Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 272
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, имам код за букинг, който е валиден до 12.01.2024.
При интерес ми пишете ЛС.
Подарен.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 15:04 от Woman_In_The_Wild

# 166
Това върши ли работа за букинг е

Валидно до 25.01

Привет,
Аз опитах, но поне при ме ми даде, че е невалиден.
Поздрави и благодаря за споделянето! Simple Smile

# 167
Koд за Букинг 10%,валиден до 13,01:
E8A6W3R58G

Някой вече го е използвал.
Който го е видял първи,най-вероятно.
В последно време получавам доста често кодове и ги пускам тук,защото не ми се очертава да ги ползвам.
А на какъв принцип се получават тези кодове? Трябва да си абониран за маркетинговите им мейли или да отговаряш на някакви специални критерии? Защото аз досега кодове не съм получавала.
Нямам представа,пращат ми ги на мейла,аз съм 3-то ниво в Букинг

# 168
Здравейте! В момента има ли действащ код за хотел Санте във Велинград?

# 169
  • Сливен
Аз ползвах букинг само веднъж миналата година и този код дойде вчера на пощата и не ми трябва се надявах да е полезен за някой друг.

# 170
Просто вече е бил използван. Очевидно търсещите сме много, а предлагащите - малко Sad

# 171
Затова съветвам кодовете за букинг да преминават през лично съобщение, а не тук изтипосани.
Темата се чете и от нерегистрирани потребители. Буквално за секунди се използва каквото се пусне.
Да не говорим в друга от темите как злоупотребиха с код.

# 172
Съгласна съм, но и така пак има некоректни. Наскоро на една потребителка двама човека писаха, че са и изпратили на лично код (а може и повече да са реално), като единият потребител помоли кодът, който не е използван да се сподели обратно в темата, но ни вест, ни кост...

# 173
  • София

Ако някой има интерес да пише!

# 174
  • Варна
Аз затова когато получа код за букинг го давам на стари потребители на лично.
Или ако са нови потребители, защото не може всеки да е старчок, да имат постове тук-там, а не само и единствено с молби за код.

# 175
И аз вече така ще правя.
Не съобразих, че можеш да четеш без да си регистриран Blush

# 176
Код за бельо,който не ми е нужен:

# 177
Преди известно време се " светнах" за това, че въобще има кодове. Аз имам регистрация от преди 4-5 години и през моя профил има направени само 2 регистрации ( преди 4 години), прегледах си пощата да видя изпращали ли са  ми на мен код, тъй като преди преди няколко седмици тук ми помогнаха на мен и исках и аз да помогна на някого, но видях, че само веднъж са ми изпратили за това време.  😄 Просто правим резервациите  през профила на приятеля ми и той е получавал 1-2 пъти код миналата година. 🤔
Някой беше споделил, че като започне да влиза в сайта и да разглежда и до една седмица  изпращат код, пробвах и тази " тактика", но няма. 🤔🤔
Получавам само имейли, с които ме подканват да резервирам, но в тях няма код.

# 178
От една година не са ми пращали код, нито пък на мъжа ми.

# 179
Преди известно време се " светнах" за това, че въобще има кодове. Аз имам регистрация от преди 4-5 години и през моя профил има направени само 2 регистрации ( преди 4 години), прегледах си пощата да видя изпращали ли са  ми на мен код, тъй като преди преди няколко седмици тук ми помогнаха на мен и исках и аз да помогна на някого, но видях, че само веднъж са ми изпратили за това време.  😄 Просто правим резервациите  през профила на приятеля ми и той е получавал 1-2 пъти код миналата година. 🤔
Някой беше споделил, че като започне да влиза в сайта и да разглежда и до една седмица  изпращат код, пробвах и тази " тактика", но няма. 🤔🤔
Получавам само имейли, с които ме подканват да резервирам, но в тях няма код.
При мен последния месец бълват кодовете от Букинг-вижте постовете ми за справка. Явно,след като установят,че кодът е използван,ми пращат следващ и т.н. Аз имам и пари за усвояване от резервации с  кодове през миналата година,но за момента няма да пътувам,че да ги използвам.

Общи условия

Активация на акаунт