НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 464
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Ruse
Добро утро на вси4ки от нас
Моята щека ме изненада тази сутрин:всяка сутрин като й вземам бибата когато става й казвам за да непла4е 4е бибата утива да спи и тази сутрин моето девой4е със самото си ставане слага бибата на възглавни4ката си и вика"спи"-ей такива о4и олещих #CrazyТази и предната нощ бяха кошмарни за нас -беба цял нощ се мятаще и проплаквше на сън и днес мога да кажа 4е нашия процес на озъбване завърши Mr. Green-пробиха и долните два ку4ешки зъба-ве4е се надявам 4е няма да имаме проблеми с останалите зъб4ета(казаха ми 4е останалите не се усещали как и кога растат)
лек ден на вси4ки  bouquet

# 196
Привет, честити zъби, рожденни дни на децата и всичко добро на майките  Hug
Поля, мерси че го каzа. Саши ми прилича на майка ми, но мъжа ми толкова иска той да прилича на него, че не му каzвам го каzвам. Той наистина прилича и на бащ си, все е усмихнат и толкова мил и чувствителен  Wink
Бубе, не zнам дали и моя постинг ще проzвучи грубо, но аz съм на мнение , че неправилно и прекалено често даваш антибиотици на Кити. ЛЕкарката явно не и се zанимава с майки да и се оплакват непрестанно и иzписва там нещо да и е мирна главата , което си е направо престъпно. Предния път беше дала zа кашлица... под предтекст , че имало в околността пневмония  #Crazy ами ако малката беше хванала пневмония с какво щяха да я лекуват като вече са я натъпкали с антибиотик????  За лек бронхит не се дава антибиотик Антибиотик не се дава zа вирусни (не влияе),  а zа бактериални и при това сериоzни инфекции.
Айде сега по темата  Wink как сте с приготовленията zа Св. Валентин  Wink

# 197
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро.
Бубе, тая зима ви измъчи, ха дано това да е наистина за последно.
Нашата малка двудневна почивка мина много бързо. Можех да изкарам така още 20 дена, ама нямааааааааааа. Времето беше благосклонно, сякаш не е февруари. Два дни закусвахме и обядвахме на двора пред къщата. Късно вечер като мръкне влизахме вътре край камината. Иван често, често ходеше до нея и я духаше. Даже вечерта докато заспиваше пак духаше и говореше нещо непонятно. Ето снимков материал
Микки, честито ви ново фото. Много снимки на чаровната Мартина да направите.
Съпричастна съм на всички със зъбоникнещи деца. И у нас е така. Киселаж голям, а дори не са кучешки. Чуди се каква простотия да сътвори и с какво или къде да си блъсне главата. Не знам това дали го успокоява, но голямо удряне пада.
За постригването мога да споделя опит. Постригахме Иван в люлката с машинка на батерии, за да не ми пречи кабела. Довършителните операции бяха на рамото на татко му и накрая във ваничката.

# 198
Здравейте мами как сте слушат ли  бебковците.

# 199
привет и от нас! завърнахме се вкъщи. кейти пищеше от радост като си видя стаята и играчкте. аз също  Mr. Green сега трябва да разтоварвам багажи, да чистя къщата, а хич не ми се захваща...
за кърмата и болестите- не знам защо някои смятат, че кърмата е панацея и децата няма да боледуват като са кърмени. то ако е така, всеки ще се напрегне да кърми и няма да има болести. децата си боледуват, но изкарват доста по-леко болестите. поне при нас е така. кейти се оправя за ден-два, а на нас ни трябва по седмица. не знам как стои точно въпроса с антителата, но аз много съм боледувала, та може да съм й предала доста защити  Grinning
бубе, много ви се събра. пожелавам ви бързо оздравяване и много спокойствие.
майче, шашардисваш ме с ентусиазма си. браво!  Hug
отивам да пийна едно кафенце и да бъркам манджа на кейти за обяд.
хубав ден ви пожелавам!

