Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 593
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • На изток от Ада
Fertil Aid По спомен бяха в едно пликче няколко хапчета.

Съни, оправи витамините, храни се здравословно, ниско въглехидратно, ако можеш - пусни поне част от изследванията на първа страница - ЩЖ, кЗ, витамини, инфекции. Стискам палци да стане скоро и този път до финал!
фертил супер плюс са в пакетче, фертил аид не , тъкмо им се чудя

# 301
  • Замък сред облаците
Nat, за клексана бих била по една инжекция днес и утре. Много е висок д-димер… В темата за фракси и тн има указания как да се бият инжекции, в ютуб има клипчета.

За тироксина не мога да дам адекватен съвет - фТ4 не е за хиперфункция, ама ТСХ… ако не пиеш утре и понеделник няма да навреди все пак, ако пиеш също.

# 302
АА, ти какво препоръчваш - 0.3 или 0.4, писаха ми аз да си избера, ама как...

# 303
  • Замък сред облаците
0.4 с тоя растящ д-димер, после след седмица приложение контролна коагулация и ще покаже ако трябва 0.3, но не вярвам.

# 304
  • На изток от Ада
Аз май трябва някакси да спра да чета. Че мн се натоварвам с всичко това.  Сг на ММ, инвитро Пид или донорство онези генетични изследвания за 4600 лв. ....
За жалост всичко ме озлоби ..

# 305
Нат, нищо страшно няма сама да видиш как се бие Клексан. И в упътването пише, и в Ютюб има много хубави туториъли. Лесно е и елементарно. Никой не ми е показвал на мен, сама се научих. Рядко се случва някоя синина да си направя даже. Давай смело. Но не мисля, че има 0.3, май само Фраксипарин има такава дозировка.

# 306
Здравейте отново!

Момичета, благодаря!

Ходих спешно до аптеката, взех си Клексан 0.4, отскочих и до един денонощен медицински център, биха ми я, не особено добре, даже мисля, че сама ще си я бия по добре - на клипа, който гледах, директно я биха и изпръскаха докрай разтрова, този доктор пръсна една капка преди да я бие, проми ми корема (четох, че не трябва) и не я изпръска докрай, остави съвсем малко, даже и лепенка ми сложи накрая, не че имаше някаква нужда... Както и да е, поне се успокоих, че взех мерки и видях, от утре вечер почвам сама да бия. Хематоложката ми писа да спра Натаспина и да ги бия вечер, така че без да искам уцелих всичко.

Само се надявам, това време между празниците, когато пусках коагулация тогава (беше си в ред) до днешните изследвания само на Натаспин да не е било лошо за ембриончето, макар че на 4 Януари бях на преглед, беше добре, чухме пулс.

Исках да ви попитам - как се съхраняват инцекциите, докторът от днес каза в хладилник, чета в нета на стайна температура уж?

Благодаря на всички, че ми помагате толкова!

Само хубави неща ви желая, прекрасни сте!

# 307
  • Замък сред облаците
Ох тия доктори. Има си инструкции и не се вади от лекарството… Все тая, така направил, ти ще си знаеш след няколко инжекции. Кожата се минава със спирт иначе преди да биеш, другият вариант е след измиване/душ директно да биеш (аз така правех, че ми беше рутина станало и не се занимавах със спирт и памуци).
За съхранение - до максимум 25 градуса на стайна температура. Иначе и в хладилника е ок. Аз ги държа там сега, да не ги докопа малкия че рови по шкафовете.

Аз се разписвам с цикъл от днес, навреме идва след БХ (на 33 дни). Излязоха и ДНК резултатите на СГ на ММ - само 11% фрагментации. Тоест проблем евентуално има в морфологията (понеже е на ръба на тератозооспермия). Няма да бебеправим до март включително, минаваме на диета, добавки и спорт при двамата.

# 308
АА, за не знам кой път - отново голямо благодаря! Много ми помагаш винаги. Ще действам както си писала. Кога да пусна контролно коагулация? Предполагам няма проблем вечер да си бия клексана и сутринта на гладно да изследвам или? Ти колко време преди биене я вадиш от хладилника?

Виждам, че и вие сте поели пак по пътеката на излседвания, диети и т.н., пожелам този път да е за последно и след това да има радостен завършен с едно малко бебе! Много силен късмет ви желая - навсякъде!

# 309
  • Замък сред облаците
Една седмица след инжекции контролата - примерно идния петък е ок. Няма значение дали е бита инжекцията преди или след изследвания (инжекцията първо започва да действа 2ч след биене, второ активното й действие е 12 часа, трето остатъчното й действие е 12 часа след първите 12 - тоест си под постоянно действие на лекарството когато пускаш изследвания), също не е нужно да е на гладно Simple Smile Ако всичко е наред с коагулацията на следващото изследване е хубаво след месец да пуснеш и контролно антиХа, ако имаш къде (то се прави само в няколко болници в страната - в София, Пловдив, Варна, Плевен и май Ст Загора). Показва дали активността на лекарството ти е достатъчна и ако нещата с коагулацията са стабилни се пуска веднъж на триместър; а ако се сменя дозата на инжекциите - след смяната се прави контрола.

Благодаря за пожеланията!

# 310
  • На изток от Ада
Анти ха съм правила тук в Ст Загора

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 23:22 от nasito8988

# 311
Анти гс съм правила тук в Ст Загора
Къде, Насито?

# 312
  • На изток от Ада
Анти гс съм правила тук в Ст Загора
Къде, Насито?
в боди мед

# 313
Благодаря, Насито!
Излезе графика за генетика. Имаме час за другата седмица в сряда. Стиснете по един палец за късмет.

# 314
  • На изток от Ада
Браво Мини

Общи условия

Активация на акаунт