НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 481
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
майче, лекар, агроном- веднага се сещам за ветеринарен лекар, което си е чудна професия Peace
ние сме в самоков. напоследък съм се превърнала в домакин- посрещам и изпращам гости на къщичката, занимавам се с охрани, чистачки, перални.  Crazy но съм доволна. запознавам се с много и то интересни хора.
кейти се събуди....до скоро

# 151
Добро утро. Ние си имаме болен тати.Но е инат и на лекар не иска да отиде, а 2 дена има температура - 37,1-37,6. Кити и тя взе да кашля, повече от преди, защото тя така и не спря да кашля от Коледа до сега. Но докторите все казват, че нищо и няма.

# 152
майче - нямаше да се сетя да направя така с пръчките. Хитро! А за избора на петра - нещата са си предопределени  Mr. Green аз като избирах много какви предмети да сложа на платното, и не съм уцелила на детето бъдещата професия  Mr. Green
и все пак ветеринарен лекар е по-добре от селски фелдшер

ме4е, наистина не мога да си представя как вършиш всичко това. Браво!
а на юка заниманията ми изглеждат много приятни. Юка, аз чак сега ти разгледах снимките в подписа - много хубава къщичка! Може ли инфо за условията - на лични?

от няколко дни влизаме в тоалетната заедно с Деян - да показвам къде се пишка. Незнам дали това зацепва, но пък се научи да къса миниатюрни парченца тоалетна хартия и да ми ги подава с най-чаровната си усмивка  Sunglasses

а сега се стягаме за разходка с Роси.

# 153
  • Карлово
Много ме е яд #Cussing outПисах, писах и всичко пак се затри. #Cussing out
Мече, ползотворно четене!
Майче, честита ти лекар-агрономка!
Деситка, някой друг ще да е бил с питката, аз такива работи не умея Wink
Ние вчера бяхме в Пловдив на покупки. Купихме си ламиниран паркет за детската стая + ФОТОАПАРАТ. Най-после.  На лизинг от Техномаркет. Леле, то било много хубаво да пазаруваш без пари.   Що ли не си взехме и една плазма  Mr. Green А в Домко съм очарована от разнообразието на тапети и детски пердета. Такива красоти!
Утре ще пусна снимки с новото фото.
Лек ден!
Оциклих се най-накрая. Откриваме и ние сезона на бебеправенето

# 154
  • София
микки честити покупки и ние си имаме ново фото и нов мр3 плайер, но фотото малко още ми е като извънземно, трябва да седна да го разуча Wink

и честито оцикляне....Grinning ти май си рекордьора тук

# 155
я да метна един въпрос:
от ок. месец петранка отказва да яде. ама като казвам отказва, значи точно това - не ще кремове, пюрета, попара, нишестета, грис, пасиран храна, на парченца, филии, абе нищо. а беше стигнала почти до етапа да яде ор нашите пържоли и пържени картофи  Mr. Green на шега й купих пюрета на ганчев за след 6 м. и тя почна да кльопа с охота. та сега купувам пюрета за бебета над 4 и 6. м и вътре слагам сухар, за а сгъстя. ако ссмеся с нормална манджа, не ще. на някой даму хрумва какво мога да направя по въпроса, различно от купуване на бебешка храна? и изобщо някой да е чел за такова връщане назад? много тъпо става.
мики - а честито и от мен. като зная аз колко чаках, представям си теб каква радост те гони Simple Smile

# 156
Майче, и Кити пак отказва да яде. Пие само кисело мляко. Но тя и бебешка храна не иска, та не знам какво да ти кажа по въпроса. Аз нищо не съм чела за това. А докторката каза да и давам каквото иска, защото като никнели зъби всичко можело да стане и тя си знае кое и е най-добре.

# 157
  • Sofia
Йоско мина на домашни манджи и домашни кисели,кекс с кисело мляко.Кухня не иска изобщо.

# 158
  • София-там нейде в западната част
микки честито  Grinning сериозен рекорд ... дам сетих се че не си те май канеста беше  Mr. Green
аз се преборих с питката и сега я пека ... май ще се получи да видим дали ще става и за ядене  Wink
майче Ема около годинката имаше такъв етап но за 10 дена не искаше почти нищо да яде - ниито домашно нито готови пюрета, но мина от самосебе си ... не че ти помогнах много ама
айде отивам да се чипкамммм

# 159
  • Димитровград
Майче,Едита е на кухня и яде всичко пасирано гладко.Бях питала преди време дали още пасирате,та затова беше.Ако не е добре пасирано-не яде.Аз четох,че до три годинки се научавали да дъвчат и не се тревожа.И готовите пюрета също много ги обича.Единствената идея,която ми идва,е да я захранваш пак наново.Ще прояде пак нормална храна,бебета са си още.
При нас нищо ново.Чакаме снимки да видим от днешните събития.

# 160
и като говоря за връщане назад, да споделя още един синдром - петра от петък е неразделна с гумените си играчки от 3-месечната й възраст, с които доскоро я къпехме и към които не проявяваше никакъв интерес. не ги пуска по никакъв повод - яде с тях, спи с тях, разнася си ги из къщата, вози ги на количката, абе бебешка му работа Simple Smile.

добро утро Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 08:23 от majceto

# 161
  bouquetДобро утро и от мен!
Ние както никога сме ранобудни, че и кисели.
Успешна седмица пожелавам! Heart Eyes

# 162
ДУ.
Нашият татко снощи дикна 39. Тази сутрин и кити стана с температура - 38. Още не можем да я свалим.

# 163
олееее, бубе, ама тая зима направо ви разби  ooooh!

# 164
Майче, така е. Ама то с тези температури тук и вирусите мутираха. Дано не е нещо сериозно. А аз си мислех, че като се цедя почти 10 месеца, Кити няма да боледува. И това се оказа мит и заблуда.

Общи условия

Активация на акаунт