Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 220
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Когато е на неправилните места е патогенна Simple Smile
Приемам забележката, абсолютно вярно Grinning
Aз май имах предвид, че не е тип уреаплазма, микоплазма, хламидия и т.н. При тях мъжът трябва със сигурност да се лекува.

# 106
  • Замък сред облаците
Да, но ако една жена я има във влагалището 99,99% мъжът ѝ я има в уретрата Simple Smile

# 107
Привет, момичета, преди няколко месеца при микробиология излезе ешерихия във влагалището и подкрепям, че е най-добре и двамата партньори да приемат антибиотик, иначе риска да се получи отново е огромен. По спомен приемахме и двамата Ципрофлоксацин, като аз вагинално слагах и полижинакс.

# 108
  • Ст Загора
Привет, момичета, преди няколко месеца при микробиология излезе ешерихия във влагалището и подкрепям, че е най-добре и двамата партньори да приемат антибиотик, иначе риска да се получи отново е огромен. По спомен приемахме и двамата Ципрофлоксацин, като аз вагинално слагах и полижинакс.
еее да обаче АГ не го каза . Пак излезе. И сега нз как е . В Надежда я нямах ,биопсии вирусологията и микробиология.

Ми чист беше аа

# 109
Август лекувах стрептококи. Лекарката каза, че няма нужда мъжът ми да пие нещо, защото както еколи, така и стрептококите си живеят в нас. Не знам коя от двете бактерии е по-упорита.  Пратих мъжът ми все пак да си пусне микробиология с антибиограма и при него нямаше нищо. След първия курс антибиотик се изчистих. Положителното е, че веднага след излекуването им забременях, за съжаление неуспешно поради други причини.
И аз подкрепям мъжът да си пусне изследване и тогава да се прецени дали да пие нещо или не.

# 110
По повод темата с кога може да се възобновят сексуалните контакти след аборт/загуба/ раждане - моя лекар държеше на старото правило 6 седмици без контакти. И при 3 пъти ( 2 неуспешни и 1 успешна) си се пазихме този минимум, защото това наистина е времето не само матката да се прибере и да се успокоят хормоните, но и психически да е готова жената

# 111
Включвам се и от днес с резултати. ЧХГ 503, прогестерон 67.700 nmol/l ... ЧХГ видно не се удвоява, а прогестерона е паднал... ще пусна пак в понеделник, но виждам че нещата не вървят добре 🥺

# 112
  • Замък сред облаците
Ух, много ме съмняваше тоя прогестерон, че това сочи, същата работа бях с биохимичната миналия месец, макар и с по-ниски стойности на чхг, ама не исках да давам прогнози. Не взимай прогестерон и остави тялото да си свърши работата.
Щом прогестеронът спада можеш и фраксито да спреш.

# 113
  • Ст Загора
Последна Сг на ММ след аборт
,на зДрав ембрион от Геника

# 114
Здравейте, до колко време би трябвало да излезе резултатът от абортивния материал. На 22.12 ми беше аборта, доста време мина, изчаквам малко повече, заради празниците, но все пак...

# 115
  • Пловдив
Хистологията бе готова след малко повече от 2 седмици, а самата епикриза с резултатите от хистологията я чаках повече от месец-УМБАЛ Св. Георги Пловдив. Не сме изследвали за хромозомни отклонения в Геника.

# 116
Tity, в Геника ли пусна изследването? Там резултатите стават до 5 работни дни. Звънят и по телефона, когато са готови.

# 117
Би трябвало да е там, не знам дали казах ама почти не бях излязла от упойка, АГ дойде, попита ме нещо не помня много, много какво и си тръгна. Никаква информация не получих, а когато попиташ нещо чак се почувстваш все едно не е трябвало да питаш😃

Tity, в Геника ли пусна изследването? Там резултатите стават до 5 работни дни. Звънят и по телефона, когато са готови.

# 118
Според мен се обади и питай. Проверявах ги. Днес е петия работен ден след 22.12.2023 г.

# 119
  • Ст Загора
Би трябвало да е там, не знам дали казах ама почти не бях излязла от упойка, АГ дойде, попита ме нещо не помня много, много какво и си тръгна. Никаква информация не получих, а когато попиташ нещо чак се почувстваш все едно не е трябвало да питаш😃

не е в геника. Хистология  е Тити . Е Геника се плаща към 400 лв дават ти пин и име за сайта им

Общи условия

Активация на акаунт