Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 255
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Bondy, мадам, спести си всичката житейска мизерия, която ти предстои с този индивид.

Никой не е умрял на тая планета все още, защото не е могъл да го пъхне където и когато си поиска.

# 571
  • Замък сред облаците
Боби, аз знам за скорошното ти раждане от темата за Вита, но май не зная/помня предисторията. Смела жена си, браво!

# 572
  • Ст Загора
Бонди бе това е опит за изнасилване,.. Бляк . И ти го задоволяваш.

Боби браво видях поста ги в инсе темата.

Аз пък всеки ден сънувам хм интересно дали има общо с прогестерона ?От доста време не беше ми се случвало . Нали инозитол пия от около 3м

# 573
  • Замък сред облаците
Дааа, прогестеронът прави сънищата особено.

Но иначе за изнасилването си абсолютно права, по дефиниция е такова действие.

# 574
  • Ст Загора
Знам че е от прогестерона. Явно инозитола помага.
Зa изнасилването ,аз преди се чудех как може да си във връзка и мъжа да те насили.... Ами секса се прави със желание от двама....

# 575
Боби, аз знам за скорошното ти раждане от темата за Вита, но май не зная/помня предисторията. Смела жена си, браво!

Благодаря ти,  АА! Първо бях глупава, затова спешно станах смела после 😅
Шегата настрана, но в даден момент просто си дадох сметка, че не искам детето ми да расте с такъв личен пример. И тогава вече станах много смела и много крайна в решенията си.

# 576
Бонди, съгласна съм с мнението на останалите, че човекът не е бащински материал. По-добре намери такъв, който няма да слага елементарните си нужди над твоите.

# 577
Боби, честито юначе, да расте здрав и щастлив и много да се разбират с баткото! People Baby

Бонди, видях ти и първоначалния коментар в темата за медицинския аборт:
Момичета, в началото на 6 гс съм според ЧХГ теста (16000), мисля че така се пада. Другата седмица имам час при гинеколог, нямаше по рано, а имам важно пътуване тези дни. Обмислям да направя МА, не знаех че съм бременна и през това време пих антибиотици, отделно слагах вагинални глобули, защото имах сърбеж, също така пия и антидепресанти, които не мога да спра така изведнъж и смятам, че е по-добре да направя МА, предвид всичко изпито и сложено. Отделно, че не е и планирано, супер неочаквано за мен. Та смятате ли, че следващата седмица ще е късно за прием на тези хапчета и какво да очаквам като цяло, ще си стоя вкъщи като ги приема, но не искам никой да разбира за това. Това се случва в съвсем началото на нова връзка, буквално от месец и смятам, че ни е прекалено рано за това.
Сигурно ще прозвуча грубо, но връзка, почнала 2 седмици преди бременността ти, която отчасти и заради това си прекратила (макар че разбирам притесненията ти за и антидепресантите), не мисля, че е на етапа на правене на нови опити само месец след аборта. Не ми се вярва този месец, дори с целите му трудности, толкова да е узряла връзката ви, че да сте готови да отгледате поколение заедно. Помисли си наистина дали това е човекът, който искаш до себе си, и дали и двамата сте готови за такава голяма стъпка. А и ако все още пиеш антидепресанти е хубаво да се изкоментира с АГ дали наистина са съвместими с бременност или трябва да минеш на нещо друго преди да почнеш отново с опити за дете, за да не се повтори същата дилема.

# 578
  • Замък сред облаците
Оу, значи аз съм се заблудила, че е мисед.
Няма думи значи…

# 579
Аз пък открих грешка в изчисленията си - 6 с.г. означава 4 седмици след О, а не 2, както написах в предишния си коментар.. Сменям "връзка, почнала 2 седмици преди бременността ти" с "връзка, почнала 2 дена преди бременността ти".

Бонди, наистина, не го казвам с лоши чувства и не те съдя, че си направила такъв избор за аборта, но, моля те, не повтаряй грешката два пъти.

# 580
Значи Бонди,
Дори да не си на етап деца в момента е важно да се грижиш за здравето си , понеже някой ден ще искаш да станеш майка.

# 581
Мен едно нещо ме озадачи много, как докато спиш е успял да си го "навре"?

# 582
  • Замък сред облаците
Е, отмества бельото и действа. Аз съм имала такъв момент с едно гадже, но беше предварително изкоментирана и желана фантазия за осъществяване.

# 583
Мда ясно, просто ми прозвуча откачено и безумно

# 584
Да, сериозно се замислям вече, а иначе за правене на нови опити, май вече отпада това като идея към момента. Това си го говорихме след аборта, че един ден искаме да имаме и двамата деца, затова и попитах по принцип кога може, но след всичко случило се, не знам дали вече искам да е от него. Май мисли само за себе си, уж бил загрижен за мен и искал същност да ми достави удоволствие на мен, но го виждам, че не мисли за последствията. Не се съобразява и особено с моите желания за настроение за секс, доправи ли му се на него, аз трябва да му изпълнявам желанията. А същност аз си оставам незадоволена, аз и се пазя сега заради аборта, въпреки че сме на СПА, не влизам в басейн, джакузи с идеята да не попаднат някакви бактерии. И на мен ми се прави секс, ама се сдържам, дори орално не смея, за да не се получават контракции на матката и да я травмирам…, тук може и да греша, но се пазя всячески, а той не ме пази. Не трябва ли той като мъж да го прави ? Да гледа да се чувствам добре, да не съм притисната, особено след случилото се. Не че не е грижовен, но възбуди ли се и не мога да го контролирам, трябва да си получи своето (в случая орално, а понякога и анално, което на мен не ми харесва, защото не изпитвам удоволствие, при това съм му казала).
Всичко това, което ми се случи в началото на нова връзка беше тотален шок, предполагам ще ме разберете защо предпочетох аборт. Как да създам семейство с човек, който познавах малко, а очевидно е и егоист и обича да се налага. А и знаете, че в началото всички са “перфектни” едва ли не.

Общи условия

Активация на акаунт