НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 462
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Карлово
Леле, Жмо, е* си и приятелката.  #Crazy

# 211
 smile3525 ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ!!!  newsm51
Мен тази сутрин мъжът ми ме събуди с букет цветя и закуска и затова съм в добро настроение!
Относно приятелката-тя ме предава за трети път и този път ще е за последно.Преди все й прощавах вярвайки че наистина съжалява,ама то взе че стана като в сапунен сериал историята ми с нея.
Хубав ден желая на всички!

# 212
хубав ден и от мен!  bouquet
днес петра ни черпи със ставане в 8.05. вече се чудих какво да правя още по кревата и тъкмо си мислех да ставам, независимо че ще я събудя, и гсм-то на филков иззвъня. клиент някакъв. та в края на краищата, не аз събудих детето  Simple Smile

# 213
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН !ЖЕЛАЯ  МНОГО ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!: newsm76 Heart Eyes Two Hearts Two Hearts txtloves
 ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!-) cheers dancing

Жмо,аз нямам най -добри приятелки,но и проблеми не съм имала с приятелките си.Знам ,че жените сме подли и коварни понякога,ама чак пък съд,това ми се вижда пракалено!
матрак-Ние поръчахме от Вис Виталис дюшече.Тъй като креватчето на Йоско е моето 36 годишно креватче.И е стеснявано някога,се наложи да поръчам дюшек.Доволна съм за сега.А когато купихме подвижното легло-кошара,понеже е на старо ни го продадоха със все дюшек,който сега го ползвам като шалте за упраженения.Simple SmileКошарата е при нашите.Симка, във Вис Виталис има и кокосови дюшеци,струват 80 лева и ти ги правят по по размер на кревата.Нашият излезе 40.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:59 от esprit

# 214
  • Измир
Добро утро!
Честит ви Свети Валентин!
Нещо не мога да се добера до компа. Все не ми остава време.
Бубе, дано се оправият по-бързо тати и Кити.
Да ви се похваля, че от няколко дена Севи си спи почти непробудно по цяла нощ. А на сутринта си имаше два кучешки зъба  Shocked. Незнам как стана тази работа, но съм много доволна.
Нашият матрак е от кокос, нямам оплаквания.
Но да попитам - още ли ползвате бебешките креватчета? На мен ми се струва, че вече и е малко. По няколко пъти на нощ чувам как си удря главата в решетките, макар че има обиколник.
Лек ден на всички.

# 215
олгарита - Деян от известно време се събужда с писък - почти всяка нощ. понякога имаме проблеми със заспиването отново. Та май очакваме кучешки зъб - сетих се, като написа за вашите два. Но вашият случай е направо за завиждане Simple Smile

да, бебешкото креватче умалява и постоянно дървото дрънчи от удари с крака и глава, но няма начин да го сменим сега. Сигурно на лято ще измислим нещо като за по-голямо дете.

И ако този постинг се е сторил на някого груб, моля да ме осведоми, че да се извиня своевременно  Mr. Green

# 216
  • Gabrowo->Sofia
добро утро
Проблема с умалялото бебешко креватче за сега решаваме със сгъваемата кошара. Нали стените и са от плат, та не се чува дрънчане на глава в таблата  Mr. Green Ако не я счупим от сглобяване и разглобяване още 2-3 години ще изкара. Като стане по-културен спящия вътре, ще му оставям откопчан ципа на вратичката за самостоятелно излизане.
А сега отиваме да се стягаме за ваксината.

# 217
  • Измир
Еми Тити аз на вас трябва да благодаря за непробудните нощи. Преди бях писала, че ние с мъжо сме много зиморничеви и поддържаме 22-23 градуса постоянно. Сега намалих парното и сме на около19-20, макар че половинката ми все се оплаква,че му е студено. Най-странното е,че ние се завиваме с юрган, а малката спи с лятно чувалче.
Постинга ти си е ОК  Wink

# 218
  • Карлово
Честит празник на всички пияни от любов!

# 219
петра си спи добре в леглото (140/70), не й е малко, има матрак (?) от дунапрен - вървеше заедно с леглот (от дибо). няма обиколници и не си тряска главата никъде. от време на време през нощта я смъквам пак към средата на леглото защото незнайно как успява да изпълзи насън до таблата въпреки чувала. спи с 2 дълги ръкава +чувал + тънка завивка (която наритванякъде) на 16-17 градуса. зъби нови няма от 10-я месец, когато за една седмица излязоха 6.

