Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 276
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Под Слънцето
Давам 7 кода за Практис, валидни до 14,01. От Йетел са.
На който му е нужен , да пише лс.

# 181
Преди известно време се " светнах" за това, че въобще има кодове. Аз имам регистрация от преди 4-5 години и през моя профил има направени само 2 регистрации ( преди 4 години), прегледах си пощата да видя изпращали ли са  ми на мен код, тъй като преди преди няколко седмици тук ми помогнаха на мен и исках и аз да помогна на някого, но видях, че само веднъж са ми изпратили за това време.  😄 Просто правим резервациите  през профила на приятеля ми и той е получавал 1-2 пъти код миналата година. 🤔
Някой беше споделил, че като започне да влиза в сайта и да разглежда и до една седмица  изпращат код, пробвах и тази " тактика", но няма. 🤔🤔
Получавам само имейли, с които ме подканват да резервирам, но в тях няма код.
При мен последния месец бълват кодовете от Букинг-вижте постовете ми за справка. Явно,след като установят,че кодът е използван,ми пращат следващ и т.н. Аз имам и пари за усвояване от резервации с  кодове през миналата година,но за момента няма да пътувам,че да ги използвам.

А колко време са валидни кредитите от резервации и може ли накуп да се използват за 1резервация?

# 182
Някой да има код за магазин за техника ( технополис, зора, техномаркет...) ?

# 183
Код за Ремикс

# 184
Преди известно време се " светнах" за това, че въобще има кодове. Аз имам регистрация от преди 4-5 години и през моя профил има направени само 2 регистрации ( преди 4 години), прегледах си пощата да видя изпращали ли са  ми на мен код, тъй като преди преди няколко седмици тук ми помогнаха на мен и исках и аз да помогна на някого, но видях, че само веднъж са ми изпратили за това време.  😄 Просто правим резервациите  през профила на приятеля ми и той е получавал 1-2 пъти код миналата година. 🤔
Някой беше споделил, че като започне да влиза в сайта и да разглежда и до една седмица  изпращат код, пробвах и тази " тактика", но няма. 🤔🤔
При мен последния месец бълват кодовете от Букинг-вижте постовете ми за справка. Явно,след като установят,че кодът е използван,ми пращат следващ и т.н. Аз имам и пари за усвояване от резервации с  кодове през миналата година,но за момента няма да пътувам,че да ги използвам.

Може би помага факта, че Вие сте ниво 3 към Джиниъс програмата им. Поне друга логика не откривам.
Моят акаунт е над 4-годишен, но е само ниво 1... код никога. Grinning

# 185
И аз съм на ниво 1. Кодове получавам на около месец, основно като тръгна да разглеждам нещо по-конкретно.

# 186
Здравейте! В момента има ли действащ код за хотел Санте във Велинград?
Не знам дали още е активен, даваше 10% отстъпка:
Krisi10

# 187
При мен последния месец бълват кодовете от Букинг-вижте постовете ми за справка. Явно,след като установят,че кодът е използван,ми пращат следващ и т.н. Аз имам и пари за усвояване от резервации с  кодове през миналата година,но за момента няма да пътувам,че да ги използвам.

А колко време са валидни кредитите от резервации и може ли накуп да се използват за 1резервация?
Преди време съм ползвала 2 кредита накуп ,този,последния,го имам от есента,никъде не видях срок за ползване.

# 188
Подарявам 2000MB на Yettel.
Подарени!

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 23:21 от Loolos

# 189
  • Пловдив
Имам код за 20% отстъпка на Практис, валиден до 14.01.24. Ако някой има нужда да пише.

# 190
Здравейте! И аз търся код за Answear - харесала съм си едно яке Simple Smile
Благодаря предварително!

# 191
На някой трябва ли му код за букинг? Пращам на първия писал на лично.

# 192
Здравейте, търся код за Букинг - ще помоля някой ако има да прати на съобщение.
Пробвах последните предоставени, използвани са.

# 193
Здравейте! И аз търся код за Answear - харесала съм си едно яке Simple Smile
Благодаря предварително!
Имам за 20% за НЕнамалени. Ако го искате ми напишете.

# 194
Много е неприятно това и не само за букинг. Преди време бях търсила код за намаление в определен магазин и една дама ми даде нейния и докато вляза да направя поръчка, той вече беше използван. Изключително тъпа ситуация и накрая пак не успях да поръчам с намаление 🤷♀
Затова съветвам кодовете за букинг да преминават през лично съобщение, а не тук изтипосани.
Темата се чете и от нерегистрирани потребители. Буквално за секунди се използва каквото се пусне.
Да не говорим в друга от темите как злоупотребиха с код.

Общи условия

Активация на акаунт