Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 36 466
  • 539
  •   1
Отговори
# 120
MG, какво е ръкав? За втори път го споменаваш, ръкохватка ли имаш предвид?
Не ,просто жаргонен израз ръчна машина за еспресо
Подобна

Е значи ръкохватка, как не. Ама това си е ваш вътрешнозаводски жаргон, щото не е като да падаме от небето и за пръв път да чуваме за тези машини, нали…

# 121
MG, какво е ръкав? За втори път го споменаваш, ръкохватка ли имаш предвид?
Не ,просто жаргонен израз ръчна машина за еспресо
Подобна

Е значи ръкохватка, как не. Ама това си е ваш вътрешнозаводски жаргон, щото не е като да падаме от небето и за пръв път да чуваме за тези машини, нали…
Ама защо пишете глупости не разбирам.Въобще какви ги пишете ?!!!

# 122
Не знам защо, много кафета може би 🤭

# 123
Не знам защо, много кафета може би 🤭
Въпросът е какво има добавено в кафето JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 124
И какво общо имат машините с ръкохватка (най-сетне се разбра какво е ръкав) с "мерцедеса" на автоматите?
Леле майко,ти сериозно ли😀ми чети с разбиране.Нищо подобно не съм казвала
Не,не е казвал така човека.така си го знам от хората около мен ,които ползват такива машини.Изведнъж специалист по кафе машините,хайде да ни обогатиш знанията.Коя е най-добрата ,параметри и прочие
Аз използвах жаргонен израз,надявам се да не ме питате какво е  жаргон😀
Според моя вкус за еспресо-никой автомат. Ако искаш да пишеш за "ръкави", си има тема.
Предлагам ти да си останеш с този жаргон за пред хората, с които си говорите така. Явно на никой тук не му е познат.
Научи се да пишеш на бъларски език, а след това обяснявай какво е жаргон.

# 125
И какво общо имат машините с ръкохватка (най-сетне се разбра какво е ръкав) с "мерцедеса" на автоматите?
Леле майко,ти сериозно ли😀ми чети с разбиране.Нищо подобно не съм казвала
Не,не е казвал така човека.така си го знам от хората около мен ,които ползват такива машини.Изведнъж специалист по кафе машините,хайде да ни обогатиш знанията.Коя е най-добрата ,параметри и прочие
Аз използвах жаргонен израз,надявам се да не ме питате какво е  жаргон😀
Според моя вкус за еспресо-никой автомат. Ако искаш да пишеш за "ръкави", си има тема.
Предлагам ти да си останеш с този жаргон за пред хората, с които си говорите така. Явно на никой тук не му е познат.
Научи се да пишеш на бъларски език, а след това обяснявай какво е жаргон.
Обичам да ми обясняват ,как да пиша😂
Точно защото не е познат обясних,но не разбирам защо изместихте темата.Най добрата кафе машина за бита е Гаджа!
Прави страхотно кафе,капучино и макиато.
Параметрите и са чудесни.Саеко е на второ място в моята класация!Това го пиша от опит!Ако се наложи ще обяснявам какво означава “пиша от опит”😂😂😂

# 126
Philips - Gaggia - Saeco са една фирма от далечната 2009г. Разработките за автоматични машини са еднакви.

# 127
Philips - Gaggia - Saeco са една фирма от далечната 2009г. Разработките за автоматични машини са еднакви.
Да, първата ни машина(с ръкохватка) беше Саеко, докато на втората вече си пишеше филип-саеко.

# 128
Ще се наложи пренареждане на кафе-ъгъла, но това е бял кахър

Мелачката настроена на три, и кафето (нямаше милано стайл, та взех сицилия) - едва капе. На 5 нещата се получиха добре. Температурата - на макс, сила на вкуса - средна. Сигурно ще има допълнително донастройване, но се получи добър резултат

# 129
Здравейте!
Аз се колебая между
De'Longhi Magnifica S ECAM11.112.B по-стар модел, но пък 'best seller' в Amazon и номер 1 в категория bean to cup машини
И Delonghi ECAM220.22.GB MAGNIFICA START
https://electron.bg/produkt/delonghi-ecam22022gb-magnifica-start … 450-bar-p-348311/

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм със Старт, но с модела с повече напитки, сива е на цвят и съм много доволна. Ползваме я вече 7 месеца, прави хубаво кафе за нашия вкус.

# 131
А какво кафе на зърна ползвате?

# 132
  • до най-прекрасния мъж
Аз това:

# 133
На база отзиви - и двете са добри. На няколко места срещнах коментари, че втората е реален наследник на първата, но с подобрения, така че може би това ще наклони везните, в случай, че не сте избрали

# 134
Да, аз четох доста отзиви из чужди сайтове.
Сметнахме, че доп.неща, които предлага новия модел не са ни важни, а и разликата в цената идваше към 200лв., така че поръчах по-стария модел.
Между другото в момента е намалена в амазон де, излиза 540лв. С безплатна доставка до бг.

Общи условия

Активация на акаунт