Лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева

• 37 463
  • 230
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Здравейте,  не съм писала в групата . Имам нужда от разтоварване и сваляне на 3 кг . Мисля от утре да започна. Кафе мога ли първия ден да пия сутринта? Докато се попречистя обикновенно имам главоболие и кафето ми помага.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 22:51 от niditop3

# 226
  • Габрово
Здравейте!
Правя разтоварване и вече съм 5-ти ден.Има ли някой да ми прави компания?Не зная колко дни ще бъда.Другите пъти имах тежки втори и трети ден,но този път нямах никакви проблеми.Чувствам се прекрасно,с енергия и без особен глад.
Аз. Днес започвам. Не се заричам колко дни, ще видим, дано издържа повече.
Здравей!Аз се захранвам вече.Направих 15 дни на плодове.Ти до къде стигна,?
Отслабнала съм с 6 кг.Кожата ми се подобри.Доволна съм от резултата .Имам още седмица до края на захранването,а после мисля да се върна към Зоната.
Лека нощ и пиши!

# 227
До кривата круша стигнах за съжаление. Някаква алергия с кашлица ме мъчи и прекъснах. Сега се каня да уцеля подходящия момент и да почна пак. На теб браво! Страхотен резултат! Внимавай със захранването, нека е разумно и да задържиш резултата.

# 228
  • Габрово
Съжалявам за проблемите!Надявам се скоро да отшуми всичко и да започнеш отново.Сега има изобилие от плодове и е лесно.Днрс ми е четвърти ден от захранването.Още съм на постна супа и салата,но всеки ден включвам нов зеленчук.
Искам да задържа килограмите и след захранването да правя по 1 плодов ден седмично.
Хубав ден!
Niditpp3,добре дошла!Радвам се ,че се присъединявам!Успех!

# 229
Как сте, момичета? Мисля да се присъединявам лежерно и аз!

# 230
  • Габрово
Как сте, момичета? Мисля да се присъединявам лежерно и аз!
Здравейте!
Днес е осми ден от захранването и се справям добре,защото продължавам да свалям по 100-200-300 грама.
Днес на обяд ядох салата домати и краставици с малко зехтин и 3-4 залъка питка.Не беше пълнозърнеста,защото бях на басейн.За довечера приготвям крем супа от червена леща,която ще хапна с филийка пълнозърнест хляб с квасЧувствам се отлично,имам енергия.Сутрин правя упражнения около 45-50 минути-тай чи,упражнения за цяло тяло и упражнения с гири по 2 кг всяка.Минавам и доста крачки на ден.Вече са 8 кг.свалени.Смятам да се постарая и след захранването да се храня така,че да сваля още 3-4 кг.,които да запазя.
Всяка седмица ще правя един ден плодове и 1 ден с включени зеленчуци,а всеки месец по няколко дни плодове плюс захранване.
Пишете,че да си имам компания Simple Smile
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт