НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 482
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
не знам, мила...
петра не е боледувала ни веднъж    чук-чук
не знам дали щото е кърмена, дали щото просто си е здрава, ама не я пазим много-много. малко като цигане я гледаме - у дома ходи по чорапи, без топлинки/обувки, а Т е не повече от 19 градуса,  чорапогащник само 1-2 пъти съм обувала, шал и ръкавици не слагам, а шапка само 20-тина пъти - когато е кучешки студ. иначе не ще. явно си е до организъмче.
дано се оправите бързо, де...

# 166
  • София
даа това с кърмата е мит, по-скоро изкарват болестите малко по-леко, не толкова, че не боледуват. И аз кърмих и то допреди 2 седмици, но се скъса да боледува човекът.

Бубе, да се оправят болните по-бързо и да ви е за последно боледуване, за тази зима, а защо не и за тази година Simple Smile

# 167
Добро утро!
Ние сме добре , засега избегнахме грипа, но аз спрях Мони за седмица и половина от училище, докато вилнееше гадния вирус.
Ирен все повече говори , което ме улеснява с контактите ми с нея.
По повод кърменето - моята теория е , че майката предава антитела на бебето и всъщност зависи какви антитела има, а тя няма всички..., та кърмата не е панацея , но естествено , че трябва да се кърми.
Малее , аз не съм разбрала , че има още мами без цикъл..- Мики - успех  bouquet

# 168
  • Димитровград
Честит рожден ден на Илия на Симка!!!Да е жив и здрав!!!
Бубе,дано да не е нещо сериозно!

# 169
  • Карлово
Бубе, и аз мисля, че кърменето не е гаранция. Мартина още я кърмя, но нищо почти не ни е подминало. Само сегашната грипна вълна, но аз го отдавам по-скоро на факта, че през декември два пъти кара някакъв вирус. Както и да е, важно е да оздравява бързо Кити и таткото!
Честит рожден ден на Илия на Симка! Щастливо и безгрижно детство!
Майче, и Мартина е на вълна чесалки и дъвкалки, но я мъчат задните кътници.
Моан, браво на малката бърборана!

# 170
и аз сега видях, че ИЛИЯ ИМА РД! затова се намърдах пак - да честитя! да е жив и здрав!    bouquet

мики - ама петра не ги дъвче или гризе или нещо подобно. просто си ги разнася...

# 171
  • София-там нейде в западната част
добро утро и от мен  Hug
ЧРД на сладкия Илия   bouquet
бубе айде и при вас да свършавт тия болести аман
за прощъпулника на Емата мина много добре с доста емоции ... аз съм доволна от себе си че се справих с питката /ще пусна снимки после / ... Емата побягна след питката първо и си взе няколко порчета от нея веднага и известно време не обръщаше внимание на предметите  Laughing после занесе малко хляб на баба си / както съм направила и аз като малка / след това отиде до нещата и доста задълбочено ги гледаше / какво точно да взема  Mr. Green/ спря се на компютърната мишка  Flutter взе я даде ми я и награби и портофейла после изсипа всичко от него остана доволна от себе си и повече и не погледна към наредените предмети ... туй то целенасочено дете  Laughing

# 172
  • София-там нейде в западната част
ето и снимоките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104444

# 173
ЧРД на Илия!
Само аз още не съм правила прощъпулник май...ще взема в неделя да направя.
За кърменето - аз си мисля, че са по-здрави. Например не знам аз колко пъти бях болна на антибиотици миналата година, а Мини /да чукна на дърво/ нищо не я ловеше. Досега 3 пъти се е сополявела само при изрични грижи от наша страна да я простудим Cry. Не я закалявам.

Забавно от Мини - казва си вече името - веднъж Мими, веднъж Мини. Казва банан - "бам" и дори "бам папи". Също "тай" - чай. Половината пилета са "папе" - пате, но папагалите са "коко".

Научила се е да ме хапе /пада ти се мамо, нали ми наряза бибата!/, дере, скубе весело и игриво. Само мен ме третира така. С баща си се целуват по ръчичките. Предпочита баща си и дядо си, мисля, защото те я гушкат и носят повече. А може и щот разбира, че са мъже, знам ли?...

# 174
  • София
кукла - и аз не съм правила прощапулник.....срам и позор, хем първи проходи Филип Wink

ЧРД на Илия!!! Всичко най-хубаво му пожелавам, да са пълни дните му със щастие, усмивки и здраве Simple Smile)

# 175
ЧРД на Илия! Да расте здрав и весел! Специални поздрави от Ванко! Heart Eyes
Бубу, Филип е страшен на аватара! Laughing
Емата  Heart Eyes!
Буба, бързо да се оправяте и да ви е за последно тази зима Naughty!
Кукла, аватара ти какво е?
Ние влязохме в нова, най-тежката до сега фаза на зъбоникненето. Детето е кисело и супер активно. Прави беля след беля.
Побутва си табуретка, качва се на нея и хоп със салто в кошарата Shocked и всичко това хилейки се с глас на всяко мое "не". Другия номер е от вътрешната страна на кошарата хващайки се на рамката и запъвайки крака в мрежата да се набере до кръста и половината тяло е над кошарата и напред. Всичко това си го прави мирно и тихо, само понакога си казва "качи, качи катица /катерица, така му казваме ние/".
Казвах ли ви преди колко ми е кротко детето, е взимам си думите назад Simple Smile.

# 176
  • Карлово
Деситка, Емата е като фея в тази рокличка Heart Eyes

# 177
  • София
Честит рожден на Илия  bouquet
Ей, че лошо с тия болести, Бубе, дано да не нещо сериозно и по-бързо са минава Hug Кърменето не мисля, че намалява вероятността от боледуване, детето на братовчед ми не е кърмено и ден, а и не е боледувало досега, вече е на 4 г. Обратният случай-аз Mr. Green, макар и кърмена, като малка, все съм била по болници, непрекъснато болна. Така че много не вярвам на това.

# 178
Здрваейте пак. Димитър е с бронхит. Изписаха му антибиотик за 40 лв.
Катерина е почнала и тя да развиа, но ощее е в слаба форма. И тя минава на Клацид. Това е.
Няма Свети Валентин, има лекарства. Sad Cry

# 179
последното изречение звучи като за края на света. Бубо, този празник не е толкова важен - важното е да оздравеят.
Пък в София може климатът да ви понася повече.

Общи условия

Активация на акаунт