КАРТИ ТАРО - ТЕМА 32

• 26 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Ивка, прекарвай повече време с картите. Както са ти казали, тегли всеки ден една - хем ще ги опознаеш, хем ще видиш дали и как се проявява. Но пък и се пази да не влезеш в омагьосан кръг да не правиш нищо беез да се допиташ до тях. В крайна сметка това е просто инструмент - лично аз мен, повече за прочит на човека, а не на бъдещето.
И отделно - чети, гледай видеа - ще откриеш неща, които ти допадат и такива, които не са твоето. Това също е важно.
Прави подредби, не оставай на ниво три карти.

# 721
Как да постъпя със сегашната ми връзка?
(знам, че таро картите не дават отговор какво решение да вземем, но сама не мога да реша, доста дълго обмислям. Мъчи ме една ситуация от доста време и наистина не мога да взема решение.)

Ако някой може да ми гледа, ще съм много много благодарна! Имам огромна нужда, а като си гледам сама само се обърквам.
Според мен тези карти дават информация за настройката на отсрещната страна и картите дават тази информация, за да може на база на нея да се вземе решение.

Този човек е паж и няма да мине в енергията на Висшия жрец и да направи следваща крачка - дали това е да се представите като двойка пред обществота или някакъв по-следващ етап, той просто няма да го направи. По 8 мечове сам се ограничава. Ако не сте официална двойка, то по тази Кула на дъното той предпочита да запазите отношенията си само на сексуална основа. В обобщение, тук според мен не се вижда потенциал за развитие (поне на този етап) и връзката не е установена/стабилна.

# 722
Благодаря ти innasn, но сме във връзка от 15 години вече, човекът е стабилен и много държи на мен, аз го разочаровах, тъй като допуснах друг мъж до себе си. И в момента сме в застой, не иска да прави крачки наистина, защото е много разочарован, но не мисля, че е Паж. По-скоро е излязла моята енергия - не съм сигурна и аз вече какво искам, много съм объркана.

# 723
  • София
Добър вечер , скъпи дами Simple Smile

Може ли малко помощ , защото съм объркана в разчитането?

Въпросът е: Ще бъдем ли заедно ?

# 724
Здравейте,моля за странично мнение относно какво ще се случи между един мъж и жена.Според мое мнение ще има много измами и интриги между тях и нищо хубаво не ги очаква .

# 725
Да раздвижим темата с едни карти за юни месец.
Първо ред - работа
Втори ред - личен план

Ох, много сладки карти, не знам защо два месеца ги държах настрана.
В работата според мен ще има промени, аз и го очаквам. Идната седмица се очаква колежката да говори с шефовете. Обаче с тази големи аркани не съм сигурна че разговора ще доведе до нещо в моя полза.
По принцип ме чакат да си взема книжката сега на втория опит след като веднъж ме скъсаха. Което води към втория ред. Десятка пентакли ме обнадеждава в цялата работа, но дявола с отшелника ме притесняват.

# 726
Готини карти.
И според мен в професионален план са възможни промени, някои в неочаквана посока. Справедливост и Императора ми говорят за консервативен подход и придържане към правилата. Крайното решение е възможно да бъде взето от управляващ мъж, директор.

Вторият ред също е интересен. Отшелникът и Дяволът са направо противоположни карти. Първият търси уединение и поглед навътре към себе си, другият е воден от желание за наслада. Може през периода да имаш това противоречие в себе си за конкретни ситуации или по-генерални житейски въпроси, тъй като са големи аркани. Десятка пентакли са хубава карта, която дава реализация на желанията. Пенкалите се подреждат в дървото на живота, където всяка монета е сфера в живота - за да получим желаното, трябва да се фокусираме не само върху едно нещо, а във всички ключови области и да търсим баланса в тях. Подкрепа от близките/семейството е ресурс, който може да се ползва.
Също така десятка пентакли е крайна карта, може да означава приключване на един цикъл. Това, ако четем в посока 1-10 пентакли. Ако гледаме историята в обратен ред 10-1, може да означава да тръгнем от общото и споделеното и да вървим към индивидуалното, себе си.

# 727
MariDe, поне на този етап не. Тук някой седи и чака признание, което не получава и това го тормози. Трябва да се отработи това нещо. Сам се вкарва в такива ниски енергии и не е здравословно.

