ЯНУАРИ 2024 - СПАМ на пълни тумбаци и празни джобове (01.01-31.01.2024)

• 15 041
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Рейче, дано си ги уцелила!

Аз си купих много симпатично много светло яке. И е топличко.

Тук като е пекнало едно слънце, ще кажеш, че ще стане 20 градуса. Обаче духа, да си тътътъъът.

# 106
  • София
Добро утро!
Щом няма доказателствен материал със снимки следващия път и аз ще дойда. Bowtie
Колегите сутринта викаха днес било топло. Само -6. Не знам къде го видяха това топлото.
Аз съм си поръчала едни калъфки от коприна и си ги чакам. Ще спя после като принцеса върху тях. Relaxed

# 107
у банкови4 ли избохвате уе бохемчета

# 108
Просветли народа, Холдъне, просветли, че разбрах само, че са пили. Ама къде са хойкали - не разбрах. Joy

Документи, договори - фчера исках да ги убия сичките в РЗОК. Днес пак ходих /щото фчера ме върнаха; те не само мен върнаха де, връщаха масово/, оправихме се, ама ... съвсем взе да ми се повръща от документи и хора, работещи с документи. И млъквам, щото пак започвам да се ядосвам. Макар и малко да ги съжалих днес, щото има и колеги, които при тях си попълват документите. Не ги ли е малко срам, ни нам ... да губиш така времето на някой ... Rolling Eyes

# 109
  • София
Аз се разбих днес.
А трябва да се прибера, преоблека и да излизам пак. Днес джинче найт Heart Eyes .

А трябва да спра да пия!!!

# 110
ако спреш да пиеш, няма да съм ти приятелка повече Confused

# 111
  • София
Аз ако спра да пия и аз няма да съм си приятелка Joy .
Но, Бубе, сериозно се разтревожих, че може някоя сутрин да осъмна омъжена. Но кво да прайш, добронамерен човек съм.

# 112
казвай "да" само за другите неща, ръката не си я давай Smiling Imp

# 113
  • София
Хаха, това е много подвеждащо Joy .

# 114
През нощта няма да се намери длъжностно лице, спокойно. Добре, че не сме във Вегас! Joy

# 115
  • София
Лорче, като я подкара на джинчето може и сутринта още да не е на себе си. Grinning
Аз обичам да танцувам хорца. Може да ме поканиш ако ще има сваДба. Kissing Heart

# 116
  • София
Каквато си несериозна, ц.

# 117
  • На Марс
Но, Бубе, сериозно се разтревожих, че може някоя сутрин да осъмна омъжена.

после Биро бил невъзпитан Simple Smile

# 118
Аз само да кажа, че Дайс ми е голямата любов в тоя живот и благодаря на бг-мама, че ме срещна с нея. Толкоз Joy

# 119
  • София
Сватби не пропущам и с въже да ме вържат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Норче, такова признание е достойно за уважение! Heart

Общи условия

Активация на акаунт