КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 974
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ако не намерите ,моята белачка брио я взех от Т маркет,но мисля беше 2лв.

# 586
  • shumen
Аз взех бисквити Петит,бульони,пилешки хапки и тоалетна хартия.Кухненска ролка не намерих.

# 587
...

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 10:54 от waynubg

# 588
  • оттам, откъдето започва България
Белачката на Brio за 0.99 лв. си е обикновена белачка. Аз си купих същата (червена) миналата седмица от Едеа. Добре реже.
В Кауфланд просто картончето, на което е сложена, е с надпис Брио.

Скрит текст:

# 589
  • София
Някой да видя в София тиганите два в комплект Spice & Soul за 32 лв? Също не токрих белачката на Brio за 0.99 лв, мискера с въртяща се купа, нормални размери на градинското сабо,а не 37-38 дамски и 40-41 мъжки. А също и пътеки Брадли. Имам чувството, че повечето стоки изобщо не ги зареждат. Само си изгубих времето да обиколя няколко пъти магазините в чудене дали не съм подминала тези неща...

В такива случаи питам служител за продукта или отивам на информацията и ми казват как стоят нещата.

Някой питаше за Maca и Ashvaganda. Само Maca има в Кауфланд в Люлин 6 и в Банишора.

# 590
Днес минах през магазина и беше голяма лудница на касите. Само 2 касиерки работят, а сутрин е пълно с пенсионери, които съвсем разбираемо не се редят на касите за самообслужване ,въпреки че са с по 3-4 неща. Аз пък с препълнена количка ще си откарам цял ден да маркирам сама,съответно и аз чакам за " нормална" каса. Изнерви ме цялото чакане ,но поне накупих всичко за каквото отидох, бяха ми оставили 1 последен бретер,грил  тигани имаше много, както и бурканчета за подправки. Заредих и 5-6 бр. помело, пропуснала съм го в каталога,но беше на 2.29 и взех,че вкъщи помелото никога не стига. Мандарините бяха от онези много оранжевите ,които може и да не са боядисани нарочно,но точно така изглеждат защото са оранжеви дори като ги обелиш и ми е гадно да ги ям,та ги пропуснах Grinning
много се дразня на дъртаци... каточели ще избяга кауфланд. Понеделник 90% пълен с пенсионери

Осъзнаваш ли колко е грубо изказването ти? Ти защо ходиш в понеделник, вероятно по същата причина и те са там.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 14:15 от Пролетно цвете

# 591
Аз пък му/й желая да стигне същата възраст и да го/я наричат така.

# 592
И аз мисля, че възрастните хора не заслужават подобно грубо отношение. Всички имаме възрастни родители все пак!

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 15:18 от ranimi

# 593
И аз мисля, че в възрастните хора не заслужават подобно грубо отношение. Всички имаме възрастни родители все пак!
бил съм в Англия. там възрастните не се държат така !

# 594
Докато сте брал строберис, сте забравил що е то възпитание! И как се държат там? Пазаруват, когато им позволите ли?

# 595

бил съм в Англия. там възрастните не се държат така !
[/quote]

А младите така ли се държат, като Вас? Малко да бяхте прихванали поне, ама то ако ставаше с осмоза....

# 596
много се дразня на дъртаци... каточели ще избяга кауфланд. Понеделник 90% пълен с пенсионери
Скрит текст:
Осъзнаваш ли колко е грубо изказването ти? Ти защо ходиш в понеделник, вероятно по същата причина и те са там.
Не всеки понеделник. Само когато раздават пенсиите. Wink
От пенсионери до пенсионери има разлика като от хора до хора.
Има дни с магнитни бури и тогава всичките с отклонения хукват из градовете.
На тези дето ми казват какво ще стане като стигнеш на техните години отговарям едва ли ще стигна с моите болести и се приключва разговора. Та възрастните да не злоупотребяват с възрастта си защото има и болни.

# 597
Втасахме я с такова мислене.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 14:30 от Пролетно цвете

# 598
Майко мила, то възпитание, то култура, то човечност, чак на ти стане драго на душата.
Младежо раздразнителен, където и да си бил, нищо не ти дава право да използваш такива обидни квалификации, при това за хора, които са преживели не малко сътресения - смяна на политически строй, инфлация, да не говорим, че и пенсиите им заминаха.

Вчера минах набързо през магазина - имаше от онова ренде, което реже на лентички и спирали, беше намалено на 7 лева. Бая му се зачудих, но в крайна сметка го оставих.

# 599
Скрит текст:
Скрит текст:
Не всеки понеделник. Само когато раздават пенсиите. Wink
От пенсионери до пенсионери има разлика като от хора до хора.
Има дни с магнитни бури и тогава всичките с отклонения хукват из градовете.
На тези дето ми казват какво ще стане като стигнеш на техните години отговарям едва ли ще стигна с моите болести и се приключва разговора. Та възрастните да не злоупотребяват с възрастта си защото има и болни.
Изразите: "Само да сме живи, че много здрави умряха" и "На болната жена умря мъжът ѝ" не са се появили случайно. Та реципрочно много моля болните да не злоупотребяват с болестите си.

Нека си ходят пенсионерите където си искат и когато си искат.

И да попитам, някой да е забелязал пирографа от брошурата, нещо не мога да го открия.

Общи условия

Активация на акаунт