Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 836
  • 926
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • На изток от Ада
Аа това с пачата е мн глупаво... И смешни някак си..

Тити отрицателни са

# 212
Тити, всичко е наред. Отрицателни са резултатите. ☺️
АА, дано имате хубави резултати. 🍀

# 213
  • Замък сред облаците
Мерси, момичета, макар че по-скоро очаквам не толкова добри. Каквото такова.

Поизчетох ви, по темите за инвитро и МФ нямам какво да кажа особено освен да се възмущавам на лекари, ембриолози и мъже като цяло 😅😅😅 за последните, и моя не е за хвалене що се отнася до даването на СГ, ама пусто, такива сме си ги избирали.

За казуса на Салсера съм била в обувките на приятелката. Миналата година с кухото яйце не споделих в чата с едни мацки тук от форума (отдавна не пишат тук освен една). Част от тях се бореха с редица А, друга се примиряваше с мисълта че няма да имат дете, защото се отказаха. Бяха в минорно настроение, не беше моментът да се хваля с 2 черти и то случайно забременяване. Реших че ще им кажа като видим сакче/плод. Е, ама се завъртяха нещата към КЯ, изчакахме 3 седмици с АГ да потвърдим дали е така. Ама мацката дето пише тук ме “надуши” още преди съмненията за КЯ (търсила някакво инфо за витамини в постовете ми) понеже се бях записала в отчетна темичка. Пита ме, споделих й какво-що, тя много ми се зарадва (пу, пу, добре че има хора, които чуждата радост не ги прави нещастни - аз не съм от тия). Беше ми подкрепа покрай СА и най-готиното беше, че няколко дни по-късно самата тя цъфна с положителен тест след години борба и загуби. На другите мацки споменах чак лятото така между другото, обясних им защо. Сега пак им спестих за БХ, имаха си други вълнения - болни деца, самите те болни и тн. Пак само тази едничка мацка разбра, че с нея сме си прегнанси емоушън бъдита явно.
Та, понякога крием не от лошо. Но пак от ситуация до ситуация има разлика и е въпрос и на отношението зад поведението и дали планираш да изясниш нещата в даден момент (е, не като родиш примерно с фейсбук снимка).

# 214
АА най-накрая се появи и тук😄

Въпреки че все още изследванията за тромбофилия не са излезли, взех да се чудя, ако от тези изследвания пуснати до момента,  единствения проблем, ако мога така да го нарека е недостига на вит Д, то дали е възможно само заради този недостиг нещата да не са се получавали както трябва до сега.. не знам, малко не ми се вярва, но искам сега да пусна всички възможни изследвания, защото на АГ това им е работата и всеки ден се сблъскват с всичко, но аз не искам да си играя на проба-грешка...

# 215
  • Замък сред облаците
Възможно е да оказва влияние, той е криричен като дейност за тялото. ТСХ що си пуснала без фТ4 и фТ3, аз не повтарям ли достатъчно? 😁
Б12 е сравнително нисък, аз при първото забременяване с такава стойност паднах на 140 (или 170?) за месец, ако помня правилно. Още не знаех за моите мутации.

За токсоплазмозата освен че е отрицателна, никога не си я карала. Което значи че при бременност трябва да стоиш далеч от всякакви котки, особено такива излизащи навън.

# 216
Отивам, давам листчето, пишат си нещо на компютъра и ми казват трябва да си в покой 15-20 мин..  хубаво това го знам.. ама нищо друго не ми се обяснява и на всичко отгоре ръката все още ме боли, а за самото взимане на кръв изобщо няма да говоря🙄
Но не ме спира нищо, ще ходя и ще пускам докато не стана сигурна, че всичко е ок

Възможно е да оказва влияние, той е криричен като дейност за тялото. ТСХ що си пуснала без фТ4 и фТ3, аз не повтарям ли достатъчно? 😁
Б12 е сравнително нисък, аз при първото забременяване с такава стойност паднах на 140 (или 170?) за месец, ако помня правилно. Още не знаех за моите мутации.

За токсоплазмозата освен че е отрицателна, никога не си я карала. Което значи че при бременност трябва да стоиш далеч от всякакви котки, особено такива излизащи навън.

# 217
  • Замък сред облаците
Иди в лабораторията. Пробата се пази 5 дни. Доплати да изследват хормоните, но попитай все пак дали е необходима прясна проба (за предпочитане е за максимално точен резултат). Тоест, пак без храна и кафе иди ако трябва да даваш пак.

# 218
Фей, много добри новини, зарадва ни всички!
❤❤❤
Пожелавам ти от ❤всичко да бъде наред от тук насетне!

Tsss на мен също ми изглежда положителен, стискам палци!

# 219
Привет момичета, имам питане...
Искам да си пусна основния пакет за тромбофилия , но тъй като бях болна преди една седмица резултатите ще се повлияят ли от това? По принцип не мисля , но все пак да ви питам.
И евентуално имунология, но там вече не знам.

# 220
  • Замък сред облаците
За генетичните варианти на тромбофилия няма проблем, че си боледувала. За имунологичните - изчакай 2-3 седмици.

П.п. Обмисли да добавиш и MTRR и MTHFR мутациите, че са много разпространени.

# 221
Tsss на мен си ми изглежда положителен, а и щом е излязла на втората минута.. Искрено се надявам да си бременна,  но за всеки случай си пусни кръвен утре. Успех!🫶🏻

За кръвен тест ме е страх да направя , просто не понасям игли , ще изчакам още малко и ще повторя . Благодаря ви

# 222
  • София
Много пъти сме обсъждали, че най-достоверният тест е кръвният Simple Smile

АА, радвам се, че се включи. Аз в Щерев правих ЦС и също не съм очакована от администраторките.

Фей, надявам се да се включиш с добри новини!

# 223
Благодаря ви, момичета, за всички съвети и мили коментари от вчера! При мен кървенето премина в зацапване. Сега само се притеснявам бобчето да расте, че е изостанало с 4-5 дена и все още няма пулс.

# 224
Силно стискаме палци всичко да е наред, Fayona! Heart

Общи условия

Активация на акаунт