# 220
честит праzник майчета хубавелки   Wink
креватче още няма да сменяме .
бубе, това, че се събира слуz в дробчетата нее повод zа антибиотик. повод е , когато в таzи слуz се раzвъдят бактерии (вече не е лек бронхит) , на които вече може да се повлияе с антибиотик. ЗА лек бронхит е иzлишно, профилактично да се дава е лудост. Абе в две думи, внимавайте в раzдаването на антибиотици, zащото големи усложнения носят. Тук се иzбягват до последно и непрестанно се тръби, колко грешки са направени с антиб. Имат цели поколения реzистентни, няма с какво да ги лекуват. Имало вид туберколоzа, лекували я с антибиотик. Сега не се влияела от нищо. Водят я нелечима ... С 2 думи очите на 4 и ако може беz , беz. УСпех в оzдравяването.

# 221
добро утро!
честит празник- кой каквото празнува!!! бъдете много обичани и обичащи!!!
у нас много св.валентин не се тачи. от мъжът ми имам предвид. казва, че само се развалял хубавия български празник с разни кичовски неща, като балони и сърца. твърди, че за любовта няма празник, няма делник  Heart Eyes е, след такова изказване, не се сърдя. все пак винаги си купуваме по нещо сладко, да ни е сладка любовта, за всеки случай  Mr. Green
креватчето ни е с матрак от кокос. няма да го сменяме засега, макар да е 120 на 60. просто нишата в стаята е точно толкова и ако го сменим за по-голямо, ще трябва да изнасяме нашата спалня оттам. а засега няма накъде.
за антибиотиците- спокойно, бре хора. не казвам да се дава антибиотик за щяло и нещяло, но аз съм израсла непрекъснато болна и с антибиотици и ей ме на- нищо ми няма, нито съм станала резистентна, нито съм развила разни усложнения. така че, бубе, споко. щом ти се чувстваш по-спокойна като пие антибиотик и лекарката е преценила, нека пие. аз на кейти също давах сега като беше болна от грипа, имала бактериална инфекция в гърлото. не ми се рискуваше после да влизаме в болница с плевмонии  Naughty
а за тона на тити- всичко си е наред. аз отдавна казвам, че непрекъснатото ласкаене на тоя и оня ми звучи лицемерно. тук сме си свои и да се поскараме на някого е с добро  Hug
стига съм чела морал. отивам да си взимам детето от баба ми, че тази сутрин спах до 11, татко й я гледа, после е отишла долу и още не съм я виждала за деня  Crazy

# 222
юка , съжалявам, но не мога да си сдържа тона след такова комп. иzкаzване  Confused антибиотиците май само в БГ се раzдават zа успокоение на майката и майката щом е спокойна да мисли така  Sick #Crazy Sick  newsm78 newsm78 newsm78 направо нямам друг коментар. Сори.

# 223
Бъдете вечно влюбени - и в празник, и в делник!    bouquet

За антибиотиците подкрепям изцяло vivita, а и съм си намерила педиатърка, която мисли същото!

Юлиана няма проблем с леглото, освен може би, че не иска да заспива в него, но ще работим скоро това да се промени. Леглото й е от тези, които след време се разглобяват и се слага по-дълъг матрак, рамките се махат, а чекмеджетат в страни се превръщат в самостоятелен шкаф. Не знам обаче дали ще го префасонираме, аз обичам промените, но сигурно ще ми се иска нещо новичко. Wink
Юлиана също спи много по-добре на студено.

Решила съм твърдо да отбивам, извикала съм дори баба на помощ и за кураж, но нещо все не ми стиска, не мога да събера достатъчно смелост! Може би ще е хубаво да излизаме вечер, за да е по-безболезнено и за двете страни, особено за мен! Simple Smile
Моля скоро отбилите мами да споделят нещо, което би ми било от полза!  Hug

Благодаря на Сердика, ще продължавам да се допитвам до теб!

# 224
  • Gabrowo->Sofia
Преди малко си изхвърлих чадъра в един контейнер край пътя. Ходихме до поликлиниката и до детската кухня, пеша. Вали дъжд, духа вятър, аз нося Ваньо (който иска да гази в локвите) и чадъра, а въпросния чадър се обръща на всеки 10м. Писна ми и го запратих в близкия контейнер....
Ваньо пък ме изненада с мерки. Вече е 11,400 и 82см. а аз се чудя защо ми тежи

Общи условия

Активация на акаунт