Днес излезнахме на вън без количка, доста постояхме, Юлиана походи, после й се носихме. Сега обаче нослето и започна нещо да хърка!
Моля се да не се разболее след толквоа много пазене, дано е просто моя параноя. 
Моля се да не се разболее след толквоа много пазене, дано е просто моя параноя. 

А другата ми страст са гоблените,но за съжаление малката не ме оставя на мира и за 1 секунда така 4е немога да шия.Последно оших "Коне на водопой"-много ми хресва а и носел късмет 

От 1998 г най-вероятно, за нова не стигат паричките. Пък и аз не съм много добър шофьор засега и нова ще да ме е страх да паркирам. Също съм си харесала Форд Фиеста, пак 98 г модел, и VW Polo. Скоро ще рефинансираме кредтита си и с останалата сума ще получа кола за рождения си ден (той е утре де, ама колата ще позакъснее).
, пратих си CV на майтап и отидох на интервю убедена, че няма да се получи, щом съм по майчинтсво, а те изобщо не са впечатлиха от този факт, толкова бързо стана, още не мога да се настроя, хем се радвам, хем ми е много притесненот. Хубавото е, че е на две минути отвкъщи
Понеже няма много време за организация сестра ми ще гледа Вики първия месец, после или бавачка, или някоя баба, пак временно. Моля тези от вас, които са ползвали услугите на агенции за детегледачки, да ми препоръчат някоя, че с познати надали ще стане, тъй като нямам такива
А и тепърва трябва са се разправям с настоящия си работодател, брррррр
трябва да възпитам Деян да стане един подходящ кавалер
А Роската е една красива синеочка 

/ Мда луд на шарено се радва, та и аз така.
, та сега татито прави балончета, а Поло се хили като откачен, опитвайки се да ги улови.

а и не мога да оставя кейти засега...
Здраве и усмивки, причинени все от хубави и желани случки!
Дано тя е последна и няма повече боледуващи ноемврийчета, а и родители. Температура, хрема, кашлица малко, предполагам от хремата. Борим се засега с инструкции от педиатърката по телефона, надявам се бързо да се оправи и не се стигне до някакви усложнения.
Гледам да я кърмя повече, защото отказва да яде, така че пак ще мине доста време докато се отбием, но сега това не е важно.