха много грозни, стари на вид.
В четвъртък може да ида, дано има по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт