Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В този ред на мисли ако някой ползва лепилото на Блек сии да каже имам доста и не ползвам, а ще ги подаря на желаещи Simple Smile

# 616
В този ред на мисли ако някой ползва лепилото на Блек сии да каже имам доста и не ползвам, а ще ги подаря на желаещи Simple Smile

Стикерите им за залепяне на пъзели имам аз , като ги използвам сега на Бамбито , ще дам отзив . Simple Smile
Пак са на Блек сий . Изглежда обещаващо !

# 617
  • София, България
Приключих Пикапите много бързо, ето и една размазана снимка:

Този пъзел беше едно удоволствие от първото до последното парче, браво на художничката.

# 618
  • София
Мона Лиза, много е хубав пъзелът!!!

# 619
  • Тополовград

# 620
O, Мона Лиза, прекрасни са тези пикапи. Миналата година ги редих и още помня колко леко и приятно вървяха.

Аз пак съм на Дисни вълна. Направо велик беше този, взет от Евето, безупречно състояние и адски приятен за редене.

Wonderful World of Disney, Ravensburger, 1000

# 621
Sunsout, 1000 части🐦
Не беше никак лесен...

# 622
Не знам има ли някоя от Вас , която да пазари от амазон и чужбински сайтове ..
Моля имайте ме в предвид и бих искала да се включа в поръчка !
Искам да поръчам такава папка за 1000 парчета пъзели Simple Smile))

https://www.amazon.com/HXMARS-Puzzle-Storage-Folder-1000-Pieces/ … Caps%2C305&sr=8-5

ПС: не ми е спешно , ще се съобразя с Вашия график - може да е Март , Април .. Просто ми пишете , да знам и да се разберем .

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 07:50 от Butterfly:3

# 623
Една седмица тренировки. Blush

Матрьошка 500 Anatolian 1:30

Стълби 500 Ravensburger 2:04

Етърът 500 Кристо 1:47

# 624
  • София
Приятно изненадана колко бързо и лесно се нареди предвид големината...

# 625

Пеперудена дъга, 1000 части
Black Sea

Благодаря на NalSi. Hug
Разкошен пъзел. Разделен на две беше приятен за редене, без да е прекалено лесен. Качеството е страхотно и въобще не личи,че е минал през няколко човека.

# 626
В събота да редим заедно? Heart

# 627
  • София
Аз съм за, стига да сме здрави вкъщи.

# 628
  • София, България
Да, ще дойдем с Джо ако е здрава, хем от 11 сме на театър  и после идваме.
Аз завърших още един Гибсънс, отново от хубавите.
Имаше места, на които ме затрудни, но не прекалено.

# 629
  • Варна
Само 500 части, но ми скъса нервичките. Малки, еднакви, силно гланцирани части, които влизат навсякъде, леко замазано изображение като на рисувана картина, а не на снимка и за капак типичния английски дъх на влага, за щастие лек. Преборих го, но не ща да го виждам повече. Подарявам, ако някой иска да си скъса собствените нерви.

Имам нова придобивка, с любезното съдействие на Бухтичка, много е красив, ще видим кога ще стигна до него. 2000-ник на Кобъл.

И да се похваля, че очите ми са много по-добре. Попаднах на чудна лекарка, изписа ми правилните очила, с които очите ми да почиват от лещите и ми нацели правилните капки, с които да оправя поразиите досега. Жива и здрава да е, ще я благославям вечно!

Общи условия

Активация на акаунт