Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 292
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Ура! Стискаме сиииилно палци. Ембриончето е борец и ти с него!!

АА - досега не съм попадала на такива неща в Щерев, явно ТМ е попаднал на някакви хора първи ден след отпуск? Не знам това с пачата ме потресе Grinning По спомен, резултата от спермограмата излиза за към 20тина дни. Резултатите трябва да се появят в профила на ТМ. Мисля че създават такъв за всеки пациент, но трябва да си получи номера и паролата. Вероятно и по телефона може да му ги дадат.

# 196
  • Ст Загора
Ох Слава богу, Файона!

# 197
Стиснати палчета и от мен, Fayona. Всичко ще бъде наред 🙏

# 198
Както се казва стискам палци и на краката! Много, много се радвам и най-искрено ти желая всичко да е наред ❤️

Минах през кабинета, все още си е на мястото, пораснало е от миналия път и има ембрионче вътре вече. Приеха ме в болницата, биха ми хориомон и в момента съм на системи. Стискайте ми палци, че имам нужда!

# 199
  • Замък сред облаците
Файона, стискам силно палци!

Джелато, много е комично и абсурдно, да 🤭 Дали са му парола за достъп, ще проверява.

# 200
Ааа , Fayona супер, много се радвам и се надявам всичко да е наред и с теб и с бебчо и след няколко месеца да го гушкаш🫶

# 201
Здравейте, нова съм във форума никога не съм го и ползвала, но последните седмици съм основно в бг мама.
Имам две успешни бременности и две прекрасни дечица, след тежък развод срещнах моя си човек и малко непланирано забременях.
Потвърдихме бременноста с тест и преглед, още на следващия ден кървене, припадък.. ужас..всички на работа разбраха и беше много неприятно.
Точицата обаче се задържа и продължи да се развива, но зацапването беше мнооого време, в процеса се развиха две околоплодни сакчета, като едното в последствие отпадна (според докторката за това и беше дългото зацапване и не толкова вдигащите се стойности на чхг)
В някакъв момент второто се разви до ембрионче със сърдечна дейност, на 03.01 още го имаше и тупкаше, но понеже бях при друг лекар пак отговаряше на 6г.с. а трябваше да съм вече 8-9
Но тъй като и предишните деца бяха с мн объркани термини явно съм с късна овулация, лекаря не се притесни особено
Вчера бях отново на преглед и вече нямаше сърдечна дейност, отново беше в 6гс
Четвъртък ще ми направят вакуум, предпочетох го пред медикаментозния, психически съм срината и искам да приключи по-бързо.
Ест казаха, че няма нужда от изследвания тъй като е за първи път, но аз все пак ще пусна някои, като дойде момента.
Не знам търся ли съвет или просто искам да си излея мъката, боли ме страшно много  и май психически най-тежко се излиза от този етап.
Кофти ми е че на работа всички разбраха и не искам и да видя съжаление, място не си намирам, знам че и хормоните ме побъркват, след първото кървене изписаха прогестерон, който пиех до вчера и въпрели, че го пиех к при предишните бременности, този път бях безумно чувствителна и ревлива.
Няма с кой да поговоря, тъй като всеки казва “хей, имаш две дечица радвай им се” Бога ми няма да спра да им се радвам, но и това ми беше детенце, макар и толкова мъничко.. тежко е

# 202
  • София
Fayona , още като видях какво си писала и си помислих,че не е край 🙂
Ще го овладеете, вярвам!!!

# 203
Sunny 26 съжалявам за това, през което си минала Sad Няма как да не ти е тежко, нормално е и хормоните никак не помагат. Дай си време да потъжиш, вземи отпуск и ако искаш помоли доверен колега да сподели развитието с другите на работа, за да не ти се налага на теб и да не те разпитват.
Бих препоръчала да изследвате абортивния материал за генетични аномалии, както и да погледнеш предложените изследвания от първа страница. Уви, това че имаш две успешни бременности не е гаранция че сега няма да има проблеми. Има разлика във възрастта ти, както и на партньора. Успехи за напред!

# 204
Ех, така се радвам, Файона. Стискам палци за борбена точица този път!

# 205
Файона, така се зарадвах на последния ти пост, стискам си всички палци всичко да е наред! ❤
Sunny, съжалявам за случилото се! Разбирам те, че ти е кофти, че всички колеги са разбрали, надявам се поне да да свестни хора и да се държат адекватно. Няма от какво да те е срам, за съжаление това са нормални неща от живота, случва се почти на всяка втора жена. Изобщо не означава, че повече няма да имаш деца или нещо такова - най-вероятно е било генетична аномалия, несъвместима с живота, организмът ти го разпознава и го изхвърля. Кураж, и това ще мине!

# 206
Изречение, което хора, които не са минали през това, няма как да разберат целия му смисъл... Отстрани изглежда, че едва ли не, не е кой знае какво, защото видиш ли,  ти си била едва 7-8 седмица и като си в началото си мислят, че и ти мислиш по този начин. Да, ама Не. 8 седмици, които за теб са били много важни и щастливи, но на абсолютно никого не пожелавам такова нещо и дано не разбират реално как сме се чували.

...но и това ми беше детенце, макар и толкова мъничко.. тежко е

# 207
  • Ст Загора
Тити права си .
Съни виж изследванията на 1стр
Изследвай абортивен материал в Геника примерно

# 208
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Съни! Ако имаш нужда от подкрепа тук сме.

# 209
Тити права си .
Съни виж изследванията на 1стр
Изследвай абортивен материал в Геника примерно

Аз ги погледнах още с влизането, може ли да ме ориентирате, като сума колко струва изследването на абортативния материал?
Аборта ще бъде в Надежда с вакуум, бяха много уклончиви в цените за допълнителните изследвания, както и с изследването на материала.
Лошото е, че малкия се разболя и покрай него май и аз натам тръгнах, а в Надежда го правят с пълна упойка, но ако съм болна надали е добре да се прави с упойка… та и това ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт