Ще ви разкажа моята история и ако можете да ми кажете дали откачам или не ще ви разцелувам!
Последният ми цикъл беше на 31 12 и трябваше да ми дойде на 21 01, но не. От 18 01 постоянно ми се повдига, леко ме боли корема, гърдите ми са напрегнати, не мога да заспя до 2-3 часа и ставам да опразвам хладилника. Понеже не ми е първа бременност ми стана ясно че има нещо и зачаках. На 25 01 следобед имах леко зацапване 2-3 капки и после спря, но на следващия ден се събудих с лелка. Тогава си казах е няма нищо, но и без това беше непланирано. Така до 27 когато ми спря и аз се изумих понеже цикъла ми е поне 7 дни. Същевременно гаденето и болките в корема продължават. Правих си поне 10 теста - всичките са отрицателни, но днес си мерих БТ 37,4. Изчетох всичките теми от библиотеката и се стресирах още повече понеже аз съм с отрицателен резус фактор и видях доста плашещи неща за "-" и второ дете. Чак утре в 5 съм на лекар понеже нямаше кой да гледа сина ми, а имам чувството, че дотогава ще се побъркам.
МОЛЯ ЗА УСПОКОЕНИЕ!!!