Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 245
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Да, сериозно се замислям вече, а иначе за правене на нови опити, май вече отпада това като идея към момента. Това си го говорихме след аборта, че един ден искаме да имаме и двамата деца, затова и попитах по принцип кога може, но след всичко случило се, не знам дали вече искам да е от него. Май мисли само за себе си, уж бил загрижен за мен и искал същност да ми достави удоволствие на мен, но го виждам, че не мисли за последствията. Не се съобразява и особено с моите желания за настроение за секс, доправи ли му се на него, аз трябва да му изпълнявам желанията. А същност аз си оставам незадоволена, аз и се пазя сега заради аборта, въпреки че сме на СПА, не влизам в басейн, джакузи с идеята да не попаднат някакви бактерии. И на мен ми се прави секс, ама се сдържам, дори орално не смея, за да не се получават контракции на матката и да я травмирам…, тук може и да греша, но се пазя всячески, а той не ме пази. Не трябва ли той като мъж да го прави ? Да гледа да се чувствам добре, да не съм притисната, особено след случилото се. Не че не е грижовен, но възбуди ли се и не мога да го контролирам, трябва да си получи своето (в случая орално, а понякога и анално, което на мен не ми харесва, защото не изпитвам удоволствие, при това съм му казала).
Всичко това, което ми се случи в началото на нова връзка беше тотален шок, предполагам ще ме разберете защо предпочетох аборт. Как да създам семейство с човек, който познавах малко, а очевидно е и егоист и обича да се налага. А и знаете, че в началото всички са “перфектни” едва ли не.

Аз на това момченце бих му показала вратата.

У нас за секс се заговори и се заправи едва 3-4 месеца след аборта..защото ТОЙ се притесняваше за мен дали психически и физически съм ок. 

Давам го тоя личен пример като компас.

“Перфектен” означава какъв е в тия моменти, мани го в началото.
Подозирам, че сте млади хора, при които нагонът е силно изявен, но нещата не винаги опират само до това.

# 586
Момичета, здравейте,

Знам, че тези резултати се комбинират с прегледа, който е утре, но ме притеснява нещо.

Гледах си същите резултатите с първата ми бременност. Първите 2 показателя почти изцяло съвпадат като стойности, но 3 показател преди е бил 90 и малко, а сега е 50 и малко. Мисля, че преди пак по това време правих 1 фетална, днес съм 12+0, преди да е било 12+няколко дни.

Успокоявам се, че пренаталният е супер, ама след неуспехите и загубите се тревожа повече, може ли някой по-запознат да даде мнение по темата?

Мерси!

# 587
Здравейте,
Може ли някакъв коментар на тези стойности, знам, че са за прекарана инфекция, но ми се вижда страшно висока стойността?

# 588
  • Замък сред облаците
Nat, гледа се и МоМ стойността. Не само мярката. В нй-лошия случай показва риск от прееклампсия след 20гс. Но без МоМ не може да се тълкува.

Bms, може да е скорошно преболедуването или реактивирането на вируса.

# 589
АА, какво е МоМ, утре на прегледа ли се гледа или? Че други изследвания освен тези не са ми пускали за феталната морфология?

# 590
  • Замък сред облаците
Средна стойност от медианата е това, показва статистически какви са нивата и оттам се определят резултатите. Не знам къде ги пускаш, в националната генетична лаборатория ги показват на едно с мярката на кръвните.

# 591
Мерси отново, АА! Следя се в Щерев, АГ там ме записа на фетална и ги пусках в тяхната лаборатория в клиниката, на Цибалаб е тя.

# 592
  • Замък сред облаците
Аааа, те не ползват националния софтуер, а чуждестранен. Демек данните ти се сравняват със статистиката на други жени по света. Това много ме дразни в Щерев. Има си причини на локално ниво да се градят определени здравословни модели за изчисление на риск, кел файда ако ти сравняват резултатите със 120кг средностатистическа американка примерно.

И друго, което последно/актуално съм чувала за Щерев е че няма да ти се обадят след ФМ, ако считат че резултатите са ти ок. Само ако имаш проблем ще те информират.

# 593
Имам забележки и аз към тях, ама вярвам на АГ там и не я сменям. Иначе това за обаждането не знам как е, принципно досега на всички фетални са обсъждали на самия преглед резултатите и после не е имало нужда от обаждане, уж затова искат и тези изследвания да се пускат преди прегледа, а не след него, както е на повечето други болници, но ще видя дали няма нещо ново, за което да не знам...

# 594
  • София
Нат спокойно, и при мен бяха така,. И аз сравнявах с предната бременост. Иначе веднага след прегледа получаваш резултатите, и преди беше така и сега

# 595
Мерси много, Мацето! Simple Smile

# 596
Bobby_g, да ти е живо и здраво детенцето и двамата с баткото много радост да ти носят! 🍀

# 597
  • Замък сред облаците
Нат спокойно, и при мен бяха така,. И аз сравнявах с предната бременост. Иначе веднага след прегледа получаваш резултатите, и преди беше така и сега

Искрено се надявам да са оправили практиката, че по едно време имаше много оплаквания от това, така че дано аз съм в грешка.

# 598
Bobby_g, да ти е живо и здраво детенцето и двамата с баткото много радост да ти носят! 🍀
Благодаря ти ❤️

Боже, Бонди, като те чета имам чувството, че си се хванала с бившия ми 😅🤣 Бягай далече, момиче, този е пълен боклук.

# 599
Здравейте, моля за коментар ако някой си е правил ИМПО изследване. Това ми е резултата, в понеделник съм при доктора, но ме интересува защо се прави това нещо с едноредов резултат без показатели. Забременявам, но губя бебетата в ранните седмици. Имам правена хистероскопия и от нея ми излезе хроничен граномолатозен ендометрит. Имало ли е смисъл или просто като да си давам пари?

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 12:53 от sparkle*

Общи условия

Активация на акаунт