Нашите цветя - обща тема 22

• 34 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Бегонии миналата година имах от тоя градинските . Сях ги на сянка и вървяха едва, едва .
Лилиум от Добруджа съм . Студено е , но няма как трябва да освободя място за разсади . Издържат до - 5 гр. , така чее ще са на въздух . Аспирин слагам по 1 на 2 л вода , разбълниквам да се разтопи и поливам всичко живо що е със зелени листа , същото правя и с маята и йода , скоро четох че и содата е полезна ще опитам , ще оставя и ориз да се накисне .

# 421

Магнолията на мама

# 422
Теди, размножавала съм така и от резници и от листа https://kaktus.bg/n-124032-%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%BD%D0%BE% … D1%83%D0%BB%D0%B0).

# 423
  • Стара Загора
Преди три години на работа с колежката засадихме от тези бегонии (градинските)

на пълен пек цял ден,виреят си без проблем и си цъфтят цяло лято. Стават много красиви.И даже след зимата си избиват вече две години.

# 424
Преди три години на работа с колежката засадихме от тези бегонии (градинските)

на пълен пек цял ден,виреят си без проблем и си цъфтят цяло лято. Стават много красиви.И даже след зимата си избиват вече две години.
Страхотно! Обнадеждена съм, ще ги пробвам!

# 425
  • гр.Пловдив

Natt Yellow HeartFlowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Направо засях ...За мен е противопоказно и извън логика дървото на живота и братовете му по вид да се киснат във вода .....

# 426
  • София
Коледничето цъфна по никое време

Теменужки

Срамежлив минзухар

Напоръчах си цветя
 Хамерокалис и алстромелия са на грудки,а мушката са цъфнали
Калиопе

И Антик

# 427
Бегонии миналата година имах от тоя градинските . Сях ги на сянка и вървяха едва, едва .
Лилиум от Добруджа съм . Студено е , но няма как трябва да освободя място за разсади . Издържат до - 5 гр. , така чее ще са на въздух . Аспирин слагам по 1 на 2 л вода , разбълниквам да се разтопи и поливам всичко живо що е със зелени листа , същото правя и с маята и йода , скоро четох че и содата е полезна ще опитам , ще оставя и ориз да се накисне .

Извинете а за какво помагат тези смеси? Благодаря

# 428

Извинете а за какво помагат тези смеси? Благодаря

За доброто развитие на растенията.

# 429
Момичета, здравейте, знаете ли какво е това цвете?

# 430
Cineraria cruentus или Pericallis senettii. Обича на хладно, най-добре цъфти навън.

# 431
Благодаря!

# 432
Момичета, здравейте, знаете ли какво е това цвете?
Сенецио му казват в България
https://cvete.eu/tsinerariya/

# 433
  • На морето!
Записвам се и аз с първото букетче от моя двор

Моето Коледниче също не успя да нацъфти хубаво тази година, ще го преместя от прозореца за топлите месеци и есента отново ще го върна на Източен прозорец. Правилно ли разбрах?

# 434
Първото лале в градината - отваря се от светлината :

и се затваря привечер. Не мога да спра да му се радвам.

То е от новите ми лалета, които садих през ноември.
А тези са от старите, но са се паднали точно на пътечката и малко са пострадали от невнимание. Наесен ще ги преместя.

И като съм започнала, да добавя и тези красоти.

Общи условия

Активация на акаунт