🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 - ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ - ТЕМА 2

• 20 999
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: NeZ_9
Р.s
Правите ли си мълчана вода в нощта срещу Йорданов ден?
Аз вече оставих моята навън.
[/quote
О, дааа
И нека реченото бъде сторено!

От нета.

# 106
Р.s
[/quote
О, дааа

Какво е това, не съм го чувала

# 107
Какво се прави в нощта срещу Водици (Богоявление)?

Когато се здрачи достатъчно навън на 5 януари вечерта, се налива вода в котле. Ако няма вкъщи такова, може да се използва чаша или малка тенджерка. Желателно е избраният съд да не е пластмасов. Водата се изнася навън – на двора, на балкона или на перваза на прозореца. Хващате съда с две ръце и притихвате малко с водата. Оставете я да ви усети. Подишайте свежия въздух с нея. Поздравете я и й кажете името си на глас. Постойте още малко така, а след това се приберете вкъщи. Нека водата да остане няколко часа под небето, за да се „измълчи“ и пречисти.
Точно преди полунощ излезте отново при нея. Точно тогава, преди ВОДИЦИ, силата й става най-голяма. Отново хванете съда с две ръце. Помислите кое е най-голямото ви желание и го изречете на глас пред водата. Притихнете и постойте с нея. Опитайте се да си представите как ще изглежда животът ви, когато точно това желание бъде изпълнено. Опитайте се „да видите“ тази картина във вашата вода. И отново на глас кажете най-старото и силно наричане: РЕЧЕНОТО МИ ДА БЪДЕ СТОРЕНО! После покрийте водата с чиста кърпа (по възможност бяла) и се приберете.

Когато се събудите сутринта на 6 януари, първо идете при водата си. Измийте си очите с нея и с много обич отпийте от вашето СБЪДВАНЕ. После пак… Склонете чело пред водата и й благодарете. След това я приберете. Можете да я изпиете цялата или по-малко, да наръсите с останалото от нея дома си, да полеете цвете. Това е НАРЕЧЕНА вода и тя ще носи енергията на желанието ви. Силата й е право пропорционална на емоцията, която сте вложили в нея и на количеството Вяра, изпълваща душата ви. Така че магията е във вашите ръце.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 01:13 от NeZ_9

# 108
Аз съм закъсняла. Догодина ме подсетете по-рано.

И да не е спам, двата актуални образа

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 08:13 от jackie.

# 109
Р.s
[/quote
О, дааа

Какво е това, не съм го чувала
Жаки,
Чак сега видях, но Нези ти е отговорила ...
Живот и здраве Simple Smile ще те подсетим другата година ❤️🫠

# 110
Добро утро!

Сега ще са конкуренти в петък
Рибарче срещу Гадар
Афра срещу Чаатай
Сега съперници ли сте?

# 111
Добро утро!

Сега ще са конкуренти в петък
Рибарче срещу Гадар
Афра срещу Чаатай
Сега съперници ли сте?

Това не го знаех. Вярно, че са различни жанрове, но има много като мен, които харесват бози и екшъни едновременно. Аз ако съм си почнала рибарчето и не познавах/харесвах Чачо, нямаше да си сменя сериала.

Поне мъжкия образ не му е никаква конкуренция. Наистина е Афра срещу Чаатай.

# 112
Днес е  Богоявление!
Честит празник на всички празнуващи!

Скрит текст:
Църквата отбелязва Богоявление. Йордановден е!
На този ден навсякъде, където има водоем, се извършва ритуално хвърляне на кръста от местния свещеник
Според Библията на този ден Исус Христос е кръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето се отваря и Светият дух слиза при Христос във вид на гълъб. Чул се глас, който казал: "Този е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение".

Аслиханче....

# 113
Здравейте,момичета !
Честит празник на всички, които празнуват днес!
Жаки, аз разсъждавам като Гери относно конкуренцията.
Ако съм започнала да гледам  вече един сериал,едва ли ще го оставя,за да започна да гледам друг...
Няма ли да свършва това "Рибарче "?
До колкото знам има доста добър рейтинг.
Аз обаче от вчера си мисля нещо друго.
От известно време знаем, че FOX TV е под чадъра на Disney, така че не е нищо ново.  Заинтригувана съм защо Disney се интересуват от това да не се припокриват с конкурентната платформа Netflix, когато пускат продукциите на Чаатай.  Определено има конкуренция между платформите,но откога те се съобразяват една с друга в маркетинга?  Първоначално си помислих, че забавянето на излизането на сериала "Gaddar" е да бъде представен от самото начало под новото лого на FOX TV, което ми се струва правдоподобно, като се има предвид, че FOX направи специални фотосесии с всички звезди на станцията , за представяне на новото име на канала.  Но те също така планират да пуснат друга поредица, "Kupuk", на 27 януари, което е преди февруари, когато се очаква да бъде обявено новото име.  В допълнение, имаме и третия проект на Чаатай, "Centilmen", който Ebru Şahin каза, че ще бъде пуснат скоро по Netflix...
Така че отлагането на „Gaddar“ поради пускането на други проекти на Чаатай на друга платформа не ми се струва правдоподобно.  Както и да е, трите проекта изглежда излизат приблизително по едно и също време, така че ще има разнообразие от герои, изиграни от Чачо, което се надявам да не създаде объркване, а по-скоро да  помогне на кариерата му.
 Надявам се да няма повече проблеми с "Gaddar". Знам след пускането на трейлъра „Süslü Korkuluk“- „Terzi“, на 31 декември 2021 г., колко време  е минало до началото на снимките, поради недоразуменията между OGM и TV8.  Надявам се да няма някакви  проблеми и сега.
Надявам се скоро всичко да се изясни!

# 114
Aз също мисля като вас, че който гледа Рибарче или Шербета, трудно ще ги оставят за да гледат сериала на Чачо.
Но има едно обаче. Ако има фенове на Чачо гледащи тия два сериала, може да го погледнат, а почти съм сигурна, че ще го направят, защото Чачо не се е появявал на тв. екран от Ичердето. Ако сериала е хубав какво им пречи, Чачо да го гледат на живо, Рибарчето или Шербета - на повторение. Или на мен така ми се иска и си измислям вероятности.
Аз още като казаха, че ще е в петък си помислих, че ще ни е много трудно. Но пък пробие ли ще е чудно, ама да видим, да не слагаме коня пред каруцата. Колко по-големи имена, са се проваляли в рейтингите, няма да е някаква изненада, лошото е, че Фокса не си поплюва и ги спира. Има и друго, ние не знаем, дали няма фиксирани серии в договора. Чачо може да си договорил минимум или максимум серии. Във времето ще стане ясно.
Колкото до отлагането и на мен ми звучи невероятно една телевизия да се съобразява с платфома, различна от нейната. Тука има нещо друго, но дали ще разберем, не знам.

# 115
И аз мисля,че има нещо друго,Жаки!
 Ето,например Disney знаят, че имат проблеми в Турция и нямат силата, която има Netflix, така че, поне  за мен е много ясно, че ги устройва да чакат. По-скоро вярвам че има някаква  по-рядко срещана стратегическа игра, отколкото познаваме, а именно , от страна на  Netflix - Чаатай е най-ценният им  актьор, PR-ът в мрежите, както виждаме, е малко в сравнение с неговите колеги (просто вижте PR-а, който  имат Серенай и Къванч,той е впечатляващ в сравнение с този на Чаатай, въпреки че той
им много  ценен) и единственият начин да се популяризира е само да се излъчи  вече първия сезон на  "Kübra "(в противен случай можеха да изчакат), след което "Gaddar" ще започне, но  подгряването вече  ще е направено. Netflix има 2-3 седмици, в които да изтласка Чаатай начело, с цялата си сила (нека не забравяме, че "Terzi" все още се гледа, както и "The Protector"), за да му осигури подходящата гледаемост, с  два напълно различни  един от друг герои. Ще бъде невероятно във всяко отношение и не знам дали Netflix някога е правил това преди.
Просто си разсъждавам...
Но е възможно ,нали?

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:52 от NeZ_9

# 116
Не съм на мнение, че едните разчитат на рекламата на другите, ако правилно съм те разбрала. Нетфликс го гледат някаква част от населението, докато телевизията е много по гледаема в Турция. Другото, което е важно, е турците какво гледат, защото от тях зависи рейтинга, докато в Нетфликс, гледаемостта е от цял свят. Много е възможно и да не са напреднали със снимките, затова да се бавят, никой не знае. А и те могат да си измислят хиляди причини, колко са верни само те си знаят. Единственото,което знам, че без масирана реклама, няма как да дръпнат в ден като петък.

# 117
Така е,но има една много голяма част ,която гледа и Netflix, и телевизията.
Разбира се,че Netflix не разчита само на Турция,но ако дръпнат още абонати покрай Чаатай, ще им се отрази добре.

# 118
Ние и да го мислим, ще гледаме, когато го пуснат. Те реклама като пуснат и гледаме и разсъждаваме, а за цял сериал със серия по серия ще е голямо разчепкване.
Има си специалисти, да си решават те как е най-добре.

Аз снимки пускам от телефона само и на него всичко си изглежда супер, но като отворя на компа и стои не толкова добре. Ще ме прощавате.
Тук ще си изкажа, че малко ме притеснява в каква форма е. На близките кадри изглежда леко подпухнал. Дрехите са му едни торбести, направо го крият. Като гледам и в областта на ханша е бая едричък. Много е странно, преди месец го снимаха на стадиона и беше перфектен. Не мярвам да е било от дрехите, даже лицето му беше едно по-изпито.
Аз пак си го харесвам, но да няма отлив на фенки. Няма да ги наричам разгонени, защото си ги разбирам момичетата, че искат да изплакнат окото. Ама да няма упреци как са очаквали Сарп, а не са го получили. Не че не му вярвам, че ще се справи с играта, ама ми е притеснено. А може и да го крият, а реално да си е в супер форма.

# 119
Те, публиката на Чачо отдавна са я дръпнали. Нещо друго има и то не е от Нетфликс според мен. Виж, че телевизията не може да си нагоди датите. Като че ли тя се съобразява. Ако не е някакъв технически проблем със снимките, проблема за мен е във Фокса.

Тия могат да си ги въртят номера, колкото си искат, но нашето момче си учи ли учи сценария...
отговорно ни е момчето
от Протектор

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 20:08 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт