Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 571
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
mamajuli, тихичко честито! Да се удвоява ЧХГ-то, да расте снежинката и след 8 месеца да си я гушкате!
С този прогестерон сигурно няколко секунди го гледах, за да разбера в мерната единица ли е проблемът или има десетична точка Grinning Чак след това прочетох описанието ти отдолу.

# 376
Супер резултати, mamajuli! И на мен очите ми останаха в тоя прогестерон Grinning
Стискам палци за най-хубавата развръзка!

# 377
  • Пловдив
Да Ви кажа и на мен ми се струват бая високи стойностите на прогестерона и почна да ме човърка. Сякаш имаше дама наскоро, която бе с висок прогестерон, но тя бе след стимулация, ако се не лъжа.
Може би няма да спазя точно 48 ч за кръвните и ще ги пусна преди инжекциите.

# 378
  • На изток от Ада
А инжекцията да отложиш?
Кой беше тук чгх не на 48 ч и не беше се удвоило и ние веднага не е удвоено .. Момичето пусна пак чгх и всичко беше наред...

# 379
Наси, за Бубето се сещаш Simple Smile

mamajuli, кой е бил другият с висок прогестерон не се сещам, но наистина ако можеш да ги пуснеш преди следващата инжекция ще ти каже повече.

# 380
  • Пловдив
Предполагам и това е вариант, ама до момента ММ ми ги поставя сутринта преди работа и вечер след. Най-много да се престраша и да пробвам сама.

# 381
  • На изток от Ада
Фейона,да точно Бубето.
И аз съм слагала 2 3 инжекции, иначе ММ ми ги слага

# 382
Mamajuli, тихичко честито и до финал! ❤️

# 383
Някой на клексан да му тече кръв от носа? Днес цял ден при издухване имам по малко кръв... взех да се притеснявам дали не е от вдигането от 0.4 на 0.6.. утре на обяд ще звъня на АГ, но преди това мисля да пусна изследвания.. Д-димер. Аppt, фибриноген? Това ли трябва да пусна? Анти Ха в нашия град няма къде да изследвам за съжаление.

# 384
  • Замък сред облаците
Капилярите стават по-чупливи при бременност, на много бременни и без клексан им тече. Но пусни изследвания да се види как ти влияе дозата.
Аптт, фибриноген, д-димер и протромбиново време са достатъчни, няма нужда да са на гладно.

# 385
Капилярите стават по-чупливи при бременност, на много бременни и без клексан им тече. Но пусни изследвания да се види как ти влияе дозата.
Аптт, фибриноген, д-димер и протромбиново време са достатъчни, няма нужда да са на гладно.

Благодаря ти много, АА. Винаги помагаш и вдъхваш спокойствие 😊
Клексана го слагам рано сутрин, предполагам няма проблем след инжекцията да се направят изследванията?

# 386
  • Замък сред облаците
Не, не е проблем.

# 387
  • София
juli,честито ❤️ Леко и успешно да е до финал.
Клексана го слагам рано сутрин, предполагам няма проблем след инжекцията да се направят изследванията?
Дори е по-добре сутрин, след месец ако изследвате AntiXa, ще трябва да пуснеш кръвните 4 часа след инжекцията.

# 388
Здравейте и аз се записвам чак сега. Но знам, че ще ме приемете.
Момичета имам един въпрос който ме мъчи от аборта до сега. Как да изберем в коя клиника да се насочим когато започне кървене в ранна бременност. Аз отидох в Шейново защото бях сама в града и само да там имах метро. Но не съм много доволно от преживявянето вътре. Искам да съм подготвена с вариант ако не дай си Боже отново съм поставена в сходна ситуация. Тези от вас, които са лежали за задържане къде го направихте и доволни ли сте?

# 389
Аз бих избрала клиниката, където работи гинеколога ми. Лежала съм веднъж в Щерев. Първоначално за задържане, после стана друго, ама какво да се прави. Останах доволна и от обслужването и от всички служители. Беше топло и чисто. В друга болница не съм лежала и нямам база за сравнение. Но пък съм посещавала държавни болници за преглед и винаги съм била покъртена от материалната база. Всичко е толкова старо и захабено, че дори да е чисто, не изглежда така. Но пак казвам, не съм лежала, така че не е релевантно да сравнявам, тъй като може пък болничното отделение на съответното лечебно заведение да е добро.

Мама Юли, да е до финал този път. С пухкаво живо и здраво бебе.

Общи условия

Активация на акаунт