# 200
  • София
Привет!
Благодаря на всички за поздравленията от името на Илия - човекът с нов викингски катапулт от Лего. Или може би трябва да кажа това за татко му - тази сутрин станаха в 8, не закусиха, някои закъсняха за работа и час и половина сглобяваха въпросното чудо на човешкото (мъжкото) въображение.

Празникът мина много добре, на едно наше любимо място за подобни мероприятия - нещо като кафе-сладкарница с детски кът и много мили хора, които се занимават с децата топло и усмихнато. Не съжалих за решението да взема и Роси - тя се забавлява лудо на пързалката и в басейна с топки, хапна домашна торта, пи сок от кутийка за първи път и дори успя да свие една-две царевични пръчици (също за пръв път).

В неделя пък бяхме на разходка с Деян  Flutter  Sunglasses, но засега двамата с Роси най-много да се сдърпат за някоя играчка. Ще пораснат, те, ще пораснат  Mr. Green

Въпрос: Трябва да купувам нов матрак за креватчето. Искам съвет - полиуретанов ли, кокосов ли, смесен ли? Мисля си, изкуственият сигурно не задържа микроорганизми, но пък запарва.... Абе, ей така съм  newsm78 Помогнете!

За Буба_катинка бързо оздравяване, повече късмет и Always look on the bright side of life, демек "горе главата"
Дидди, браво на вас! Повече такива уикенди желая!

# 201
  • Карлово
Диди, като гледам и Ванката как умело държи волана, готови са за едно рали с Мартина. Завидях мъничко за уикенда, но съвсем малко, защото ние следващата седмица пък заминаваме за м. Бяла река над Калофер на една вила
Симка, не мога да помогна със съвет за матрачето. Нашият е на Тед, двулицев, но от какво е не знам.

# 202
  • Пловдив
Симка, нашият го взехме от щъркел - има някаква слама вътре, която не задържала влага - доколкото си спомням така ми обясниха в магазина и ако не се лъжа е на Бертони. Аз съм доволна - не беше много скъп ( абе леглото с матрака бяха около 200 лв )

# 203
Влизам само да се разпиша,че нещо все не мога да се организирам напоследък.
Най-после ще ни направят ваксината за 13ти месец в четвъртък(крайно време беше).
И понеже нямам с какво да се похваля поне и тук да се оплача- моята бивша най-добра приятелка е завела дело срещу мен и чак след три минали дела се е сетила да спомене настоящият ми адрес та да разбера и аз че ме съдят.А преди две седмици говорихме по телефона и тя вероятно просто не се е сетила да ми спомене какви ги върши.За пореден път съм страшно разочарована от "приятелка".

# 204
  • Gabrowo->Sofia
Жмо,  #Crazy к'ва е тя приятелка, к'во е това чудо! Съчувствам ти.

# 205
да бе, много ти е добра приятелката - няма що  ooooh!

# 206
жмо, какво да ти кажа. аз пък тотално съм разочарована от всичките си приятелки. не знам защо така се промениха тези жени след раждането на катето. всъщност имам някакви предположения...
не знам жените ли сме едни такива зли и завистливи, що ли...
ама пък чак да те съди, все пак приятелки сте били, каквото и да се е случило.

# 207
вивита, за антибиотика и аз много не съм съгласна, но като ме е страх, давам.  А предния път  ни лекума друга докторка - бяхме в Павликени. Тази тук обикновено изписва антибиотик в краен случай.Ама този ът нямаше как - Кити кашля от 2 месеца. И пихме всички сиропи - не помагат, слиза надолу.
Жмо, и аз съм разочарована от приятелките си. Не от всички - слава богу. Надявам се да нямаш повече такива приятелки. Отивам, че Кити плаче.

# 208
Скоро не съм писала, но ви чета!
Надявам се скоро вече всички да са здрави и да си направим една среща!  Hug

# 209
  • Димитровград
Жмо,направо ме разби.Пожелавам бързо решаване на проблема.
Матрак,нашият е на тед,двулицев.Има лятна и зимна страна,доволна съм.Мисля,че е с пружини вътре,но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт