НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 479
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • Карлово
Добро утро!
Днес пак сме от ранобудните. Явно ни излизат задните кътници, спи неспокойно, а и ръката й е все в устата, бута назад. Даже днес си мисля да погледна за някаква дъвкалка с по продълговата форма, за да може да я дъвче назад.
Ведър ден!

# 136
Ето ме и мен.
Успешно прекарах грипа и до вчера си бях вкъщи. размотавах се с маска на лицето и много много не гушках Васи та силно се надявам да не съм я заразила.

Майче честито и от мен. Да е безаварийно.
Сердика картините са много хубави.
 Аз не мога да рисувам не мога да пея, не мога да плета ............ кво мога въобще - да щракам на компютъра ТОВА Е!!  Laughing

Ние активно се занимаваме с апартамента ни така че сигурно до Април ще се местим в Слатина.

Ето я и мойта гордост - кухнята. http://community.webshots.com/album/301246144mJvrTH
Поръчахме я в Айко и въпреки лошите отзиви от там ни я доставиха навреме и с всички чаркове.

Честно казано зъби не мия. Я явно трябва..... взимам си поука.
Вигантол не давам. Фонтанелата ни е затворена.

# 137
За бибата - как да не я махна като имам два светли примера - сестрата на мъж ми с биба докъм 3-4 годишна възраст; брат ми с черни млечни зъби от непрекъснато даване на биба, натопена в мед. Ако Мини иска да чеше зъбки-има прекрасни чесалки за зъбки. Бибата е вързана не с чесане, а със сукателния рефлекс, който вече замира (вода пие много рядко и само от стъклена чаша, сок - с него се поим- от чаша с твърд накрайник). Колкото до успокоителния ефект на бибата - Мини се успокоява и с други неща - с една моя пижамка като гушка, с някои плюшени играчки. Надявам се новите зъбки да излязат без много мъки, както зъбките досега.
Мием зъбки с ненедент - харесва и, хапе. Ще мием и плакнем - Мини има 24 каратова усмивка до сливиците и ще се боря зъбките и да са като перлички. Зимафлуор спрях да давам, но пак ще започна. Вигантол -вече не, общо съм дала 1 опаковка и половина за 1 година.

Ново при нас няма - Мини става все по-умна и хубава, майка и -обратно, но се ла ви!

# 138
Някой беше писал преди време че се занимава с ИСО.
Ама не си спомням кой беше. Да се обади ако иска да обменим опит.
Щото аз съм във вихъра сега на сертифицирането.  Rolling Eyes и съм полудяла.

# 139
  • София
Привет!

Днес тръгнах да върша работа и то не в центъра (което е невъзможно), а в периферията на града - Хладилника. Е, отне ми 2 часа и половина да ида от Овча купел до Хладилника, да взема едни неща и да се върна обратно. Задръстванията бяха феноменални! Предполагам, че картинката в центъра напомня на януари 1997, когато ходехме на училище заедно с шествията, преминавахме през барикадите и ни пускаха от час, за да се включим в митингите.

Тити, не знам дали се бъзикаш, но аз установих, че на скорион наистина не се крещи. Безпредметно е. То ме гледа зло и не се впечатлява. Онзи ден за пръв път съвсем съзнателно ми отказа да направи нещо, и то на инат. Беше си хвърлила лигавника на пода, аз го вдигнах. Тя го хвърли пак и се започна - сигурно 30 пъти и казах "Вдигни лигавника!", като започнах с мек и приятен, не силно заинтригуван тон и градирах до много строг, нисък и с истерични нотки  Mr. Green, а Роси ме гледаше сериозно в очите и на всяко "Вдигни лигавника!" отговаряше с отрицателно въртене на главата и сумтене. Оставях я и "да забрави", ама не. Накрая и казах "Ще ти дам това сиренце. Донеси ми лигавника, дай го на мама!" и размяната беше осъществена  Twisted Evil   

Гери, честита кухня!
И разбира се, честито возило на Филковица и фамилията. Прав е човекът, майче - с две малки деца кой таксиметров шофьор ще ти се зарадва?

# 140
  • София
Симка, как така онзи ден за пръв път ти е отказала да направи нещо, шегуаш се нали, не може чак сега да ти отказва Mr. Green

# 141
  • София
Беба, мда, едва ли някой си мисли, че е възможно досега винаги да е била съгласна с мен. Представяш ли си? Всъщност исках да кажа, че за пръв не просто ме пренебрегна, или се разпищя, а най-сериозно и спокойно ми съобщи, че няма да го направи.  Laughing

Сега като чета какво става с таксиметровите шофьори - не, това на прилича на 97-ма, а на идиотските и необосновани простести след убийството на момченцето. Дразня се и не мисля, че този път някой ще ги подкрепи.

# 142
а аз дори не знам за какво иде реч. просто нам, чв таксиметраджиите стачкуват. новини не знам откога несъм гледала. затъпяваааам  Confused

# 143
Здравейте мами съжалявам че не влизах толково време но нещо ми стана с копютара.   

# 144
  • Gabrowo->Sofia
О, rosse, здравей пак. Хайде, щом компютъра е вече наред ще те чакаме по-честичко тук.

Ние утре сутрин заминаваме на вилата на притятели. Ще бъдем 3 броя майки, 3 броя татковци и 3 броя деца. Едно на 6м., Ваньо и още едно на 2 г. Сборна формация отвсякъде. Много се радвам, че ще сменим обстановката за малко. Омръзнало ми е от асфалтовия Младост.
Желая и на вас весело изкарване на weekend-а

# 145
Добро утро, мамчета и бебчета  Heart Eyes
Аз повече от обикновенно нямам време на последък да се доближа да форума дори и страшно ми липсате, но в момента съм под невероятно напрежение, тъй като се боря с корпоративни финанси и след седмица трябва да съм на изпит, който нямам и най- бегла идея как ще взема, защото това е ненаучаемо, особено когато не си бил нито на лекцииу нито на упражнения. Успоредно с това карам шоферските курсове, та още един дипломиран убиец по пътищата да се появи  Twisted Evil и след това ме чакат курсове за вътрешен одитор за ИСО, като успоредно с това си имам и работа и други задължения разбира се......в следствие на всичко това съм ето така  Crazy вече. Гери, аз казах за ИСО- то по- рано.....ние сме вече на финалните етапи,но ми излиза душата. Коя фирма ви сертифицира вас и за каква дейност? Сори за целия офф  Wink

Хайде набързо и по темите, които поне мернах, че обсъждате
Фонтанела имаме и сякаш доста има още да се затваря, но не съм се притеснила все още. Вигантол отговорно забравям да давам, ако трябва да съм честна  Embarassed
Зъби мием всяка вечер преди лягане- първо аз, а после и Нана сама, но само с водичка още, че не ми се иска да я храня с паста за зъби.
Вивита, Саши е страхотен красавец и изглежда доста по- голям поне на снимките.....не мога да повярвам кога пораснаха онези мънички безпомощни котета, който се чакахме да се родим преди малко повече от година, че и инатът им вече е подобаващ  Laughing
Гери, много красива кухня......да ти е честита и да си я ползвате с много кулинарна наслада   bouquet

еми хайде аз отивам да се уча пак......днес може да Южния парк да отскочим и мнооого се надявам да се засечем с някоя мама там  Sunglasses

# 146
  • Sofia
Здравейте мами,

За ината:Йоско е голям инат,дали е от зодията или е сборно от големия инат на мама и тате,не знам.Но като се затръшка за нещо,няма оправия:-)Научих Йоско да пие от обикновена чаша.баща му донесе от последната командировка комплект чашка ,купичка и чинийка с "Колите".Чашката е малка и много удобна.като пие от нея Йоско не се полива.Simple SmileИмаме и много ефектна играчка,озвучена:-)ето снимка:
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928804224792910/0
А ето го и пехливанинът:-))
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928804215974114/1
Били,браво на каратиста:-)
гери,честита кухня:-)
ме4е,успех с курсовете,много добре разбирам какво ти е:-)Дано имаш спокоен инструктор;-)Но и да е нервен,не му се връзвай,ами го слушай внимателно:-))))Ако можете с мъж ти карайте на някой полигон.Като карах курсовете,мъжът ми също много ми помогна.Качихме се на паркинга на Симеоновския лифт и там ме учи.Доста неща знам от него.Simple Smile))

# 147
  • Ruse
привет на вси4ки мами и техните малки скорпион4ета Twisted Evil
от три дена Ели категори4но отказв да седне в коли4ката си и продим ве4е пе6.Незнам това дете как издържа тези преходи-ходим по 4 4аса пеш ама ела те я вижте после как спи като къпана по 3 4аса и яде като ламя Joy
днес си купихме нови убувки тип маратонка и то на ПУМА  Mr. Green(снимка 6те покажа утре)
За бравих да кажа 4е сме и с болно ушенце и сега слагаме капки за уши.Ли4ната каза 4е сигурно е влязло води4ка макар 4е аз винаги старателно и 4истя ушетата след баня

# 148
днес мина прощъпулникът на петра. сутринта събрахме пръчки от градината, после намотахме около всяка пръчка листчета с описани професии и после пуснахме детето да си избира. петра хвана пръчката с професия "лекар" и понеже аз не одобрих избора й ( Mr. Green), а тя докосна и още една, то с настървение се хванах за втората белким излезе нещо по-читаво. според пръчка номер 2, петра ще стане "агроном или нещо свързано със селото"  Mr. Green е, това е то - не можа архитект или антрополог да хване, а агроном. ако бяхме сложили кранист или багерист, навярно това щеше да гепи. добре че не вярвам на такива неща  Joy.
детето се държа прекрасно. изтърпя 20-те човека + деца наоколо, които влизаха и излизаха на порции, без да се размрънка. изгра си и сега се къпят с баща си, а тя пищи от кеф. сег аотивам да приспивам.

# 149
  • София-там нейде в западната част
привет  Hug
рождения ден на татко мина много приятно Ема се глезоти цял ден - нали е при бабите и деди  Grinning прибрахме се чак сега и едвам дочака да си легне - толкова беше уморена днес
майче честито ти лекарче-агрономче  Grinning ... ще видим утре как ще мине при нас ... не бях срещала така да се прави прощъпулник тоест така да се рредят професиите - интересно ... аз мисля да наредя предмети ... ще видим и как ще се преборя с питката реших да е тази Слънце дето и микки я е правила
айде да видя какво става при ФШ-па ... лека нощ от мен  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт