Лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева

• 27 840
  • 184
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,с новооткрита хипофункция съм на щитовидна жлеза.Не ми се иска да пия хормони доживот.Дали мога да регулирам дейността на жлезата с гладолечение?Някой ако има опит,моля за съвет!❤️

# 136
  • София
Здравейте,с новооткрита хипофункция съм на щитовидна жлеза.Не ми се иска да пия хормони доживот.Дали мога да регулирам дейността на жлезата с гладолечение?Някой ако има опит,моля за съвет!❤️

Ами опитайте. Аз съм със "студен възел" ( вече не се употребява този термин) и никога не съм пила хормони. Но пък съм гладувала.
И ако не стане - никога не е късно да започнете с хормоните. Все пак има някаква надежда.

# 137
С лечебно гладуване по Ковачева може да пробвате, но знам, че не е хубаво с чист лечебен глад. Ефекта може да е лош. Съветвам ви да пиете хормона дори и в минимална доза, за да не се влошите.

# 138
Здравейте! Изчетох няколко от темите и смятам от утре да започна. Срам не срам на ръст 1.60 чукнах 90кг и наред с наднорменото тегло се сдобих с китка здравословни проблеми , та на първо място ми е лекуването. Колкото и да отслабна ще е по-добре от това което е в момента. Днес пуснах кръв и урина. Обмислям да направя 20 дни с 10 захранване. След това отново ще пусна изследвания. Стискайте ми палци. Ако пък има още някой с мен да се подкрепяме би било страхотно.

# 139
Здравейте! Изчетох няколко от темите и смятам от утре да започна. Срам не срам на ръст 1.60 чукнах 90кг и наред с наднорменото тегло се сдобих с китка здравословни проблеми , та на първо място ми е лекуването. Колкото и да отслабна ще е по-добре от това което е в момента. Днес пуснах кръв и урина. Обмислям да направя 20 дни с 10 захранване. След това отново ще пусна изследвания. Стискайте ми палци. Ако пък има още някой с мен да се подкрепяме би било страхотно.

Успя ли да започнеш?
На мен първият ден ми е мега труден. Sad

# 140
Винаги първите три дни са трудни найстина. Аз се настройвам за едно сериозно 21 дневно предизвикателство.

# 141
Здравейте,според вас от гладуването по този метод възможно ли е да се излекуват тревожност,лоши мисли,сърцебиене и прескачане на сърцето?Веднъж съм правила 3-дневно лечебно гладуване и се чувсвах идеално.Сега съм решила малко по-дълго,поне 7-дневно + захранване.Имам и Хашимото и не съм сигурна доколко е удачно,но ще опитам.Ще се радвам да споделите опит.

# 142
Здравейте, гладуване по Ковачева е по -леко от гладуване с кленов сироп или на чай и сокове. Първите три дни са по -тежки и се постигат с воля. Според мен, може да засили тревожността. След това се засилва удоволствието от постигнатото и симптомите ще намалеят. За сърцебиене и Хашимото е хубаво да има и някой плодо зеленчук

# 143
Благодаря,имам и по-висок пулс тези дни около 98,като обикновено ми е около 70-75,това също ме притесни и една тежест в гърдите,но може би е от стрес.След празниците определено ще мина на режим.✨

# 144
Желая успех, просто не ограничава в началото плодовете до килограм и бих посъветвала да не са много сладки плодовете😀

# 145

Не мислете, че гладолечението решава всичко. То може да е даже противопоказано при проблеми с щитовидната жлеза и по различни причини. Много фактори имат значение, и едно от първите места е дали имате някакви поддържащи стресогенни фактори или сте имала сериозни такива.

# 146
https://healthingoils.com/2020/03/18/%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BD%D0%B0/

# 147

Успя ли да започнеш?

Тогава изкарах 2 дни и се наядох. Не беше назрял момента явно. На 10.06 започнахме с една приятелка.  Днес ми е 5 ден. - 4кг. , но все пак аз съм доста килограми. Нямам главоболие или други неразположения , но ми е трудно ,когато приготвям храната за децата. Минава ми мисъл да си хапна една хапка , но бързо я отпращам , когато си спомня , че веднъж го направих и после повръщах 3 дни , като сложа нещо в устата си. Мисля да направя 10дни и 5 захранване , защото после отивам на почивка с приятели и ще е много трудно. След някой друг месец ще направя 20 дни. По-лесно е когато си с някой и се подкрепяте. Успех на всички плодуващи.  Heartpulse

# 148
И аз мисля тези дни да започна едно 20 - дневно плодуване, като заедно с това ще приемам и елекролити, иначе няма да имам никаква енергия.

# 149
  • София

Успя ли да започнеш?

Тогава изкарах 2 дни и се наядох. Не беше назрял момента явно. На 10.06 започнахме с една приятелка.  Днес ми е 5 ден. - 4кг. , но все пак аз съм доста килограми. Нямам главоболие или други неразположения , но ми е трудно ,когато приготвям храната за децата. Минава ми мисъл да си хапна една хапка , но бързо я отпращам , когато си спомня , че веднъж го направих и после повръщах 3 дни , като сложа нещо в устата си. Мисля да направя 10дни и 5 захранване , защото после отивам на почивка с приятели и ще е много трудно. След някой друг месец ще направя 20 дни. По-лесно е когато си с някой и се подкрепяте. Успех на всички плодуващи.  Heartpulse

Започва да се отслабва след десетия ден. Така че, ако искате да отслабнете поне 15 или 20 дни. И аз го правих сега с такава цел - болят ме коленете и трябваше да сваля малко. Бях на плодове и чай 16 дни.

Общи условия

Активация на акаунт