Деси Dath, по 3 чаши и Глупака си мисля, че тук е имало някакво взаимодействие, но то не е било особено дълбоко, а по-скоро за забавление. По 5 пентакли това или е приключило, или на някой нещо в тези отношения не му достига, чувство се ощетен. Но този човек отказва да види реалността по Луната и по Дявола се вманиачава в ситуацията и не може да я напусне. За мен не са хубави тези карти и нищо няма да се случи между двамата. Най-много секс да правят.

Ir0ny, в работата или някакви промени, или някакъв по-общ смут в системата през месеца.
В личен план Отшелника и Дявола може да означават overthinking по някакъв въпрос. Ако е за книжката, може да се окаже излишно. 10 пентакли е пълнота, пък и изображението силно напомня диплома, закачена на стената. От друга страна, пентаклите са пари, Дявола също се свързва с пари. И в комбинация с Отшелника може и картите да казват да харчиш разумно този месец.

# 728
MariDe, поне на този етап не. Тук някой седи и чака признание, което не получава и това го тормози. Трябва да се отработи това нещо. Сам се вкарва в такива ниски енергии и не е здравословно.

Деси Dath, по 3 чаши и Глупака си мисля, че тук е имало някакво взаимодействие, но то не е било особено дълбоко, а по-скоро за забавление. По 5 пентакли това или е приключило, или на някой нещо в тези отношения не му достига, чувство се ощетен. Но този човек отказва да види реалността по Луната и по Дявола се вманиачава в ситуацията и не може да я напусне. За мен не са хубави тези карти и нищо няма да се случи между двамата. Най-много секс да правят.

Ir0ny, в работата или някакви промени, или някакъв по-общ смут в системата през месеца.
В личен план Отшелника и Дявола може да означават overthinking по някакъв въпрос. Ако е за книжката, може да се окаже излишно. 10 пентакли е пълнота, пък и изображението силно напомня диплома, закачена на стената. От друга страна, пентаклите са пари, Дявола също се свързва с пари. И в комбинация с Отшелника може и картите да казват да харчиш разумно този месец.

Много благодаря

# 729
Момичета, помагайте!
Изгубихме в офиса една чисто бяла флашка?
Къде може да е? Обърнахме всичко, няма я?
Аз по-късно вечерта ще съм с картите си и също ще мога да погледна, ще дам обратна връзка.

# 730
Възможно е да е в кола, или в стая до прозорец, компютър, някъде на пода или между документи свързани с правни въпроси, до нещо зелено, или някакви растения. Но може и да е взета от жена, в нея да се намира...

Това са картите, които изтеглих с въпрос къде е флашката. Виж ги, може и да са ти в помощ:

И да дадеш ОВ, впоследствие😉

# 731
Здравей,
ОВ
Благодаря много, намерена е!
Беше в един шкаф до прозорец, между документи паднала.

Възможно е да е в кола, или в стая до прозорец, компютър, някъде на пода или между документи свързани с правни въпроси, до нещо зелено, или някакви растения. Но може и да е взета от жена, в нея да се намира...

Това са картите, които изтеглих с въпрос къде е флашката. Виж ги, може и да са ти в помощ:

И да дадеш ОВ, впоследствие😉

# 732

Доста големи аркадни питам за отношенията между двама дали ще се съберат

# 733

Доста големи аркадни питам за отношенията между двама дали ще се съберат
Не. Някой поема бързо в друга посока и надалеч.

# 734
Like_Smoke, innasn, благодаря за включването и коментарите.
Въпреки че е началото на месеца мога да дам някаква обратна връзка как върви за сега.
Like_Smoke, точно мъж чакам да вземе решение. Чакаме шефа да каже дали ще отворят още една позиция, която така да кажа, е резервирана за мен. Тази седмица имаше посещение на целия офис, но същинския разговор отново е отложен между колежката и шефа за по нататък. Мен още ме притеснява кулата и си мисля, че определено ще има промяна в работата, но няма да е така както ние го планираме.
По отношение на втория ред мисля, че имам обяснение защо отшелника и дявола са на едно. Полека лека започвам да организирам сватба. Моя мъж не е толкова ентусиазиран, нямам кой да ми помага и ще бъде самотно начинания (Отшелника). Обаче това е свързано с много разходи и ще мога да си я направя както аз си искам, разточителство и наслада, (Дявола). И като завършим с 10ка пентакли, която в повечето колоди е изобразена като щастливо семейство, картинката изглежда пълна.
Макар че за три карти за месеца да показват цялата организация ми се вижда малко прекалено така че мога да сведа нещата до планирането на годежно парти с най близки от семействата, което е мини вариант на описаното по горе.

Общи условия

Активация на акаунт